Verwachting huizenmarkt en huizenprijzen voor 2022

Niemand heeft een glazen bol er kan van alles gebeuren in 2022. Het woning tekort zal dit jaar niet opgelost zijn, door een tekort zullen naar verwachting prijzen hoog blijven. 

Volgens het CBS, HUIZENMARKT Nederland grootste stijger.

In een online artikel geeft het CBS aan dat Nederland, Europees gezien tot een van de grootste stijgers hoort wat betreft de woningprijzen. Een zeer snelle groei kan nooit aan blijven houden, maar de krapte op de woningmarkt draagt er nog niet aan bij dat de stijging afvlakt. Wil je het hele artikel lezen? KLIK HIER

Verwachting Rabobank, DNB en De Hypotheker

Een onlangs verschenen artikel op Vastgoedactueel.nl laat de Rabobank ook haar visie weten. In het kort geven zij aan; Piek groei huizenprijzen in zicht, afkoeling lijkt nog ver weg.

Benieuwd naar de gehele visie van de Rabobank in dit artikel? KLIK HIER

Een grote Hypotheekverstrekker als “De Hypotheker” zijn helaas niet te enthousiast over 2022. Zij zien een “somber beeld voor 2022” De Hypotheker pleit in dit artikel vooral voor een bouwquota, om hiermee de krapte tegen te gaan. Hele artikel lees je HIER

De Nederlandsche Bank geeft in een artikel in Businessinsider.nl hun visie. Zij verwachten in 2022 opnieuw een groei, en schatten dat op 6%.

Wat verwacht HUIZEN010?

Als de rente zo laag blijft zullen de prijzen hoog blijven. Sterker nog, mocht de rente een fractie stijgen dan kan het zijn dat de prijzen nog gaan pieken. Bij berichten van een aankomende stijging van de rente zullen nog veel mensen willen profiteren van een lage rente. Hierdoor neemt een vraag alleen maar toe, waar de prijzen op zullen reageren.

HUIZEN010 makelaar capelle rotterdam schiedam

Uw makelaar voor regio 010

U wilt uw huis verkopen? Dat begint met het zoeken naar de juiste makelaar en de beste deal.

Er zijn tegenwoordig tal van manieren om uw woning te verkopen. De eerste keuze welke gemaakt moet worden is, zelf verkopen of de makelaar laten verkopen. Beide hebben voor- en nadelen. Gelukkig kunnen wij als HUIZEN010 u beide opties aanbieden. Succesvol uw huis verkopen start met een verkoper of verkooppakket wat bij u past. Rotterdam Ommoord is letterlijk onze achtertuin, hierdoor kunnen we als geen ander van dienst zijn.

Kies je verkooppakket

COMPLEET FUNDA

Full-Service
1%
VAN DE VERKOOPSOM.
  •  
ALL-INCLUSIVE

EXTRA FUNDA

Zelf verkopen met extra hulp.
1
249
Eenmalig
  •  

BASIS FUNDA

Zelf verkopen
949 Eenmalig
  •  
Voordeligst
Aankoopmakelaar HUIZEN010

EXTRA AANKOOP

Aankoophulp: ✅ korting op derden diensten ✅Gratis zoekopdracht ✅ Inzicht in transacties ✅ Hulp bij bepalen bieding

Lees meer »
Aankoopmakelaar HUIZEN010

COMPLEET AANKOOP

Dit is ons full-service verkooppakket, binnen dit pakket nemen wij u alle verkoopwerkzaamheden uit handen. Deze manier van verkoop wordt ook wel de traditionele manier genoemd.

Lees meer »
HUIZEN010 makelaars

FUNDA Totaal

✅ VR presentatie middels Matterport ✅ Video walk through ✅ 3d plattegronden ✅ 360 graden foto´s. Op deze manier wordt uw woning optimaal gepresenteerd op alle websites.

Lees meer »
huis verkopen? huizen010 makelaars

BASIS FUNDA

Het BASIS Pakket is bedoelt voor de verkopers die de kosten zo laag mogelijk willen houden en die niet bang zijn veel te regelen. Je kent je eigen woning als geen ander, dus geen probleem.

Lees meer »
HUIZEN010 makelaar Capelle aan den IJssel

EXTRA FUNDA

Het EXTRA pakket is bedoeld voor verkopers die net even wat meer diensten wensen maar wel de kosten zo laag mogelijk willen houden.

Lees meer »
huis verkopen? huizen010 makelaars

COMPLEET FUNDA

Dit is ons full-service verkooppakket, binnen dit pakket nemen wij u alle verkoopwerkzaamheden uit handen. Deze manier van verkoop wordt ook wel de traditionele manier genoemd.

Lees meer »

Ja! Ik wil een afspraak voor een gratis verkoopscan.

HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN