COMPLEET FUNDA

Full-Service
1%
VAN DE VERKOOPSOM.
  •  
ALL-INCLUSIVE

Zoekt u een moeiteloze en volledige verkoopoplossing voor uw woning? Ontdek ons full-service verkooppakket, waarbij wij al het werk voor u uit handen nemen, een aanpak die vaak wordt aangeduid als de traditionele manier van verkopen.

Bij HUIZEN010 is dit verreweg het meest populaire pakket. Hier zijn de voordelen op een rij:


– Transparante Kosten:

U weet meteen wat de kosten zijn voor de verkoop van uw woning. Geen verrassingen achteraf.


– Ontzorging:

We regelen alles voor u, van begin tot eind, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.


– Geen Opstartkosten:

Bij HUIZEN010 betaalt u geen opstartkosten. U begint dus zonder initiële investering.

– No Cure, No Pay:

Ons “no cure, no pay” principe betekent dat u alleen betaalt als we daadwerkelijk uw woning verkopen.


– Maximale Zichtbaarheid:

Uw woning wordt geadverteerd op prominente huizensites, waaronder Funda, Jaap, Marktplaats, Huislijn, Pararius, en natuurlijk op onze eigen website HUIZEN010.

Kortom, met ons full-service verkooppakket kunt u rekenen op een moeiteloze en effectieve verkoopervaring, zonder verrassingen en met maximale exposure voor uw woning. Vertrouw op HUIZEN010 voor uw succesvolle verkoop.

Compleet pakket omvat:

*minimum van €2.500,=

JA! Ik wil mijn huis verkopen!

De zekerheden van HUIZEN010

Nog beter in beeld? Voeg het Funda totaal pakket toe!

Uw woning wordt nog uitgebreider gepresenteerd met het Funda Totaal pakket. Geinteresseerde kunnen virtueel al door uw woning, zonder dat ze er zijn. Deze links zijn te delen met familie of bekende zodat iederen mee kan kijken. Daarbij maken we ook een zeer uitgebreide woning video en 3d plattegronden. Maak vrijblijvend een afspraak? We vertellen u graag alles over deze toevoeging.

FUNDA TOTAAL

Visueel pakket
295,= bij aanvang
  •  
AANRADER

Door dit pakket toe te voegen aan een verkooppakket wordt uw woning optimaal gepresenteerd op iedere website, vooral op Funda.

Door het toevoegen van al deze visuele extra’s komt de advertentie van de woning hoger in de rankings. 

Toe te voegen aan ieder verkooppakket:

Wat zeggen onze klanten, online reviews.

