Actuele woningaanbod van HUIZEN010

Onlangs verkocht

Einsteinplaats 1055 Rotterdam HUIZEN010 makelaars

VERKOCHT: Einsteinplaats 1055, Rotterdam

Keurig opgeknapt en bewoond appartement op de tweede etage van het gebouw. De vloer, wanden en zelfs plafond zien eruit alsof alles net nieuw is. Dit appartement is echt verhuisklaar! Maak snel een afspraak voor een bezichtiging, we laten u deze woning graag zien.

Meer informatie »
Batavenoord 3 Rotterdam HUIZEN010

VERKOCHT: Batavenoord 3, Rotterdam

Starters op de woningmarkt opgelet, unieke kans! Keurig afgewerkt 2-kamer appartement op de begane grond. Geen trappen lopen of naar boven sjouwen met de boodschappen. Tevens heeft dit appartement een zeer zonnige tuin op het zuiden. De woning is gelegen aan een rustige groene straat in de wijk IJsselmonde. Winkels en openbaarvervoer zijn op loopafstand.

Meer informatie »
Söderblomplaats 456 Rotterdam HUIZEN010 makelaars

VERKOCHT: Söderblomplaats 456 Rotterdam

Een appartement om verliefd op te worden! Ben je op zoek naar een appartement waar je zo in kan? Deze woning is echt helemaal af; strakke wanden, moderne kleuren, sanitair is keurig, vloer in keurige staat en neutraal van kleur en zelfs de keuken is klaar! Kortom, je eigen spullen erin en genieten maar. Gelegen in het ruim opgezette Herema flat. Huisnummer 456 op de 7e etage,

Meer informatie »
Vivaldistraat-Capelle aan den IJssel HUIZEN010

VERKOCHT: Vivaldistraat 23, Capelle aan den IJssel

Ben je op zoek naar een rustig gelegen 5-kamer eengezinswoning maar blijf je toch graag in de buurt van hartje Rotterdam dan is dit een mooie kans. Deze eengezinswoning is gelegen aan een speelpleintje in de populaire wijk ’s-Graveland in Capelle aan den IJssel en leent zich prima voor een gezin met (jonge) kinderen.

Meer informatie »
HUIZEN010 Warenarburg 45 Capelle aan den IJssel

VERKOCHT: Warenarburg 45, Capelle aan den IJssel

In deze ruime 6-kamer woning van 152 m2 met veel privacy, 143 m2 eigen grond, zonnige achtertuin aan het water is het goed toeven.
Dankzij de zeer centrale ligging in de woonwijk Schollevaar bevinden de dagelijkse voorzieningen zoals het winkelcentrum ‘De Scholver’ binnen handbereik.

Meer informatie »