De makelaar HUIZEN010

Bij HUIZEN010 bent u aan het juiste adres. Van woningverkoop tot energielabel, van taxatie tot hypotheekadvies. Hier een overzicht van onze diensten.

Huis verkopen? HUIZEN010
HUIZEN010 makelaardij

Heeft u plannen om de woning te gaan verkopen? Maak geheel vrijblijvend een afspraak met ons? Naast een gratis waardebepaling kunt u bij ons terecht voor een gratis verkoopscan.Tijdens de verkoopscan bekijken we hoe we uw woning het beste kunnen verkopen.Uiteraard zijn wij gewend te roeien met de riemen de er zijn. Oftewel geen ingrijpendezaken voor uw woning, maar op een makkelijke manier beter de woning presenteren. Dat is slim en efficient werken.

Maasboulevard 48 Schiedam HUIZEN010 makelaardij

Maasboulevard Schiedam

HUIZEN010 makelaars
HUIZEN010 energielabel voor woningen

Bij verkoop en levering van uw woning is het verplicht een energielabel te registreren en te overhandigen. U kunt deze voordelig en simpel aanvragen via HUIZEN010.  Heeft u verkoopplannen? Dan kunt u korting krijgen op het label! Informeer naar de mogelijkheden.

U heeft een woning gekocht en deze moet getaxeerd worden? Of u bent een verbouwing aan het plannen en moet voor de bank een taxatie hebben?

Wij werken met 3 taxateurs in de regio die u uitstekend van dienst kunnen zijn. Laat via de pagina uw gegeven sachter en zij nemen contact met u op.

Taxatie bij aankoop van een woning of voor een overbrugging? Neem contact op?

Taxatie HUIZEN010

Onze hypotheek adviseurs zijn gevestigd in Rotterdam. Barendrecht en in Ridderkerk. Of u nu bij hun op kantoor u wilt laten informeren of thuis aan de koffietafel, alle sis mogelijk. Maak vrijblijvend een eerste afspraak. Onze adviseurs zijn onafhankelijk en kunnen u daardoor maatwerk leveren.

hypotheek advies HUIZEN010

U zoekt een huurwoning? Ook daarbij kan HUIZEN010 makelaardij u helpen. Via onze verhuurpartner Roxxle komt u achter het laatste aanbod welke vaak niet eens op andere platforms worden aangeboden. Via HUIZEN010 kunt u tegen een reduceert tarief, maandelijks, per kwartaal of half jaar, dit aanbod bekijken en op reageren. Zo vergroot u de slagingskansen tijdens uw zoektocht!

HUIZEN010 makelaars, ontspannen en succesvol
HUIZEN010 energie vergelijker

U gaat binnenkort verhuizen en bent opzoek naar de beste energiedeal? Op onze pagina hebben we een vergelijker voor u gemaakt. Op basis van postcode (van uw nieuwe woning) en samenstelling van uw  gezin krijgt u inzicht in de kosten en de beste deals van de aanbieders die bij ons zijn aangesloten. Doe er uw voordeel mee!

HUIZEN010 makelaardij

Hugo Nieland

HUIZEN010

Van a tot z dienstverlening in de regio rotterdam

HUIZEN010 makelaars TEAM
HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

FAQ

Meest gestelde vragen.

Zoals de naam al verklaart is het werkgebied van HUIZEN010  de regio 010. Hierin  vallen de volgende gemeenten: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Hoogvliet, Maasland, Maassluis, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Rotterdam,Schiedam en Vlaardingen.

Geen probleem. Bij HUIZEN010 noemen wij dat een VERKOOPSCAN

Deze naam hebben wij eraan verbonden omdat we verder gaan dan alleen een waarde. We denken met u mee hoe we de woning beter kunnen presenteren om zo de ombrengst te maximaliseren. LET OP: we gaan natuurlijk geen verbouwingen aan u vragen. NEE, soms kunnen we met minimale inspanning al maximaal resultaat bereiken.

Maak vrijblijvend een afspraak? KLIK HIER

Een taxatie aanvraag gaat simpel via de website klik HIER Een van onze taxateurs neemt contact met u op om de details door te nemen. Uiteraard wordt er ook direct besproken wat de kosten zijn en wanneer de taxatie kan plaatsvinden.
Jazeker, via onze partnersite kunt u huuraanbod vinden welke soms niet op andere pagina’s worden aangeboden. Klik hier voor het huuraanbod
Wij werken samen met een aantal onafhankelijke adviseurs. Via onze pagina kunt u makkelijk zien wie van onze adviseurs bij u in de buurt gevestigd is, en daar ook direct een afspraak mee plannen. Klik HIER
Jazeker! Denk bijvoorbeeld aan uw energiecontract. Gaat u verhuizen kunt u via onze energievergelijker simpel diverse aanbieders vergelijken. Doe er uw voordeel mee! KLIK HIER