Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

CONTACT met HUIZEn010 makelaars

HUIZEN010 makelaar

Neem contact met ons op, voor de verkoop van uw woning?

Meer informatie over onze diensten? Neem contact op en maak vrijblijvend een afspraak?

Telefoon:

Openingstijden

Maandag tot Vrijdag: 9:00 – 18:30
Zaterdag: 10:00 – 14:00

Adres

Dorpstraat 51

2903LA

Capelle aan den IJssel

Laat een bericht achter? We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op:

Verkooppakketten

Uw woning verkopen? Bij HUIZEN010 kiest u het pakket wat bij u past. Zo betaald u alleen voor de diensten welke u belangrijk vindt en wat er bij u past. Uiteraard helpen wij u graag met kiezen.

Taxatie

U heeft een woning gekocht en deze moet getaxeerd worden? Of een taxatie nodig voor overbrugging? Neem contact met ons op, onze taxateur werkt snel en nauwkeurig.

Gratis Zoekopdracht

Wilt u op de hoogte gehouden worden van het nieuwste aanbod? Maak een gratis zoekopdracht aan en wij houden u per email op de hoogte. Niet alleen van ons eigen aanbod, maar ook het aanbod van andere kantoren.

Op zoek naar uw droomhuis?

Hier een greep uit ons aanbod

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incid idunt ut labore ellt dolore magna the alora aliqua alora the tolda on fouter.
HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

HUIZEN010 makelaar voor de regio 010

FAQ

Meest gestelde vragen.

Zoals de naam al verklaart is het werkgebied van HUIZEN010  de regio 010. Hierin  vallen de volgende gemeenten: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Hoogvliet, Maasland, Maassluis, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Rotterdam,Schiedam en Vlaardingen.

Geen probleem, neem contact met ons op. We helpen u en zorgen voor een maatwerk oplossing.

Ja absoluut. Uw woning wordt geadverteerd op FUNDA, Huislijn, Pararius, Marktplaats, Facebook, Twitter, Jaap etc.

Nee, dat hoeft niet. Klik op de pagina woningverkoop: hier staan onze drie verkooppakketten en de eventueel aan te vullen services.

HUIZEN010 is de internetmakelaar die het persoonlijker maakt. We komen altijd graag eerst kennis maken. Tijdens de kennismaking informeren wij uitgebreid over de verschillende pakketten. Samen met u bepalen wij welk pakket en welke diensten er het beste aansluiten bij uw wensen.