Huis verkopen in Rotterdam?

HUIZEN010 biedt je de mogelijkheden om je woning in Rotterdam snel en ontspannen te verkopen. Dankzij een persoonlijke benadering, geavanceerde technologie en een transparante en duidelijk inzicht in de kosten krijg jij de beste prijs voor je woning en zetten we het verkoop- en promotietraject in op een manier die jij prettig vindt. Lees verder voor meer informatie over de mogelijkheden.

Start de verkoop van je woning GRATIS

Waarom kiezen voor HUIZEN010 makelaardij Rotterdam?

Gelderseplein 33 Rotterdam HUIZEN010

Veel woningverkopers gingen u al voor

Er zijn al veel verkopers u voor gegaan, gelukkig hebben zij voor u ook de ervaringen met HUIZEN010 beschreven zodat u weet wat u van ons kan en mag verwachten. Maak een afspraak voor een GRATIS verkoopscan of gewoon voor meer informatie. Dit verplicht u tot niets!

Wij presenteer uw woning met alle mogelijke beeldmateriaal

Van fotografie tot videografie tot heuze virtual tours, HUIZEN010 brengt uw woning PERFECT in beeld! Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak of bel?

Snel je huis verkopen in Rotterdam met een VR-presentatie

Het plannen van bezichtigingen met potentiële kopers kost natuurlijk tijd. Daarom kun je via HUIZEN010 je huis ook laten zien in Virtual Reality. De virtuele tour neemt mensen mee door je woning waarbij alle kamers zo realistisch mogelijk in kaart zijn gebracht. Er is zelfs een tour met een VR-bril mogelijk. Ideaal dus wanneer je snel je huis in Rotterdam wilt verkopen!

Godijn van Dormaalstraat 108 Rotterdam HUIZEN010 makelaardij

VERKOCHT: Godijn van Dormaalstraat 108 Rotterdam

3 kamer appartement | 5e etage | Rotterdam Verhuisklaar 3-kamer appartement van ca. 88m2.Dit appartement ligt in de rustige en groene wijk Lage Land, op loopafstand van de gezellige winkelstraat Jacob van Campenplein en winkelcentrum “Lage land” voor alle dagelijkse...

Lees meer
Mauritsstraat 32 Hendrik Ido Ambacht HUIZEN010 makelaardij

Verkocht: Mauritsstraat 32 Hendrik Ido Ambacht

Ruime en moderne eengezinswoning voorzien van 4 slaapkamers! In 2013 is deze woning volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas en horren. De Mauritsstraat is gelegen in de buurt Oostendam, dit is zeer kindvriendelijke en rustige buurt met relatief veel...

Lees meer
Soderblomplaats 526 Rotterdam HUIZEN010 makelaars

VERKOCHT: Soderblomplaats 526 Rotterdam

2 kamer appartement | 5e etage | Rotterdam Starters opgelet! Zeer praktisch ingedeeld 2 kamer appartement op de 5e etage van het gebouw. De woning is licht en vanuit de woonkamer heb je heerlijk en groen uitzicht. Ideale locatie, op...

Lees meer
HUIZEN010 makelaardij

HUIZEN010 is de full-service makelaar voor de regio groot Rotterdam

Wil je meer weten over onze werkwijze, of geheel vrijblijvend je kansen op de huidige woningmarkt bespreken? Maak een afspraak voor een verkoopscan, dit verplicht je tot niets. HUIZEN010 is de onafhankelijke regionale makelaar.

De zekerheden van HUIZEN010

Zo werken wij

En dit zeggen onze klanten over ons

Ontspannen je huis kopen of verkopen in Rotterdam

Een huis kopen in Rotterdam, of je huidige woning verkopen, is een spannende tijd. Je staat op het punt iets nieuws te beginnen en daar wil je zo ontspannen mogelijk aan beginnen. Bij HUIZEN010 maken we daarom alleen 1 op 1 afspraken voor bezichtigingen. Zo kunnen mensen een weloverwogen keuze maken. Bent je de verkopende partij? Dankzij deze persoonlijke benadering is het uiteindelijke bod vaak hoger evenals de kans dat een potentiële koper de eindstreep haalt. Wil je toch nog makelaaars vergelijken? Kijk juistemakelaar.nl

HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

FAQ

Meest gestelde vragen.

Zoals de naam al verklaart is het werkgebied van HUIZEN010  de regio 010. Hierin  vallen de volgende gemeenten: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Hoogvliet, Maasland, Maassluis, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Rotterdam,Schiedam en Vlaardingen.

Geen probleem, neem contact met ons op. We helpen u en zorgen voor een maatwerk oplossing.

Ja absoluut. Uw woning wordt geadverteerd op FUNDA, Huislijn, Pararius, Marktplaats, Facebook, Twitter, Jaap etc.

Nee, dat hoeft niet. Klik op de pagina woningverkoop: hier staan onze drie verkooppakketten en de eventueel aan te vullen services.

HUIZEN010 is de internetmakelaar die het persoonlijker maakt. We komen altijd graag eerst kennis maken. Tijdens de kennismaking informeren wij uitgebreid over de verschillende pakketten. Samen met u bepalen wij welk pakket en welke diensten er het beste aansluiten bij uw wensen.

Aankoopmakelaar HUIZEN010

EXTRA AANKOOP

Aankoophulp: ✅ korting op derden diensten ✅Gratis zoekopdracht ✅ Inzicht in transacties ✅ Hulp bij bepalen bieding

Lees meer »
Aankoopmakelaar HUIZEN010

BASIS AANKOOP

Aankoophulp: ✅Gratis zoekopdracht ✅ Inzicht in transacties ✅ Hulp bij bepalen bieding ✅ Korting bij verkoop huidige woning

Lees meer »
Aankoopmakelaar HUIZEN010

COMPLEET AANKOOP

Dit is ons full-service verkooppakket, binnen dit pakket nemen wij u alle verkoopwerkzaamheden uit handen. Deze manier van verkoop wordt ook wel de traditionele manier genoemd.

Lees meer »
HUIZEN010 makelaars

FUNDA Totaal

✅ VR presentatie middels Matterport ✅ Video walk through ✅ 3d plattegronden ✅ 360 graden foto´s. Op deze manier wordt uw woning optimaal gepresenteerd op alle websites.

Lees meer »
huis verkopen? huizen010 makelaars

BASIS FUNDA

Het BASIS Pakket is bedoelt voor de verkopers die de kosten zo laag mogelijk willen houden en die niet bang zijn veel te regelen. Je kent je eigen woning als geen ander, dus geen probleem.

Lees meer »
HUIZEN010 makelaar Capelle aan den IJssel

EXTRA FUNDA

Het EXTRA pakket is bedoeld voor verkopers die net even wat meer diensten wensen maar wel de kosten zo laag mogelijk willen houden.

Lees meer »