VERKOCHT o.v.b.:

Molièreweg 581 Rotterdam

3 slaapkamers | Hoekwoning | veel mogelijkheden 

Welkom aan de Molièreweg 581 in de geliefde wijk Lombardijen, Rotterdam! Dit charmante hoekhuis uit 1961 biedt een unieke kans om jouw droomhuis te creëren. Met een gemoderniseerde buitenzijde en een royaal perceel van 218 m², inclusief een prachtige tuin van 126 m² rondom, biedt deze woning volop mogelijkheden. De woning beschikt over een lichte woonkamer, aparte keuken met toegang tot de tuin, drie comfortabele slaapkamers, en een functionele badkamer. Ervaar de charme en potentie van deze woning en maak een afspraak voor een bezichtiging.

€292.500,= k.k.

Slaapkamers
Bouwjaar
Oppervlak m2
Etages

Bekijk de woning in VR

Door middel van onze VR presentatie kunt u door deze woning lopen alsof u er zelf bent. Achter een scherm, zoals Google streetview, of met een heuze VR bril. In deze functie staat ook een lineaal onder in beeld, hiermee kunt u alles wat u wilt opmeten. 

Omschrijving Moliereweg 581 Rotterdam

3 slaapkamers | Hoekwoning | veel mogelijkheden

Charmant hoekhuis met potentie aan de Molièreweg 581, Rotterdam

Welkom aan de Molièreweg 581, gelegen in de geliefde wijk Lombardijen! Deze hoek-eengezinswoning uit 1961 biedt je een unieke kans om jouw droomhuis te creëren. De buitenzijde van de woning is al volledig gemoderniseerd met kunststof kozijnen en gevelbekleding. Binnen wacht een scala aan mogelijkheden om het huis helemaal naar eigen smaak in te richten.

Groot perceel met prachtige tuin rondom

Dankzij de hoekligging beschikt de woning over een royaal perceel van 218 m² met een grote tuin rondom. Geniet van de 126 m² aan tuinoppervlakte, perfect voor ontspanning, tuinieren of spelen. De achtertuin van circa 11 meter diep is toegankelijk via de keuken of de openslaande deuren in de woonkamer, waardoor je altijd kunt genieten van een naadloze overgang tussen binnen en buiten.

Indeling begane grond

Bij binnenkomst word je verwelkomd in een lichte hal die toegang biedt tot de ruime woonkamer. De woonkamer is voorzien van grote ramen en openslaande deuren naar de tuin, wat zorgt voor een heerlijk lichte en open sfeer. De aparte keuken biedt directe toegang tot de tuin en is klaar om gemoderniseerd te worden naar jouw wensen.

Indeling eerste verdieping

Op de eerste verdieping vind je drie comfortabele slaapkamers en een functionele badkamer:

Slaapkamer 1: Gelegen aan de achterzijde, circa 11 m², met twee vaste kasten en een raam met hor.
Slaapkamer 2: Gelegen aan de voorzijde, circa 10 m², een vaste kast en een raam met hor.
Slaapkamer 3: Gelegen aan de achterzijde, circa 9 m², met een raam voorzien van een hor.
De badkamer van circa 3 m² is volledig betegeld en uitgerust met een douche, wastafel met spiegelkast en planchet, en een radiator (dient vervangen te worden).

Extra kenmerken

Energielabel D
Moderne buitenzijde met kunststof kozijnen en gevels
Grote tuin rondom met veel privacy
Vrij in te richten binnenzijde, ideaal voor persoonlijke aanpassingen
Ontdek de mogelijkheden

Deze woning biedt de perfecte balans tussen een karakteristiek exterieur en de vrijheid om het interieur naar eigen hand te zetten. De ruime tuin en hoekligging maken dit een ideale woning voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en mogelijkheden.

Maak een afspraak voor een bezichtiging

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van deze woning? Neem vandaag nog contact met ons op en plan een bezichtiging. Ervaar zelf de charme en potentie van de Molièreweg 581, jouw toekomstige droomhuis in Rotterdam!

Bekijk de video

De videopresentatie van Molièreweg 581 geeft een compleet beeld van deze keurig afgewerkte woning. U kunt de woning ook bekijken in VR / 3D en er doorheen lopen alsof u op Google Streetview kijkt. Klik op de onderstaande knop voor de VR presentatie

Zeer gunstige locatie:

De ligging van de de Molièreweg 581 is erg fijn, diverse faciliteiten zijn er op korte afstand zoals:
-Bushalte 290m
-Treinstation 1.5km
-Supermarkt 390m

-Kinderopvang 380m

– Basisschool 420m

Bijzonderheden:

– Bouwjaar ca. 1961
– Energielabel D
– Volledig dubbelglas
– 3 slaapkamers
– Buitenzijde en kozijnen volledig kunstof
– Binnen te moderniseren
– Achtertuin op het Noord Oosten
– Voortuin Zuid Westen
– Eigen grond
– Zolder bied mogelijkheid tot extra slaapkamers te realiseren

Koper heeft voldoende onderzoek uitgevoerd en vrijwaart verkoper en verkopend makelaar van iedere aansprakelijkheid omtrent het gebruik.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze advertentie is met grote zorg samengesteld, er kunnen echter altijd fouten zijn ingeslopen. Deze tekst moet daarom uitsluitend gezien worden als uitnodiging tot bezichtiging.

Oppervlaktes en inhoud:

Overig:

Plattegrond Molièreweg 581 Rotterdam

Nader belangrijk:

Koper is bekend met het feit dat hij onderzoeksplicht heeft jegens het verkochte.
Deze onderzoeksplicht omvat onder andere het onderzoeken of het beoogde gebruik is toegestaan.
Koper heeft voldoende onderzoek uitgevoerd en vrijwaart verkoper en verkopend makelaar van iedere aansprakelijkheid omtrent het gebruik.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Ja! Ik wil deze woning bezichtigen:

HUIZEN010 makelaar capelle rotterdam schiedam

DOE EEN BOD OP DEZE WONING

HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 13 votes
Brand Name
HUIZEN010 makelaardij
Product Name
Molièreweg 581 Rotterdam
Price
EUR 292500
Product Availability
Available in Stock