BASIS FUNDA

Zelf verkopen
1195 Eenmalig
  •  
Voordeligst

Verkoop je huis zonder makelaar

Behoud maximale controle over het proces met ons BASIS Pakket. Speciaal ontworpen voor verkopers die kostenbewust zijn en zelf de regie willen voeren. Jij kent je woning als geen ander, en met HUIZEN010 als betrouwbare backoffice sta je er nooit alleen voor.

In het BASIS Pakket heb je de vrijheid om zelf veel te regelen, omdat jij als geen ander bekend bent met je eigen woning. Maar je staat er niet alleen voor – HUIZEN010 fungeert als jouw betrouwbare backoffice, waardoor je op professionele ondersteuning kunt rekenen wanneer dat nodig is.

Je woning krijgt de aandacht die het verdient doordat wij deze actief adverteren op vooraanstaande huizensites zoals Funda, Jaap, Marktplaats, Huislijn, Pararius en natuurlijk HUIZEN010. Zo bereik je een breed publiek en vergroot je de kans op een succesvolle verkoop.

De kosten voor het BASIS Pakket worden vooraf betaald, wat zorgt voor maximale transparantie en duidelijkheid. Ontdek de mogelijkheden van zelf je huis verkopen met de ondersteuning van HUIZEN010. Kies voor controle, betaalbaarheid en professionele backoffice-ondersteuning – verkoop je huis op jouw voorwaarden. Neem vandaag nog contact op en begin de reis naar een succesvolle woningverkoop

BASIS pakket omvat

Wat regel je zelf:

JA! Ik wil mijn huis VERKOPEN

Maximale Controle, Minimale Kosten: Ontdek Ons BASIS Pakket voor Zelfverkoop!

Ontdek de Snelste Weg naar Funda met Ons Efficiënte BASIS Pakket!

Droom je ervan om binnen slechts één week jouw woning op Funda te zien schitteren, en dat ook nog eens tegen de meest betaalbare kosten? Bij HUIZEN010 presenteren we met trots ons BASIS pakket, een unieke oplossing die jou de snelheid en betaalbaarheid biedt die je zoekt. Met dit pakket nemen wij de rol van jouw backoffice op ons, waarbij we alle benodigde stappen zorgvuldig coördineren voor een vlekkeloze en succesvolle verkoop.

Bij het BASIS pakket behoud je volledige controle en draag je zelf de verantwoordelijkheid voor zaken zoals bezichtigingen, foto’s en plattegronden. Het is een efficiënte en kosteneffectieve benadering, waardoor je jouw woning snel en zonder onnodige kosten op de markt kunt brengen.

Waarom wachten? Kies voor snelheid, betaalbaarheid en controle. Ontdek de voordelen van ons BASIS pakket en laat jouw woning in een mum van tijd stralen op Funda. Neem vandaag nog contact met ons op en start de reis naar een snelle en succesvolle woningverkoop!

Optimaliseer Jouw Woningverkoop: Ontdek De Beste Aanpak!

De verkoop van een woning is een uniek proces dat afhangt van zowel de specifieke eigenschappen van de woning als jouw persoonlijke wensen. Om een beter inzicht te krijgen in jouw situatie en om vrijblijvend advies te kunnen geven, nodigen we je uit om je contactgegevens hierboven achter te laten. Ons team zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

Tijdens deze afspraak bespreken we graag alle aspecten die komen kijken bij de verkoop van jouw woning, en we bekijken samen of dit aansluit bij jouw behoeften en doelstellingen. Ons ultieme doel is ervoor te zorgen dat jij de meest gunstige transactie kunt realiseren, welke aanpak je ook kiest. We streven ernaar om jouw belangen te behartigen en de beste resultaten te bereiken voor jou als verkoper.

