HUIZEN010 makelaardij

Energielabel voor woningen

Vraag deze aan via HUIZEN010

Appartement

1 woonlaag
195 tot 70m2
  • <100m2

Eengezinswoning

Of appartement > 100m2
220
  • Snel in huis1

Vrijstaande Woning

tot 250m2
275
  • Vraag deze snel aan?

Villa

-
325 >250m2
  • Maatwerk snel geleverd.

Binnen 7 dagen een energielabel!

U wilt snel aanvangen met de verkoop van uw woning? Daarbij is een energie label VERPLICHT. HUIZEN010 regelt het label binnen 7 dagen voor. In die tijd kunnen we direct ook regelen dathet beeldmateriaal van uw woning wordt gemaakt. Geen tijdsverlies dus, neem contact met ons op, we vertellen u graag meer over onze aanpak!

Aanvraag Energielabel

Als je op zoek bent naar een woning of van plan bent om jouw woning te verkopen of te verhuren, dan is het handig om te weten wat een energielabel is. Het is eigenlijk een label dat aangeeft hoe energiezuinig een woning is. Hoe zuiniger, hoe beter voor het milieu én jouw portemonnee.

Het label wordt bepaald aan de hand van een aantal factoren, zoals isolatie, ventilatie en verwarming. Een woning met een A-label is het meest zuinig, terwijl een G-label juist het minst zuinig is. En wist je dat een woning met een beter label meer waard kan zijn dan een vergelijkbare woning met een lager label? Zo zie je maar, het kan de moeite waard zijn om wat extra aandacht te besteden aan jouw energielabel.

Het is trouwens ook verplicht om een energielabel te hebben als je jouw woning verkoopt, verhuurt of oplevert. Zonder label is het allemaal niet zo rechtsgeldig. Maar geen zorgen, je kunt het label laten opstellen door een gecertificeerd energieadviseur. En als je slim bent, kun je jouw woning energiezuiniger maken door bijvoorbeeld goede isolatie of energiezuinige apparatuur. Dan gaat niet alleen jouw label omhoog, maar ook jouw wooncomfort. Win-win!

 
 
HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

FAQ

Meest gestelde vragen.
Wat kost een energielabel voor mijn woning?

Via HUIZEN010 kan dat al vanaf  €270,= . Afhankelijk van het type woning wat u bezit. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe snel heb ik het energielabel voor mijn woning?

Dat is uiteraard afhankelijk van de planning. Heeft u snel een label nodig, omdat u gaat verkopen? Neem contact met ons op en we bekijken de mogelijkheden.

Is een energielabel verplicht voor mijn woning?

Jazeker! Bij verkoop of verhuur van uw woning is een energielabel verplicht! Deze zijn 10 jaar geldig. Via MijnOverheid kunt u controleren of u nog een geldig label heeft, of dat u een nieuwe moet aanvragen.

Kan ik korting krijgen op het Energielabel voor mijn woning?

Ja dat kan! Mocht u voornemens zijn uw woning te verkopen en u verstrekt de verkoopopdracht aan HUIZEN010, dan krijgt u korting op het energielabel. Neem contact met ons op wat uw korting kan worden.

Wat is een energielabel voor woningen?

Een energielabel is een label dat aangeeft hoe energiezuinig een woning is. Het label loopt van A (meest energiezuinig) tot en met G (minst energiezuinig).

Hoe lang is een energielabel geldig?

Een energielabel is 10 jaar geldig.

Kan ik mijn energielabel verbeteren?

Ja, je kunt je energielabel verbeteren door bijvoorbeeld isolatiemaatregelen te treffen of energiezuinige apparatuur te gebruiken.

Wat zijn de voordelen van een beter energielabel?

Een woning met een beter energielabel kan meer waard zijn dan een vergelijkbare woning met een lager label. Daarnaast draag je bij aan een beter milieu en heb je lagere energiekosten.

Hoe kan ik mijn energielabel controleren?

Je kunt jouw energielabel controleren via de website energielabel.nl. Hier kun je het label opvragen en meer informatie vinden over de energieprestatie van jouw woning.