Geen open huis met 30 geïnteresseerde

Ben je op zoek naar de meest effectieve manier om potentiële kopers te bereiken voor je woningverkoop? Bij HUIZEN010 geloven we dat het hele proces van bezichtigingen leuk en ontspannen moet zijn, zelfs in deze drukke markt. Daarom kiezen we ervoor om 1-op-1 afspraken te maken, zodat onze klanten de volledige ruimte en tijd krijgen om de woning te verkennen.

Waarom is dit voordelig voor jou als verkoper? Allereerst geeft het de potentiële koper de gelegenheid voor een weloverwogen beslissing of bieding, wat de kans op een succesvolle verkoop aanzienlijk vergroot. Bovendien leiden deze persoonlijke afspraken vaak tot hogere biedingen, omdat de koper de ruimte kan waarderen en alle vragen kan stellen die ze hebben.

Maar het zijn niet alleen de kopers die profiteren. Als verkoper vermijd je de overlast van grote groepen mensen die door je huis lopen en wordt je woning niet snel als ‘klein’ ervaren door potentiële kopers. Bovendien krijg je als verkoper waardevolle feedback en informatie over de geïnteresseerden, wat je helpt bij het identificeren van kansen en het nemen van strategische beslissingen in het verkoopproces.

Dus ja, het vergt misschien iets meer inspanning, maar wij bij HUIZEN010 geloven dat deze aanpak leidt tot een rustiger en overzichtelijker verkoopproces. Ons motto is dan ook niet voor niets: “Van ontspannen in de verkoop, naar succesvol verkocht”. Met onze persoonlijke benadering streven we ernaar om niet alleen jouw huis te verkopen, maar ook om het hele proces zo aangenaam mogelijk te maken voor alle betrokken partijen

Een nieuwe woning kopen moet leuk zijn.

Voor bijna iedere woning, vooral in de lager en midden prijsklasse, zijn er binnen een mum van tijd diverse aanmeldingen. Helaas kan je maar 1 nieuwe eigenaar blij maken en blijven er weer veel teleurgesteld achter. Wij zijn mening dat bezichtigingen als leuk en ontspannen ervaren moeten worden door onze klanten. Hierom hebben wij ervoor gekozen om ook in deze drukke tijden 1 op 1 afspraken te maken. Bij bezichtigen krijgen de mensen dus gewoon de tijd en de ruimte om de woning te bekijken. 

HUIZEN010 makelaars, ontspannen en succesvol

Uw woning ook ontspannen en succesvol verkopen?

Bent u benieuwd wat HUIZEN010 voor kan betekenen? Of nieuwsgierig naar uw kansen op de huidige woningmarkt? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een verkoopscan. We komen onze werkwijze en uw kansen graag met u bespreken.

De zekerheden van HUIZEN010

Ja! Ik wil een afspraak voor een gratis verkoopscan.

HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

FAQ

Meest gestelde vragen.

Zoals de naam al verklaart is het werkgebied van HUIZEN010  de regio 010. Hierin  vallen de volgende gemeenten: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Hoogvliet, Maasland, Maassluis, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Rotterdam,Schiedam en Vlaardingen.

Geen probleem, neem contact met ons op. We helpen u en zorgen voor een maatwerk oplossing.

Ja absoluut. Uw woning wordt geadverteerd op FUNDA, Huislijn, Pararius, Marktplaats, Facebook, Twitter, Jaap etc.

Nee, dat hoeft niet. Klik op de pagina woningverkoop: hier staan onze drie verkooppakketten en de eventueel aan te vullen services.

HUIZEN010 is de internetmakelaar die het persoonlijker maakt. We komen altijd graag eerst kennis maken. Tijdens de kennismaking informeren wij uitgebreid over de verschillende pakketten. Samen met u bepalen wij welk pakket en welke diensten er het beste aansluiten bij uw wensen.

HUIZEN010 makelaar top service

De makelaar die de tijd voor u heeft

U gaat uw huis verkopen? Dan wilt u toch ook dat de makelaar die het voor u gaat verkopen alle aandacht heeft voor uw huis? We horen regelmatig deze zorg bij cliënten, er zijn per slot van rekening meer woningen in de verkoop, hoe houden wij uw woning in het vizier?

Lees meer >>

Echt een “no cure, no pay” makelaar

“No cure, No pay” bij steeds meer makelaarskantoren kom je deze kreet wel tegen. Maar is het dan ook echt no cure, no pay. In veel gevallen is dit niet zo. Bij de meeste traditionele makelaarskantoren is de prijsopbouw als volgt

Lees meer >>
HUIZEN010 energielabel voor woningen

Energielabel bij woningverkoop

Er worden nog veel vragen gesteld in zake het energielabel voor woningen. Is dit verplicht, wanneer moeten we deze hebben, hoe vragen we het aan? Zo maar wat vragen. Wij helpen u graag dit duidelijk te maken.

Lees meer >>