HUIZEN010 makelaardij

Verkoop je huis, ZONDER opstartkosten.

Bij HUIZEN010 bepaal jij de manier van verkopen. Verkoop jij je huis helemaal zelf? Of laat je liever alles over aan HUIZEN010? Op deze manier ben je vanaf de start verkoop geheel in controle. Ons motto is dan ook:

“Van Ontspannen in de verkoop, naar succesvol verkocht!”
HUIZEN010 makelaars TEAM

JA! Ik wil mijn huis verkopen, en wil meer weten over de diensten van HUIZEN010

Makelaar Rotterdam Zuid

Wil je op Zuid gaan wonen of je woning in Rotterdam Zuid juist verkopen? Makelaar HUIZEN010 helpt je graag met een vlot, duidelijk en ontspannen traject. Rotterdam Zuid is een populaire woonbestemming geworden. Dankzij de goede trein-, metro- en busverbindingen is Rotterdam-Zuid ideaal gelegen voor mensen die in de stad werken of die juist naar Dordrecht, Breda of Roosendaal moeten. De vraag is, gezien het stijgende aantal inwoners van Rotterdam, dan ook groot. Op zoek dus naar een makelaar die je in jouw situatie kan helpen met je woonwensen in Rotterdam Zuid.

De kracht van persoonlijke bezichtigingen

Bij HUIZEN010 geloven wij dat het kopen van een nieuwe woning vooral leuk moet zijn. Daarom plant de makelaar ook in Rotterdam Zuid alleen persoonlijke 1 op 1 bezichtigingen in. Mensen krijgen uitgebreid de tijd om de woning te bezichtigen, vragen te stellen en de balans op te maken. Zo maken ze een weloverwogen beslissing. Kopers zijn bovendien eerder geneigd om een betere prijs te betalen wanneer zij overtuigd zijn van de meerwaarde van een woning.

Helder inzicht in de kosten

Bij een verhuizing in Rotterdam Zuid heb je al genoeg te regelen en je makelaar moet dan je vaste aanspreekpunt zijn, transparant en duidelijk. HUIZEN010 biedt je dan ook al direct inzicht in de kosten en wat je daarvoor mag verwachten. Tijdens een eerste kennismaking brengen we je wensen in kaart en bepaal jij hoe wij het verkooptraject in gaan zetten. Vraag hieronder direct meer informatie op of maak telefonisch een afspraak.

Jouw huis in Rotterdam zuid verkopen? Wat komt daar allemaal bij kijken? HUIZEN010 makelaardij begeleidt je door het hele proces, van het verkoopklaar maken tot aan de oplevering. Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een verkoopscan en ontdek jouw kansen op de huidige woningmarkt.

Aankoopmakelaar HUIZEN010

EXTRA AANKOOP

Aankoophulp: ✅ korting op derden diensten ✅Gratis zoekopdracht ✅ Inzicht in transacties ✅ Hulp bij bepalen bieding

Lees meer >>
Aankoopmakelaar HUIZEN010

BASIS AANKOOP

Aankoophulp: ✅Gratis zoekopdracht ✅ Inzicht in transacties ✅ Hulp bij bepalen bieding ✅ Korting bij verkoop huidige woning

Lees meer >>
Aankoopmakelaar HUIZEN010

COMPLEET AANKOOP

Dit is ons full-service verkooppakket, binnen dit pakket nemen wij u alle verkoopwerkzaamheden uit handen. Deze manier van verkoop wordt ook wel de traditionele manier genoemd.

Lees meer >>
HUIZEN010 makelaar top service

De makelaar die de tijd voor u heeft

U gaat uw huis verkopen? Dan wilt u toch ook dat de makelaar die het voor u gaat verkopen alle aandacht heeft voor uw huis? We horen regelmatig deze zorg bij cliënten, er zijn per slot van rekening meer woningen in de verkoop, hoe houden wij uw woning in het vizier?

Lees meer >>
HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

FAQ

Meest gestelde vragen.

Zoals de naam al verklaart is het werkgebied van HUIZEN010  de regio 010. Hierin  vallen de volgende gemeenten: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Hoogvliet, Maasland, Maassluis, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Rotterdam,Schiedam en Vlaardingen.

Geen probleem, neem contact met ons op. We helpen u en zorgen voor een maatwerk oplossing.

Ja absoluut. Uw woning wordt geadverteerd op FUNDA, Huislijn, Pararius, Marktplaats, Facebook, Twitter, Jaap etc.

Nee, dat hoeft niet. Klik op de pagina woningverkoop: hier staan onze drie verkooppakketten en de eventueel aan te vullen services.

HUIZEN010 is de internetmakelaar die het persoonlijker maakt. We komen altijd graag eerst kennis maken. Tijdens de kennismaking informeren wij uitgebreid over de verschillende pakketten. Samen met u bepalen wij welk pakket en welke diensten er het beste aansluiten bij uw wensen.