Verkoop je huis, in Capelle aan den IJssel, ZONDER opstartkosten.

Bij HUIZEN010 bepaal jij de manier van verkopen. Verkoop jij je huis helemaal zelf? Of laat je liever alles over aan HUIZEN010? Op deze manier ben je vanaf de start verkoop geheel in controle. Ons motto is dan ook:

“Van Ontspannen in de verkoop, naar succesvol verkocht!”
HUIZEN010 makelaars TEAM

JA! Ik wil mijn huis verkopen, en wil meer weten over de diensten van HUIZEN010

We nemen contact met u op voor een vrijblijvende afspraak. Dit verplicht u tot niets.

Je bent op zoek naar een makelaar voor het kopen of verkopen van een woning in Capelle aan den IJssel. Waar let je dan op?  Bij HUIZEN010 zijn we graag duidelijk en eerlijk over onze dienstverlening. Daarom bij deze een aantal aandachtspunten om op te letten bij het kiezen van een makelaar. Ontdek de mogelijkheden en bepaal zelf of wij de makelaar zijn die jouw woning in Capelle aan den IJssel mogen vertegenwoordigen.

Online reviews

Wat zeggen onze klanten?

Aandachtspunten kiezen makelaar Capelle aan den IJssel

Bij een verhuizing komt er veel op je af. Niet in het minste het kiezen van een makelaar. Bij het kopen van een eerste huis ben je op zoek naar meer informatie in de woningmarkt en de mogelijkheden die er voor jou als starter liggen. Bij de verkoop van je woning in Capelle aan den IJssel komt daar nog bij dat je een makelaar zoekt die de beste prijs voor je woning opbrengt. Maar of je nu een aankoop- of een verkoopmakelaar zoekt, er zijn altijd een aantal basispunten waar je naar kunt kijken of een makelaar betrouwbaar is en het best met je voor heeft.
  • Wat zeggen anderen?
Voordat je gebruik maakt van de diensten bij een makelaar is het goed om te kijken naar de ervaringen van mensen die van dezelfde dienstverlening gebruik hebben gemaakt. Lees daarom altijd de reviews voordat je contact opneemt.
  • Doe wat goed voelt
Verhuizen is niet alleen een financiële maar ook een persoonlijke aangelegenheid. Kies daarom altijd voor een makelaar waar jij je prettig bij voelt. Een gesprek tijdens een eerste kennismaking is hier het uitgelezen moment voor. En wees vooral niet bang om kritische vragen te stellen!
  • Helder inzicht in de kosten
Het laatste waar je op zit te wachten bij een verhuizing zijn onverwachte makelaarskosten. Controleer daarom altijd na of prijzen inclusief of exclusief btw zijn, welke werkzaamheden onder de kosten vallen en of je nog bijkomende kosten kunt verwachten.

Waarom kiezen voor HUIZEN010?

Het kopen of verkopen van een huis is een belangrijke financiële, emotionele en persoonlijke beslissing. Dan wil je een makelaar die je onafhankelijk advies geeft bij de aankoop van een huis of waarbij je zelf bepaalt hoe je jouw huis in Capelle aan den IJssel wilt verkopen. HUIZEN010 heeft daarnaast alles in eigen beheer, je betaalt geen opstartkosten en voor al onze diensten geldt: no cure, no pay. Vraag alvast de gratis verkoopscan aan of neem contact op voor een kennismakingsafspraak.

HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

Makelaar Capelle aan den IJssel

FAQ

Meest gestelde vragen.
U bent aan het juiste adres! HUIZEN010 is zeer actief in Capelle aan den IJssel.  Met onze GRATIS verkoopscan ontdekt u uw kansen op de woningmarkt.
Bij HUIZEN010 weet u van te voren altijd wat onze dienstverlening u gaat kosten. Sterker nog als één van de weinige kantoren kunt u onze tarieven gewoon terugvinden op onze website. Klik HIER voor onze tarieven, en maak gelijk een gratis en vrijblijvende afspraak?

Ja absoluut. Uw woning wordt geadverteerd op FUNDA, Huislijn, Pararius, Marktplaats, Facebook, Twitter, Jaap etc.

Via onze gratis VERKOOPSCAN ontdekt u alle kansen. We komen gratis en vrijblijvend bij langs. Na de verkoopscan krijgt u van ons een verkoopadvies. Hierin geven wij u uiteraard aan voor welke prijs wij uw woning willen aanvangen voor verkoop. Tijdens de VERKOOPSCAN overleggen we met u hoe de woning nog beter verkoopbaar kan worden. Dit door soms hele kleine aanpassingen.

Uw ervaren makelaar in Capelle aan den IJssel.

Je huis in Capelle aan den IJssel verkopen? Wat komt daar allemaal bij kijken? HUIZEN010 makelaardij begeleidt je door het hele proces, van het verkoopklaar maken tot aan de oplevering. Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een verkoopscan en ontdek jouw kansen op de huidige woningmarkt.

HUIZEN010 makelaars

FUNDA Totaal

✅ VR presentatie middels Matterport ✅ Video walk through ✅ 3d plattegronden ✅ 360 graden foto´s. Op deze manier wordt uw woning optimaal gepresenteerd op alle websites.

Lees meer >>