fbpx

Geen open huis met 30 geïnteresseerde

Als verkoper van een woning wil je zoveel mogelijk geinteresseerde je huis laten zien. Door veel kantoren / makelaars wordt bij veel aanmeldingen besloten tot een open huis waarbij iedereen mag komen. Geen vaste tijden maar bijvoorbeeld tussen 13 en 15h. Is dit de manier waarop u als verkoper de beste koper weet te vangen? Wij als HUIZEN010 denken van niet.

Een nieuwe woning kopen moet leuk zijn.

We weten het, de markt is op dit moment (01-2020) oververhit. Voor bijna iedere woning, vooral in de lagere prijsklasse, zijn er binnen een mum van tijd diverse aanmeldingen. Helaas kan je maar 1 nieuwe eigenaar blij maken en blijven er weer veel teleurgesteld achter. Wij zijn mening dat bezichtigingen als leuk en ontspannen ervaren moeten worden door onze klanten. Hierom hebben wij ervoor gekozen om ook in deze drukke tijden 1 op 1 afspraken te maken. Bij bezichtigen krijgen de mensen dus gewoon de tijd en de ruimte om de woning te bekijken.  Dit heeft ook voor de verkoper voordelen!

Voordelen voor de verkoper

Natuurlijk kan de verkoop overlast wat hoger zijn voor de verkoper. Dit weegt echter niet op tegen voordelen. Door de 1 op 1 afspraken krijgen mensen de ruimte voor een weloverwogen beslissing of bieding. Hierdoor is de kans dat deze koper de finish haalt vele malen hoger. De biedingen vallen vaak ook hoger uit. Als de woning vol staat met andere mensen wordt alles veel eerder als klein ervaren, terwijl je juist ruimte wilt laten zien. Er is veel meer gelegenheid om vragen te stellen. Hierdoor gaat iedereen beter geinformeerd weer huiswaarts en dit voorkomt tegenvallers. Als makelaar weten we ook direct beter met wie we te maken hebben. Zo kunnen we onze verkopers beter vertellen waar de kansen liggen en wie al veel huiswerk heeft gedaan.

Al met al lijkt het meer werk, maar ervaren wij deze manier van werken rustiger en overzichtelijker. Ons motto is niet voor niets: “Van ontspannen in de verkoop, naar succesvol verkocht”

HUIZEN010 makelaars, ontspannen en succesvol

Uw woning ook ontspannen en succesvol verkopen?

Bent u benieuwd wat HUIZEN010 voor kan betekenen? Of nieuwsgierig naar uw kansen op de huidige woningmarkt? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een verkoopscan. We komen onze werkwijze en uw kansen graag met u bespreken.

Ja! Ik wil een afspraak voor een gratis verkoopscan.

Huis verkopen? HUIZEN010

De zekerheden van HUIZEN010

CONTACT

Marshallweg 31

3068JN ROTTERDAM

TEL: 010-3076340

Openingstijden:

Maandag      08.00 – 19.00

Dinsdag        08.00 – 19.00

Woensdag   08.00 – 19.00

Donderdag  08.00 – 19.00

Vrijdag          08.00 – 19.00

Zaterdag      11.00 – 15.00

FAQ

Meest gestelde vragen.

Zoals de naam al verklaart is het werkgebied van HUIZEN010  de regio 010. Hierin  vallen de volgende gemeenten: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Hoogvliet, Maasland, Maassluis, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Rotterdam,Schiedam en Vlaardingen.

Geen probleem, neem contact met ons op. We helpen u en zorgen voor een maatwerk oplossing.

Ja absoluut. Uw woning wordt geadverteerd op FUNDA, Huislijn, Pararius, Marktplaats, Facebook, Twitter, Jaap etc.

Nee, dat hoeft niet. Klik op de pagina woningverkoop: hier staan onze drie verkooppakketten en de eventueel aan te vullen services.

HUIZEN010 is de internetmakelaar die het persoonlijker maakt. We komen altijd graag eerst kennis maken. Tijdens de kennismaking informeren wij uitgebreid over de verschillende pakketten. Samen met u bepalen wij welk pakket en welke diensten er het beste aansluiten bij uw wensen.

