Welkom bij HUIZEN010 Makelaardij, waar we u graag introduceren tot ons Full-Service Aankoop Pakket

– dé sleutel tot een zorgeloze en succesvolle woningaankoop. Dit pakket tilt uw ervaring naar een hoger niveau door uitgebreide ondersteuning te bieden vanaf het allereerste moment tot aan de overdracht. Voor kopers die streven naar totale ontzorging is dit de ultieme keuze.

Ons Full-Service Aankoop Pakket bouwt voort op de fundamenten van het Basis Aankoop Pakket en biedt daarnaast een scala aan extra voordelen. Denk aan een diepgaande marktanalyse die specifiek gericht is op het identificeren van de beste koopkansen, en een persoonlijke aankoopstrategie die nauw aansluit bij uw unieke wensen en budget.

Maar daar houdt het niet op. Onze deskundige makelaars staan ​​klaar om u te voorzien van waardevol financieel advies en begeleiding, inclusief hypotheekadvies en financiële planning. En zelfs na de aankoop blijven we aan uw zijde staan, met nazorg en ondersteuning die verder gaat dan de transactie alleen.

Waarom zou u voor HUIZEN010 Makelaardij moeten kiezen? Omdat wij streven naar maximale klanttevredenheid door maatwerkoplossingen te bieden die perfect aansluiten bij uw behoeften. Onze jarenlange ervaring, gecombineerd met een persoonlijke benadering, garandeert dat u met vertrouwen en gemak uw ideale woning kunt vinden en aankopen.

Bij ons staat transparantie voorop. Geen verrassingen, maar duidelijke afspraken over kosten en diensten. En dankzij onze diepgaande lokale marktkennis hebben we een bewezen succesratio bij het aankopen van woningen.

Maak vandaag nog de eerste stap richting uw nieuwe woning met HUIZEN010 Makelaardij. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek welk aankooppakket het beste bij u past. Wij kijken ernaar uit om u te begeleiden op uw reis naar huis.

Compleet HULP

1995,=
  • Alles bij pakket EXTRA plus
  • Bouwtechnishe meeloopkeuring voor slechts €275
  • GRATIS ZOEKOPDRACHT
  • Hypotheek gesprek, gratis intake
  • Korting bij verkoop eigen woning door HUIZEN010
  • Hulp bij keuze notaris
  • Inschakelen taxateur, met voordeel
  • FULL Service tot u geslaagd bent
FULL SERVICE

JA! Ik wil hulp bij een huis aankopen!

Zodra wij uw opdracht hebben ontvangen, nemen wij contact met u op.

Wilt u onze hulp met het aankopen van een woning. Zodra u bovenstaand formulier heeft ingevuld en verzonden nemen wij contact met u op. We bespreken alles wat het aankopen aangaat en maken het zoekprofiel op. We nemen direct wat handige tips met u door wat het zoeken voor u ook makkelijker en sneller kan doen verlopen.

HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

FAQ

Meest gestelde vragen.

Dat kan al vanaf €99,=

Wij werken met pakketten. Zo bepaalt u zelf op welke manier u van onze diensten gebruik wilt maken. Binnen ieder pakket is er extra voordeel voor u te verkrijgen. Naast dat de aankoopkansen.

Zoals de naam al verklaart is het werkgebied van HUIZEN010  de regio 010. Hierin  vallen de volgende gemeenten: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Hoogvliet, Maasland, Maassluis, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Rotterdam,Schiedam en Vlaardingen.

Ja. Om de kosten zo laag mogelijk voor jou te houden, doe je zelf de bezichtigingen. Na een geslaagde koop faciliteren wij de bouwtechnische keuring. Afhankelijk van je gekozen pakket krijg je ook hier korting op. Zo ben je zeker dat je geen zaken hebt gemist.

Uiteraard staan wij altijd voor je klaar als er vragen zijn, we zijn bereikbaar per telefoon, whatsapp en email.

COMPLEET FUNDA

wijzigingen woningmarkt huizen010

wijzigingen woningmarkt 2024

Wijzigingen Woningmarkt 2024 Ontdek de opkomende veranderingen voor huiseigenaren in 2024 met ons overzicht van belangrijke wetswijzigingen. Voor persoonlijk advies over jouw situatie, bel ons

Lees meer >>
Maasboulevard 48 Schiedam HUIZEN010 makelaardij

woningmarkt 2023

Woningmarkt 2023 In 2023 bevindt de woningmarkt zich nog steeds in een dynamische fase, waarbij diverse factoren de vraag en het aanbod beïnvloeden. Hier zijn

Lees meer >>