HUIZEN010 makelaardij

Geen open huis met 30 geïnteresseerde

Als verkoper van een woning wil je zoveel mogelijk geinteresseerde je huis laten zien. Door veel kantoren / makelaars wordt bij veel aanmeldingen besloten tot een open huis waarbij iedereen mag komen. Geen vaste tijden maar bijvoorbeeld tussen 13 en 15h. Is dit de manier waarop u als verkoper de beste koper weet te vangen? Wij als HUIZEN010 denken van niet.

Een nieuwe woning kopen moet leuk zijn.

We weten het, de markt is op dit moment (01-2020) oververhit. Voor bijna iedere woning, vooral in de lagere prijsklasse, zijn er binnen een mum van tijd diverse aanmeldingen. Helaas kan je maar 1 nieuwe eigenaar blij maken en blijven er weer veel teleurgesteld achter. Wij zijn mening dat bezichtigingen als leuk en ontspannen ervaren moeten worden door onze klanten. Hierom hebben wij ervoor gekozen om ook in deze drukke tijden 1 op 1 afspraken te maken. Bij bezichtigen krijgen de mensen dus gewoon de tijd en de ruimte om de woning te bekijken.  Dit heeft ook voor de verkoper voordelen!

Voordelen voor de verkoper

Natuurlijk kan de verkoop overlast wat hoger zijn voor de verkoper. Dit weegt echter niet op tegen voordelen. Door de 1 op 1 afspraken krijgen mensen de ruimte voor een weloverwogen beslissing of bieding. Hierdoor is de kans dat deze koper de finish haalt vele malen hoger. De biedingen vallen vaak ook hoger uit. Als de woning vol staat met andere mensen wordt alles veel eerder als klein ervaren, terwijl je juist ruimte wilt laten zien. Er is veel meer gelegenheid om vragen te stellen. Hierdoor gaat iedereen beter geinformeerd weer huiswaarts en dit voorkomt tegenvallers. Als makelaar weten we ook direct beter met wie we te maken hebben. Zo kunnen we onze verkopers beter vertellen waar de kansen liggen en wie al veel huiswerk heeft gedaan.

Al met al lijkt het meer werk, maar ervaren wij deze manier van werken rustiger en overzichtelijker. Ons motto is niet voor niets: “Van ontspannen in de verkoop, naar succesvol verkocht”

HUIZEN010 makelaars, ontspannen en succesvol

Uw woning ook ontspannen en succesvol verkopen?

Bent u benieuwd wat HUIZEN010 voor kan betekenen? Of nieuwsgierig naar uw kansen op de huidige woningmarkt? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een verkoopscan. We komen onze werkwijze en uw kansen graag met u bespreken.

Ja! Ik wil een afspraak voor een gratis verkoopscan.

Huis verkopen? HUIZEN010

De zekerheden van HUIZEN010

HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

FAQ

Meest gestelde vragen.

Zoals de naam al verklaart is het werkgebied van HUIZEN010  de regio 010. Hierin  vallen de volgende gemeenten: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Hoogvliet, Maasland, Maassluis, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Rotterdam,Schiedam en Vlaardingen.

Geen probleem, neem contact met ons op. We helpen u en zorgen voor een maatwerk oplossing.

Ja absoluut. Uw woning wordt geadverteerd op FUNDA, Huislijn, Pararius, Marktplaats, Facebook, Twitter, Jaap etc.

Nee, dat hoeft niet. Klik op de pagina woningverkoop: hier staan onze drie verkooppakketten en de eventueel aan te vullen services.

HUIZEN010 is de internetmakelaar die het persoonlijker maakt. We komen altijd graag eerst kennis maken. Tijdens de kennismaking informeren wij uitgebreid over de verschillende pakketten. Samen met u bepalen wij welk pakket en welke diensten er het beste aansluiten bij uw wensen.

HUIZEN010 makelaar top service

De makelaar die de tijd voor u heeft

U gaat uw huis verkopen? Dan wilt u toch ook dat de makelaar die het voor u gaat verkopen alle aandacht heeft voor uw huis? We horen regelmatig deze zorg bij cliënten, er zijn per slot van rekening meer woningen in de verkoop, hoe houden wij uw woning in het vizier?

Lees meer >>

Echt een “no cure, no pay” makelaar

“No cure, No pay” bij steeds meer makelaarskantoren kom je deze kreet wel tegen. Maar is het dan ook echt no cure, no pay. In veel gevallen is dit niet zo. Bij de meeste traditionele makelaarskantoren is de prijsopbouw als volgt

Lees meer >>
HUIZEN010 energielabel voor woningen

Energielabel bij woningverkoop

Er worden nog veel vragen gesteld in zake het energielabel voor woningen. Is dit verplicht, wanneer moeten we deze hebben, hoe vragen we het aan? Zo maar wat vragen. Wij helpen u graag dit duidelijk te maken.

Lees meer >>