Kornelis van Tollaan 41 Rotterdam HUIZEN010 makelaardij

Binnenkort te koop, Kornelis van Tollaan 41, Rotterdam

Compleet gerenoveerd, sleutel klaar, direct intrekken in deze hele mooie woning gelegen nabij Kralingen tussen de Ringvaart en ’s Gravenweg met een mooi aangelegde zonnige voor- en achtertuin op geheel eigen grond. De woning is recentelijk geheel gerenoveerd, voorzien van een zeer complete nieuwe keuken met Siemens apparatuur, een nieuwe moderne badkamer en tevens zijn alle andere kamers in het gehele huis volledig gerenoveerd Bekijk de woning nu al in VR – 3d!

Interesse? Maak een afspraak, we laten u de woning graag zien.

Lees meer >>
Koningswaard Rotterdam Hooghmonde HUIZEN010

Binnenkort te koop, Koningswaard 137 Rotterdam

Binnenkort vangen wij aan met de verkoop van een verhuisklaar appartement, aan de Koningswaard 137 Rotterdam. De foto’s worden gemaakt en de advertenties worden gebouwd. Uiteraard kunt u als trouwe volger van HUIZEN010 er als eerste bij zijn en de eerste previews zien. Bekijk Koningswaard 137 nu al in VR – 3d!

Interesse? Maak een afspraak, we laten u de woning graag zien.

Lees meer >>
Koningswaard 159 Rotterdam HUIZEN010 makelaardij Hooghmonde

Binnenkort te koop, Koningswaard 159 Rotterdam

Binnenkort vangen wij aan met de verkoop van een verhuisklaar appartement, aan de Koningswaard 159 Rotterdam. De foto’s worden gemaakt en de advertenties worden gebouwd. Uiteraard kunt u als trouwe volger van HUIZEN010 er als eerste bij zijn en de eerste previews zien.Interesse? Maak een afspraak, we laten u de woning graag zien.

Lees meer >>
Koningswaard 149 Rotterdam HUIZEN010 makelaardij

Binnenkort te koop, Koningswaard 149 Rotterdam

Binnenkort vangen wij aan met de verkoop van een verhuisklaar appartement, aan de Koningswaard 149 Rotterdam. De foto’s worden gemaakt en de advertenties worden gebouwd. Uiteraard kunt u als trouwe volger van HUIZEN010 er als eerste bij zijn en de eerste previews zien.Interesse? Maak een afspraak, we laten u de woning graag zien.

Lees meer >>
André Gideplaats 381 Rotterdam HUIZEN010 makelaardij

Binnenkort te koop, André Gideplaats 381 Rotterdam

Binnenkort vangen wij aan met de verkoop van een hoekappartement op de 5e etage, aan de André Gideplaats 381 Rotterdam. De foto’s worden gemaakt en de advertenties worden gebouwd. Uiteraard kunt u als trouwe volger van HUIZEN010 er als eerste bij zijn en de eerste previews zien.

Interesse? Maak een afspraak, we laten u de woning graag zien.

Lees meer >>
HUIZEN010 makelaar VR tour

Virtuele presentatie van uw huis

Juist in deze tijd dat veel mensen thuis zijn en blijven willen we toch mensen de gelegenheid geven uw woning te bekijken. Als dat niet direct op de nomale manier kan, kunnen wij iedereen een virtuele tour aanbieden. Op deze manier kan men toch in de woning kijken en een beter beeld krijgen van de ruimtes en de indeling.

Lees meer >>
Ivoordistel 17 Rotterdam HUIZEN010 makelaardij

Binnenkort te koop, Ivoordistel 17 Rotterdam

Binnenkort vangen wij aan met de verkoop van een tussenwoning, met 4 slaapkamers, aan de Ivoordistel 17 Rotterdam. De foto’s worden gemaakt en de advertenties worden gebouwd. Uiteraard kunt u als trouwe volger van HUIZEN010 er als eerste bij zijn en de eerste previews zien.

Lees meer >>
Witte Klaver 52 Rotterdam HUIZEN010 makelaardij

Binnenkort te koop, Witte Klaver 52 Rotterdam

Binnenkort vangen wij aan met de verkoop van een hoekwoning, met garage/berging, aan de Witte Klaver 52 Rotterdam. De foto’s worden gemaakt en de advertenties worden gebouwd. Uiteraard kunt u als trouwe volger van HUIZEN010 er als eerste bij zijn en de eerste previews zien.

Lees meer >>