5/5
Dhr. Trouwborst
Dhr. Trouwborst
Verkoper appartement
Lees verder
Perfecte verkoop en begeleiding van begin tot einde. Prijs / kwaliteit 10 + Verkocht binnen enkele dagen. 👍 voor Hugo van Huizen 010
Jody Winkelhuijsen
Jody Winkelhuijsen
Verkoper appartement
Lees verder
"We hebben meerdere makelaars gehad die zich kwamen voorstellen. Bij HUIZEN010 hadden we direct een positief gevoel. Wat wij als prettig hebben ervaren tijdens de verkoop van ons huis, is het persoonlijk contact en de aandacht die HUIZEN010 aan ons heeft gegeven. Ons huis is snel en prettig verkocht. Wij adviseren iedereen om zijn/haar huis te laten verkopen door HUIZEN010!
Stefan Kamp
Stefan Kamp
Verkoper Dordrecht
Lees verder
Ongedwongen, accuraat, toegankelijk, deskundig, TOP!! Hugo is een enthousiaste, toegankelijke, accurate en vooral deskundige kerel die op een ongedwongen manier deskundig te werk gaat. Ook wij hadden net als velen meteen een goed, en positief gevoel bij de eerste kennismaking. Hugo is eigenlijk altijd wel bereikbaar gebleken. Snel in reageren, naar verkoper, maar, zeker ook niet onbelangrijk, ook naar (potentïele) kopers!! Zelfs de kopers waren derhalve razend enthousiast over Hugo zijn werk- en communicatiewijze, en zouden hem ook bij iedereen aanbevelen!!!
Jim van der Blom
Jim van der Blom
Koper Appartement
Lees verder
Professioneel maar laagdrempelige makelaar. Kon Hugo altijd bereiken, kwam met snelle en duidelijke antwoorden en tips. Een stukje persoonlijke touch gaf voor mij net even dat extra wat je nodig hebt mij het maken van een grote beslissing ​.
Scarlet van Engelenburg
Scarlet van Engelenburg
Koper Capelle aan den IJssel
Lees verder
Heel vertrouwd vanaf het eerste moment. Flexibel met bezichtigingen van woningen. Op de valreep of even ergens tussendoor. De moeite voor je willen nemen en ook de tijd. Goed en snel bereikbaar voor vragen​
Van den Wijngaard
Van den Wijngaard
Rotterdam
Lees verder
Hugo is een fijne makelaar kan alles aan hem vragen is altijd vrolijk neemt de tijd voor je ja ik zou hem aan iedereen aanbevelen toppie.
Mw. Joyce
Mw. Joyce
Rotterdam Verkoper
Lees verder
Hele fijne makelaar met persoonlijke aandacht. Een makelaar die nog met je meedenkt en niets is teveel. Ons huis is binnen een dag verkocht. Heel erg bedankt voor de goede service!!
Bas Bremer
Bas Bremer
Rotterdam Verkoper
Lees verder
Deze fijne attente makelaar doet supersnel en goed zijn werk. Ons huis was binnen èèn dag verkocht. Goed bereikbaar en niks is teveel gevraagd. Dus een echte aanrader voor ieder die zijn huis snel en goedgeregeld wil verkopen. Hugo bedankt!!
Frits Kuster
Frits Kuster
Rotterdam koper
Lees verder
Wij kwamen in contact met Huizen 010 Makelaardij als koper. Dus was het niet "onze makelaar". Zonder dat er van opdringen of pushen sprake is geweest, was echter te merken dat deze makelaar, in dit geval Hugo Nieland, zeer serieus en betrokken met zijn werk bezig was. Dat kan je helaas niet van alle makelaars melden Het was een prettig contact en bovenal alles volgens afspraak.
Bianca
Bianca
Rotterdam verkoper
Lees verder
Hugo is een hele vriendelijke man. Waarbij je het gevoel krijgt dat hij 24 uur per dag tot je beschikking is. Hij heeft het huis van ons snel verkocht en ons geholpen daar waar nodig was.
Michiel & Aukje
Michiel & Aukje
Capelle verkoper
Lees verder
Top! Een symphatieke, betrokken en actieve makelaar. Ons huis was in een mum van tijd verkocht voor een uitstekende prijs.
Mw. S. Menick
Mw. S. Menick
Verkoper Capelle a/d IJssel
Lees verder
Wij hebben ons huidige huis gekocht via 010. Eerste ontmoeting was al fijn. Hierdoor hebben wij voor de verkoop van ons huis 010huizen ingeschakeld. Ons makelaar Hugo top vent. Voelde fijn en vertrouwd om het aan hem over te laten. Fijne communicatie en vooral snelle communicatie. Als je wij 1 ding voelde was het vertrouwen en ook meedenken, als je een goede makelaar zoekt en informatie wil moet u zeker hier voor een gesprek gaan. Wij zijn super tevreden vanaf stap 1. Nogmaals ons dank is groot
Fam Trouwborst
Fam Trouwborst
Verkoper Rotterdam
Lees verder
Heel prettige makelaar hebben we al een hele goede ervaring mee en nu mag hij ons huis weer verkopen
Sandra Barneveld
Sandra Barneveld
Verkoper NIeuwerkerk a/d/ IJssel
Lees verder
Hugo is een hele fijne makelaar. Alles liep vlekkeloos en communicatie ging heel snel.
Mirjam Dorr
Mirjam Dorr
FUNDA Verkoper Schiedam
Lees verder
Een vakman. Betrouwbaar, transparant en een vooraf afgesproken tarief. Daar heeft hij in ons geval hard voor moeten werken. Als je een goede makelaar zoekt in Rotterdam en omstreken zou ik hem 100% aanraden.
Previous
Next
HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

FAQ

Meest gestelde vragen.

De kosten voor dit pakket bedragen 1% van de verkoopsom (dit is uiteraard incl. BTW) met een minimum van €2.395,= 

Bij HUIZEN010 makelaardij kunt u zonder enige kosten vooraf aanvangen met de verkoop van uw woning. We hebben sinds kort een nieuw pakket welke u toe kan voegen om uw woning extra in beeld te brengen we noemen dit Funda Totaal Pakket. De kosten van dit pakket zou voor aanvang betaald moeten worden, maar u kunt ook zeker zonder dit pakket aanvangen. Ons Compleet pakket bevat al zaken als fotografie en plattegronden.
Maak vrijblijvend een afspraak, we komen de mogelijkheden graag met u bespreken.

Zoals de naam al verklaart is het werkgebied van HUIZEN010  de regio 010. Hierin  vallen de volgende gemeenten: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Hoogvliet, Maasland, Maassluis, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Rotterdam,Schiedam en Vlaardingen.

Ja absoluut. Uw woning wordt geadverteerd op FUNDA, Huislijn, Pararius, Marktplaats, Facebook, Twitter, Jaap etc.

Nee, dat hoeft niet. Binnen het Funda Compleet Pakket wordt u volledig ontzorgd. HUIZEN010 regelt alles van verkoop tot oplevering.

COMPLEET FUNDA

wijzigingen woningmarkt huizen010

wijzigingen woningmarkt 2024

Wijzigingen Woningmarkt 2024 Ontdek de opkomende veranderingen voor huiseigenaren in 2024 met ons overzicht van belangrijke wetswijzigingen. Voor persoonlijk advies over jouw situatie, bel ons

Lees meer >>
Maasboulevard 48 Schiedam HUIZEN010 makelaardij

woningmarkt 2023

Woningmarkt 2023 In 2023 bevindt de woningmarkt zich nog steeds in een dynamische fase, waarbij diverse factoren de vraag en het aanbod beïnvloeden. Hier zijn

Lees meer >>
Summary
1-1-2019
HUIZEN010 makelaar COMPLEET
COMPLEET Funda Pakket HUIZEN010
10
51star1star1star1star1star
Product Name
COMPLEET Funda Pakket HUIZEN010
Price
EUR 2395
Product Availability
Available in Stock