HUIZEN010 makelaars

Huis Verkopen in Rotterdam: Ontdek Onze Diensten

HUIZEN010 opent de deuren naar een vlotte en stressvrije verkoop van je woning in Rotterdam. Onze aanpak omvat een persoonlijke benadering, geavanceerde technologie en volledige transparantie omtrent de kosten, met als doel jou de beste prijs voor je woning te garanderen. We stemmen het verkoop- en promotietraject volledig af op jouw voorkeuren en behoeften. Ontdek hieronder meer over de mogelijkheden die wij bieden voor een succesvolle verkoop.

Start de verkoop van je woning GRATIS

HUIZEN010 makelaar capelle rotterdam schiedam

Waarom kiezen voor HUIZEN010 makelaardij Rotterdam?

Gelderseplein 33 Rotterdam HUIZEN010

Veel woningverkopers gingen u al voor

Er zijn al veel verkopers u voor gegaan, gelukkig hebben zij voor u ook de ervaringen met HUIZEN010 beschreven zodat u weet wat u van ons kan en mag verwachten. Maak een afspraak voor een GRATIS verkoopscan of gewoon voor meer informatie. Dit verplicht u tot niets!

Wij presenteer uw woning met alle mogelijke beeldmateriaal

Van fotografie tot videografie tot heuze virtual tours, HUIZEN010 brengt uw woning PERFECT in beeld! Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak of bel?

Snel je huis verkopen in Rotterdam met een VR-presentatie

Het plannen van bezichtigingen met potentiële kopers kost natuurlijk tijd. Daarom kun je via HUIZEN010 je huis ook laten zien in Virtual Reality. De virtuele tour neemt mensen mee door je woning waarbij alle kamers zo realistisch mogelijk in kaart zijn gebracht. Er is zelfs een tour met een VR-bril mogelijk. Ideaal dus wanneer je snel je huis in Rotterdam wilt verkopen!

Koninginnegracht 76 Den Haag HUIZEN010

VERKOCHT: Koninginnegracht 76 Den Haag

Koninginnegracht 76 is een imposant herenhuis dat dateert uit het einde van de 19e eeuw. Dit pand is in 2017 bijna geheel gerenoveerd van kantoor naar woonhuis. Onder andere elektra, plafonds, deuren, schouwen, leidingwerk en zink zijn vernieuwd/gerenoveerd. De woning...

Lees meer
Scheepmakerskade 69 Rotterdam HUIZEN010 makelaars

VERKOCHT: Scheepmakerskade 69 Rotterdam

Prachtige 3-kamer benedenwoning op een geweldige locatie! Gelegen aan de Scheepmakerskade, midden in het bruisende hart van het centrum, bieden wij deze unieke woning aan. Met een oppervlakte van ongeveer 75m² beschikt deze woning over alle gemakken die je zoekt.

Lees meer
Koningswaard 27 Rotterdam HUIZEN010 makelaardij

VERKOCHT: Koningswaard 27 Rotterdam

Koningswaard 27 Rotterdam | 3 Kamer appartement | Incl privé parkeerplaats in afgesloten garage. Een dergelijk ruim 3 kamer appartement kom je maar zelden tegen! Wonen in Hooghmonde heeft als belangrijk voordeel dat je alles bij de hand hebt. Dagelijkse...

Lees meer
HUIZEN010 makelaardij

HUIZEN010: Uw Full-Service Makelaar in de Regio Groot Rotterdam

Wil je meer weten over onze werkwijze, of geheel vrijblijvend je kansen op de huidige woningmarkt bespreken? Maak een afspraak voor een verkoopscan, dit verplicht je tot niets. HUIZEN010 is de onafhankelijke regionale makelaar.

De zekerheden van HUIZEN010

Zo werken wij

En dit zeggen onze klanten over ons

Ontspannen je huis kopen of verkopen in Rotterdam

Een huis kopen in Rotterdam, of je huidige woning verkopen, is een spannende tijd. Je staat op het punt iets nieuws te beginnen en daar wil je zo ontspannen mogelijk aan beginnen. Bij HUIZEN010 maken we daarom alleen 1 op 1 afspraken voor bezichtigingen. Zo kunnen mensen een weloverwogen keuze maken. Bent je de verkopende partij? Dankzij deze persoonlijke benadering is het uiteindelijke bod vaak hoger evenals de kans dat een potentiële koper de eindstreep haalt. Wil je toch nog makelaaars vergelijken? Kijk juistemakelaar.nl

HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

FAQ

Meest gestelde vragen.

Zoals de naam al verklaart is het werkgebied van HUIZEN010  de regio 010. Hierin  vallen de volgende gemeenten: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Hoogvliet, Maasland, Maassluis, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Rotterdam,Schiedam en Vlaardingen.

Geen probleem, neem contact met ons op. We helpen u en zorgen voor een maatwerk oplossing.

Ja absoluut. Uw woning wordt geadverteerd op FUNDA, Huislijn, Pararius, Marktplaats, Facebook, Twitter, Jaap etc.

Nee, dat hoeft niet. Klik op de pagina woningverkoop: hier staan onze drie verkooppakketten en de eventueel aan te vullen services.

HUIZEN010 is de internetmakelaar die het persoonlijker maakt. We komen altijd graag eerst kennis maken. Tijdens de kennismaking informeren wij uitgebreid over de verschillende pakketten. Samen met u bepalen wij welk pakket en welke diensten er het beste aansluiten bij uw wensen.

Aankoopmakelaar HUIZEN010

EXTRA AANKOOP

Aankoophulp: ✅ korting op derden diensten ✅Gratis zoekopdracht ✅ Inzicht in transacties ✅ Hulp bij bepalen bieding

Lees meer »
Aankoopmakelaar HUIZEN010

BASIS AANKOOP

Aankoophulp: ✅Gratis zoekopdracht ✅ Inzicht in transacties ✅ Hulp bij bepalen bieding ✅ Korting bij verkoop huidige woning

Lees meer »
Aankoopmakelaar HUIZEN010

COMPLEET AANKOOP

Dit is ons full-service verkooppakket, binnen dit pakket nemen wij u alle verkoopwerkzaamheden uit handen. Deze manier van verkoop wordt ook wel de traditionele manier genoemd.

Lees meer »
HUIZEN010 makelaars

FUNDA Totaal

✅ VR presentatie middels Matterport ✅ Video walk through ✅ 3d plattegronden ✅ 360 graden foto´s. Op deze manier wordt uw woning optimaal gepresenteerd op alle websites.

Lees meer »
huis verkopen? huizen010 makelaars

BASIS FUNDA

Het BASIS Pakket is bedoelt voor de verkopers die de kosten zo laag mogelijk willen houden en die niet bang zijn veel te regelen. Je kent je eigen woning als geen ander, dus geen probleem.

Lees meer »
HUIZEN010 makelaar Capelle aan den IJssel

EXTRA FUNDA

Het EXTRA pakket is bedoeld voor verkopers die net even wat meer diensten wensen maar wel de kosten zo laag mogelijk willen houden.

Lees meer »