Wat zeggen onze klanten ONLINE Reviews

Jody Winkelhuijsen
Jody Winkelhuijsen
Verkoper appartement
Lees verder
"We hebben meerdere makelaars gehad die zich kwamen voorstellen. Bij HUIZEN010 hadden we direct een positief gevoel. Wat wij als prettig hebben ervaren tijdens de verkoop van ons huis, is het persoonlijk contact en de aandacht die HUIZEN010 aan ons heeft gegeven. Ons huis is snel en prettig verkocht. Wij adviseren iedereen om zijn/haar huis te laten verkopen door HUIZEN010!
Jim van der Blom
Jim van der Blom
Koper Appartement
Lees verder
Professioneel maar laagdrempelige makelaar. Kon Hugo altijd bereiken, kwam met snelle en duidelijke antwoorden en tips. Een stukje persoonlijke touch gaf voor mij net even dat extra wat je nodig hebt mij het maken van een grote beslissing ​.
Scarlet van Engelenburg
Scarlet van Engelenburg
Koper Capelle aan den IJssel
Lees verder
Heel vertrouwd vanaf het eerste moment. Flexibel met bezichtigingen van woningen. Op de valreep of even ergens tussendoor. De moeite voor je willen nemen en ook de tijd. Goed en snel bereikbaar voor vragen​
Van den Wijngaard
Van den Wijngaard
Rotterdam
Lees verder
Hugo is een fijne makelaar kan alles aan hem vragen is altijd vrolijk neemt de tijd voor je ja ik zou hem aan iedereen aanbevelen toppie.
Mw. Joyce
Mw. Joyce
Rotterdam Verkoper
Lees verder
Hele fijne makelaar met persoonlijke aandacht. Een makelaar die nog met je meedenkt en niets is teveel. Ons huis is binnen een dag verkocht. Heel erg bedankt voor de goede service!!
Bas Bremer
Bas Bremer
Rotterdam Verkoper
Lees verder
Deze fijne attente makelaar doet supersnel en goed zijn werk. Ons huis was binnen èèn dag verkocht. Goed bereikbaar en niks is teveel gevraagd. Dus een echte aanrader voor ieder die zijn huis snel en goedgeregeld wil verkopen. Hugo bedankt!!
Frits Kuster
Frits Kuster
Rotterdam koper
Lees verder
Wij kwamen in contact met Huizen 010 Makelaardij als koper. Dus was het niet "onze makelaar". Zonder dat er van opdringen of pushen sprake is geweest, was echter te merken dat deze makelaar, in dit geval Hugo Nieland, zeer serieus en betrokken met zijn werk bezig was. Dat kan je helaas niet van alle makelaars melden Het was een prettig contact en bovenal alles volgens afspraak.
Bianca
Bianca
Rotterdam verkoper
Lees verder
Hugo is een hele vriendelijke man. Waarbij je het gevoel krijgt dat hij 24 uur per dag tot je beschikking is. Hij heeft het huis van ons snel verkocht en ons geholpen daar waar nodig was.
Michiel & Aukje
Michiel & Aukje
Capelle verkoper
Lees verder
Top! Een symphatieke, betrokken en actieve makelaar. Ons huis was in een mum van tijd verkocht voor een uitstekende prijs.
Vorige
Volgende
Huis verkopen? HUIZEN010

De zekerheden van HUIZEN010

HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

FAQ

Meest gestelde vragen.

Zelf uw huis verkopen is het aller voordeligst. Uiteraard kan of wil niet iedereen op deze manier werken. Wat het inhoud leggen wij graag persoonlijk uit.

Mocht het toch tegenvallen, kunt u altijd upgraden naar een ander verkooppakket. Op deze manier kan er altijd een HUIZEN010 makelaar het van u overnemen.

Klik op de pagina woningverkoop: hier staan onze drie verkooppakketten en de eventueel aan te vullen services.

Binnen het BASIS Funda pakket doet u de bezichtigingen zelf. Hierdoor kunnen we u een zeer laag tarief geven voor de verkoop van uw woning. Uiteraard kunt u ook alles laten regelen door één van onze makelaars. Klik op de pagina woningverkoop: hier staan onze drie verkooppakketten en de eventueel aan te vullen services.
Binnen het BASIS Funda pakket levert u zelf de foto’s van de woning. Mocht u dit niet kunnen, of niet mooi genoeg kunnen. Neem contact op, we lossen dit altijd op. Ons EXTRA pakket bevat bijvoorbeeld al fotografie en dergelijke. HUIZEN010 levert u maatwerk. Klik op de pagina woningverkoop: hier staan onze drie verkooppakketten en de eventueel aan te vullen services.
Ja absoluut. Uw woning wordt geadverteerd op FUNDA, Huislijn, Pararius, Marktplaats, Facebook, Twitter, Jaap etc. Ook social media adverteren behoort tot de mogelijkheden.
Nee, op onze pagina vind u exact wat de kosten zijn voor onze dienstverlening. Géén addertjes onder het gras, verborgen kosten of verrassingen. Het Basis Pakket kost €949,= incl btw.

Zoals de naam al verklaart is het werkgebied van HUIZEN010  de regio 010. Hierin  vallen de volgende gemeenten: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Hoogvliet, Maasland, Maassluis, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Rotterdam,Schiedam en Vlaardingen.

Dat verschilt per woning en per persoon. Laat hierboven je gegevens achter, we bellen je dan terug voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Op deze manier kunnen bespreken wat er allemaal bij de verkoop komt kijken en of dit iets is wat bij je past. 

Uiteraard is 1 ding voor ons belangrijk, dat jij de beste transactie doet. Op welke manier dan ook,

Je woning binnen een week op Funda tegen de laagste kosten? Geen probleem, bij HUIZEN010 noemen wij dit het BASIS pakket. Binnen dit pakket zijn wij je backoffice en regelen we keurig alles om de verkoop in goede banen te leiden. Zelf zorg je voor o.a. de bezichtigingen, foto’s en de plattegronden. 

Mocht je ergens hulp bij nodig hebben, staan we uiteraard voor je klaar!

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
HUIZEN010 makelaardij
Product Name
Basis Funda, verkoop je huis zelf.
Price
EUR 1195
Product Availability
Available in Stock