VERKOCHT:

Steekkant 48 Barendrecht

4 slaapkamers | Garage | Zeer veel mogelijkheden | Barendrecht

Welkom bij Steekkant 48, een prachtige eengezinswoning gelegen in het bruisende Barendrecht. Dit moderne en goed onderhouden woonhuis uit 2002 is een droom die werkelijkheid wordt voor gezinnen en ondernemers die op zoek zijn naar comfort, ruimte en mogelijkheden.

______.

Slaapkamers
Bouwjaar
Oppervlak m2
Etages

Afbeeldingen

Bekijk de woning in VR

Door middel van onze VR presentatie kunt u door deze woning lopen alsof u er zelf bent. Achter een scherm, zoals Google streetview, of met een heuze VR bril. In deze functie staat ook een lineaal onder in beeld, hiermee kunt u alles wat u wilt opmeten. 

Omschrijving Steekkant 48 Barendrecht

4 slaapkamers | Garage | Zeer veel mogelijkheden | Barendrecht

Fantastisch woonhuis met geweldige extra’s in de populaire Waterkant wijk!

Welkom bij Steekkant 48, een prachtige eengezinswoning gelegen in het bruisende Barendrecht. Dit moderne en goed onderhouden woonhuis uit 2002 is een droom die werkelijkheid wordt voor gezinnen en ondernemers die op zoek zijn naar comfort, ruimte en mogelijkheden.

Laten we beginnen met wat dit huis zo bijzonder maakt. Bij binnenkomst zult u meteen merken dat de woonkamer extra hoogte heeft van maar liefst 3,25 meter. Het creëert een sensationeel gevoel van ruimte en biedt veel mogelijkheden voor indeling en inrichting. De speelse splitlevel lay-out leidt naar de keuken, waardoor de interactie tussen de verschillende ruimtes optimaal wordt gestimuleerd.

De tuin is een waar pareltje bij dit huis. Met een oppervlakte van maar liefst 46 vierkante meter, is er volop ruimte om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. De tuin is besloten en bevindt zich tussen de woning en het bijgebouw. Dit betekent dat u privacy heeft terwijl u toch kunt genieten van de zon. Een ideale plek voor gezellige barbecues, tuinfeesten en spelende kinderen! Er is ook nog een “achtertuin” bereikbaar vanuit de woonkamer is er een houtendek waar je met warme dagen heerlijk kunt toeven.

Maar dat is nog niet alles. Het bijgebouw bij deze woning biedt iets heel speciaals. Het beschikt over een garage, wat betekent dat u uw auto altijd veilig en droog kunt stallen. Daarnaast biedt het bijgebouw de mogelijkheid om een extra slaapkamer of kantoor/praktijk aan huis te creëren. Ideaal voor gezinnen die wat extra ruimte nodig hebben of ondernemers die graag vanuit huis willen werken.

En laten we het energie-aspect van dit huis niet vergeten. Het heeft namelijk energielabel A, wat betekent dat het zeer energiezuinig is. Niet alleen draagt dit bij aan een lagere energierekening, maar het zorgt ook voor een duurzamere levensstijl. Een win-win situatie!

De ligging van dit huis is ook fantastisch. Gelegen in de populaire Waterkant wijk, heeft u alles wat u nodig heeft binnen handbereik. Winkels, restaurants, scholen en sportfaciliteiten liggen allemaal op korte afstand. Bovendien kunt u uw auto parkeren in de voortuin, waardoor u altijd verzekerd bent van een parkeerplek.

Kortom, Steekkant 48 is een woonhuis dat echt alles heeft. De ruimte, de extra’s en de geweldige locatie maken het tot een ideale plek voor gezinnen en ondernemers. Aarzel niet en plan vandaag nog een bezichtiging, want deze kans wilt u zeker niet missen!

Disclaimer: De genoemde informatie over deze woning is met zorg samengesteld. Echter kunnen er geen rechten worden ontleend aan deze tekst.

Bekijk de video

De videopresentatie van Steekkant 48 Barendrecht geeft een compleet beeld van deze keurig afgewerkte woning. U kunt de woning ook bekijken in VR / 3D en er doorheen lopen alsof u op Google Streetview kijkt. Klik op de onderstaande knop voor de VR presentatie

Zeer gunstige locatie:

De ligging van de de Steekkant 48 is erg fijn, diverse faciliteiten zijn er op korte afstand zoals:
-Bushalte 270m
-Treinstation 4km
-Supermarkt 540m

-Kinderopvang 280m

– Basisschool 340m

INDELING

Eigen oprit met ruime entree waar vanuit toegang tot de garage/bijgebouw deze is tevens voorzien van een opbouw.

Vanuit bijgebouw toegang tot de binnentuin en via binnentuin toegang tot de woning.

Entree, hal met meterkast en toegang tot het toilet.

Zeer ruime splitlevel woonkamer en keuken. Woonkamer heeft een hoogte van 3.25m hierdoor komt deze etage speels en erg licht over. Keuken in L opstelling voorzien van diverse inbouw apparatuur. Vanuit keuken middels schuifpui ook toegang tot de binnentuin

Vanuit woonkamer toegang tot het terras aan de achterzijde van de woning.

Etage:
3 slaapkamers, 2 aan de achterzijde 1 aan de voorzijde.

Badkamer aan de achterzijde, voorzien van ligbad, douche, wastafel en toilet.

Wasruimte, centraal gelegen op de etage. Boed ruimte en aansluiting voor wasmachine en droger tevens ruimte voor opslag.

Verder is er nog een vaste kast met de opstelplaats van de cv-ketel en de mechanische ventilatie box.

BIJGEBOUW/Garage.

Ruime garage, plek voor 1 auto. Bijgebouw is voorzien van verwarming middels aparte CV Ketel

Etage:
In gebruik als werkkamer, maar kan ook dienen als extra slaapkamer, kantoor of praktijk aan huis.

BIJZONDERHEDEN:

Bouwjaar 2002

Energielabel A

Bijgebouw met veel mogelijkheden

Besloten binnentuin

Des gewenst snel leverbaar

Populaire wijk in Barendrecht

Centrale ligging

Woonoppervlak ca. 161m2

Oppervlaktes en inhoud:

Overig:

Plattegrond Steekkant 48 Barendrecht

Nader belangrijk:

Koper is bekend met het feit dat hij onderzoeksplicht heeft jegens het verkochte.
Deze onderzoeksplicht omvat onder andere het onderzoeken of het beoogde gebruik is toegestaan.
Koper heeft voldoende onderzoek uitgevoerd en vrijwaart verkoper en verkopend makelaar van iedere aansprakelijkheid omtrent het gebruik.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Ja! Ik wil deze woning bezichtigen:

HUIZEN010 makelaar capelle rotterdam schiedam

DOE EEN BOD OP DEZE WONING

HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 13 votes
Brand Name
HUIZEN010 makelaardij
Product Name
Steekkant 48 Barendrecht
Price
EUR 515000
Product Availability
Available in Stock