COMPLEET FUNDA

Full-Service
1%
VAN DE VERKOOPSOM.
  •  
ALL-INCLUSIVE

Bent u op zoek naar een moeiteloze en complete oplossing voor de verkoop van uw woning? Ontdek ons full-service verkooppakket bij HUIZEN010, waarbij wij al het werk voor u uit handen nemen. Dit is de traditionele manier van verkopen, maar dan beter.

Ons full-service verkooppakket is het meest populaire pakket bij HUIZEN010, en dit is waarom:

Voordelen van ons Full-Service Verkooppakket

Transparante Kosten: U weet direct wat de kosten zijn voor de verkoop van uw woning. Geen verborgen kosten of verrassingen achteraf.

Volledige Ontzorging: Wij regelen alles van A tot Z. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, wij nemen alles voor u uit handen.

Geen Opstartkosten: Bij HUIZEN010 betaalt u geen opstartkosten. U start zonder initiële investering.

No Cure, No Pay: Ons “no cure, no pay” principe betekent dat u alleen betaalt als wij uw woning daadwerkelijk verkopen.

Maximale Zichtbaarheid: Uw woning wordt geadverteerd op prominente huizensites zoals Funda, Jaap, Marktplaats, Huislijn, Pararius, en natuurlijk onze eigen website HUIZEN010.

Waarom Kiezen voor HUIZEN010?

Met ons full-service verkooppakket kunt u rekenen op een moeiteloze en effectieve verkoopervaring. Geen verrassingen, maximale exposure voor uw woning, en een stressvrije verkoopproces. Vertrouw op HUIZEN010 voor een succesvolle verkoop van uw woning.

Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de voordelen van ons full-service verkooppakket!

Optimaliseer uw woningverkoop met HUIZEN010 – uw partner voor een zorgeloze en succesvolle woningverkoop.

Compleet pakket omvat:

*minimum van €2.695,=

JA! Ik wil mijn huis verkopen!

Nog beter in beeld? Voeg het Funda totaal pakket toe!

Uw woning wordt nog uitgebreider gepresenteerd met het Funda Totaal pakket. Geïnteresseerden kunnen virtueel door uw woning lopen, zonder fysiek aanwezig te zijn. Deze virtuele rondleidingen zijn eenvoudig te delen met familie en vrienden, zodat iedereen mee kan kijken. Bovendien maken we een uitgebreide woningvideo en gedetailleerde 3D plattegronden.

Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek alle voordelen van het Funda Totaal pakket. Wij vertellen u graag meer over deze waardevolle toevoeging aan uw woningpresentatie.

Voordelen van het Funda Totaal Pakket:

  • Virtuele Rondleidingen: Potentiële kopers kunnen uw woning online bezichtigen, wat de kans op een snelle verkoop vergroot.

  • Deelbare Links: Deel de virtuele rondleiding eenvoudig met familie en vrienden.

  • Uitgebreide Woningvideo: Een professionele video laat uw woning op zijn best zien.

  • 3D Plattegronden: Gedetailleerde plattegronden geven een compleet beeld van de indeling en ruimte van uw woning.

Optimaliseer uw woningverkoop met het Funda Totaal pakket en vergroot de kans op een succesvolle en snelle verkoop. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

FUNDA TOTAAL

Visueel pakket
395,= bij aanvang
  •  
AANRADER

Door dit pakket toe te voegen aan een verkooppakket wordt uw woning optimaal gepresenteerd op iedere website, vooral op Funda.

Door het toevoegen van al deze visuele extra’s komt de advertentie van de woning hoger in de rankings. 

Toe te voegen aan ieder verkooppakket:

Wat zeggen onze klanten, online reviews.

5/5
Dhr. Trouwborst
Dhr. Trouwborst
Verkoper appartement
Lees verder
Perfecte verkoop en begeleiding van begin tot einde. Prijs / kwaliteit 10 + Verkocht binnen enkele dagen. 👍 voor Hugo van Huizen 010
Jody Winkelhuijsen
Jody Winkelhuijsen
Verkoper appartement
Lees verder
"We hebben meerdere makelaars gehad die zich kwamen voorstellen. Bij HUIZEN010 hadden we direct een positief gevoel. Wat wij als prettig hebben ervaren tijdens de verkoop van ons huis, is het persoonlijk contact en de aandacht die HUIZEN010 aan ons heeft gegeven. Ons huis is snel en prettig verkocht. Wij adviseren iedereen om zijn/haar huis te laten verkopen door HUIZEN010!
Stefan Kamp
Stefan Kamp
Verkoper Dordrecht
Lees verder
Ongedwongen, accuraat, toegankelijk, deskundig, TOP!! Hugo is een enthousiaste, toegankelijke, accurate en vooral deskundige kerel die op een ongedwongen manier deskundig te werk gaat. Ook wij hadden net als velen meteen een goed, en positief gevoel bij de eerste kennismaking. Hugo is eigenlijk altijd wel bereikbaar gebleken. Snel in reageren, naar verkoper, maar, zeker ook niet onbelangrijk, ook naar (potentïele) kopers!! Zelfs de kopers waren derhalve razend enthousiast over Hugo zijn werk- en communicatiewijze, en zouden hem ook bij iedereen aanbevelen!!!
Jim van der Blom
Jim van der Blom
Koper Appartement
Lees verder
Professioneel maar laagdrempelige makelaar. Kon Hugo altijd bereiken, kwam met snelle en duidelijke antwoorden en tips. Een stukje persoonlijke touch gaf voor mij net even dat extra wat je nodig hebt mij het maken van een grote beslissing ​.
Scarlet van Engelenburg
Scarlet van Engelenburg
Koper Capelle aan den IJssel
Lees verder
Heel vertrouwd vanaf het eerste moment. Flexibel met bezichtigingen van woningen. Op de valreep of even ergens tussendoor. De moeite voor je willen nemen en ook de tijd. Goed en snel bereikbaar voor vragen​
Van den Wijngaard
Van den Wijngaard
Rotterdam
Lees verder
Hugo is een fijne makelaar kan alles aan hem vragen is altijd vrolijk neemt de tijd voor je ja ik zou hem aan iedereen aanbevelen toppie.
Mw. Joyce
Mw. Joyce
Rotterdam Verkoper
Lees verder
Hele fijne makelaar met persoonlijke aandacht. Een makelaar die nog met je meedenkt en niets is teveel. Ons huis is binnen een dag verkocht. Heel erg bedankt voor de goede service!!
Bas Bremer
Bas Bremer
Rotterdam Verkoper
Lees verder
Deze fijne attente makelaar doet supersnel en goed zijn werk. Ons huis was binnen èèn dag verkocht. Goed bereikbaar en niks is teveel gevraagd. Dus een echte aanrader voor ieder die zijn huis snel en goedgeregeld wil verkopen. Hugo bedankt!!
Frits Kuster
Frits Kuster
Rotterdam koper
Lees verder
Wij kwamen in contact met Huizen 010 Makelaardij als koper. Dus was het niet "onze makelaar". Zonder dat er van opdringen of pushen sprake is geweest, was echter te merken dat deze makelaar, in dit geval Hugo Nieland, zeer serieus en betrokken met zijn werk bezig was. Dat kan je helaas niet van alle makelaars melden Het was een prettig contact en bovenal alles volgens afspraak.
Bianca
Bianca
Rotterdam verkoper
Lees verder
Hugo is een hele vriendelijke man. Waarbij je het gevoel krijgt dat hij 24 uur per dag tot je beschikking is. Hij heeft het huis van ons snel verkocht en ons geholpen daar waar nodig was.
Michiel & Aukje
Michiel & Aukje
Capelle verkoper
Lees verder
Top! Een symphatieke, betrokken en actieve makelaar. Ons huis was in een mum van tijd verkocht voor een uitstekende prijs.
Mw. S. Menick
Mw. S. Menick
Verkoper Capelle a/d IJssel
Lees verder
Wij hebben ons huidige huis gekocht via 010. Eerste ontmoeting was al fijn. Hierdoor hebben wij voor de verkoop van ons huis 010huizen ingeschakeld. Ons makelaar Hugo top vent. Voelde fijn en vertrouwd om het aan hem over te laten. Fijne communicatie en vooral snelle communicatie. Als je wij 1 ding voelde was het vertrouwen en ook meedenken, als je een goede makelaar zoekt en informatie wil moet u zeker hier voor een gesprek gaan. Wij zijn super tevreden vanaf stap 1. Nogmaals ons dank is groot
Fam Trouwborst
Fam Trouwborst
Verkoper Rotterdam
Lees verder
Heel prettige makelaar hebben we al een hele goede ervaring mee en nu mag hij ons huis weer verkopen
Sandra Barneveld
Sandra Barneveld
Verkoper NIeuwerkerk a/d/ IJssel
Lees verder
Hugo is een hele fijne makelaar. Alles liep vlekkeloos en communicatie ging heel snel.
Mirjam Dorr
Mirjam Dorr
FUNDA Verkoper Schiedam
Lees verder
Een vakman. Betrouwbaar, transparant en een vooraf afgesproken tarief. Daar heeft hij in ons geval hard voor moeten werken. Als je een goede makelaar zoekt in Rotterdam en omstreken zou ik hem 100% aanraden.
Vorige
Volgende
HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

FAQ

Meest gestelde vragen.

De kosten voor dit pakket bedragen 1% van de verkoopsom (dit is uiteraard incl. BTW) met een minimum van €2.395,= 

Bij HUIZEN010 makelaardij kunt u zonder enige kosten vooraf aanvangen met de verkoop van uw woning. We hebben sinds kort een nieuw pakket welke u toe kan voegen om uw woning extra in beeld te brengen we noemen dit Funda Totaal Pakket. De kosten van dit pakket zou voor aanvang betaald moeten worden, maar u kunt ook zeker zonder dit pakket aanvangen. Ons Compleet pakket bevat al zaken als fotografie en plattegronden.
Maak vrijblijvend een afspraak, we komen de mogelijkheden graag met u bespreken.

Zoals de naam al verklaart is het werkgebied van HUIZEN010  de regio 010. Hierin  vallen de volgende gemeenten: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Hoogvliet, Maasland, Maassluis, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Rotterdam,Schiedam en Vlaardingen.

Ja absoluut. Uw woning wordt geadverteerd op FUNDA, Huislijn, Pararius, Marktplaats, Facebook, Twitter, Jaap etc.

Nee, dat hoeft niet. Binnen het Funda Compleet Pakket wordt u volledig ontzorgd. HUIZEN010 regelt alles van verkoop tot oplevering.

COMPLEET FUNDA