Verkocht o.v.b.:

Henri Polakstraat 8 Dordrecht

Betreed een wereld van perfectie met dit prachtige hoekappartement, compleet met twee balkons, in de geliefde wijk Dordrecht Crabbehof! Gelegen aan de Henri Polakstraat 8, DORDRECHT, biedt dit knusse portiekflat uit 1967 alles wat je nodig hebt: ruimte, comfort en een uitstekende locatie.

€ 220.000,=

Kamers
Bouwjaar
Oppervlak m2
Etage

Bekijk de woning in VR

Door middel van onze VR presentatie kunt u door deze woning lopen alsof u er zelf bent. Achter een scherm, zoals Google streetview, of met een heuze VR bril. In deze functie staat ook een lineaal onder in beeld, hiermee kunt u alles wat u wilt opmeten. 

Omschrijving Henri Polakstraat 8 Dordrecht

Henri Polakstraat 8 | 4 Kamer appartement | 2e etage

Schitterend hoekappartement met twee balkons in de gewilde wijk Dordrecht Crabbehof!

Laten we je voorstellen aan dit pareltje gelegen aan de Henri Polakstraat 8, DORDRECHT. Dit knusse portiekflat uit 1967 heeft alles wat je zoekt: ruimte, comfort en een uitstekende ligging.

Ruimte en indeling
Met een oppervlakte van 73 vierkante meter beschikt dit hoekappartement over 3 slaapkamers, perfect voor starters of doorstromers op hun zoektocht naar hun eigen plekje. Vanuit de gezellige entree kom je in de woonkamer, slaapkamers, badkamer en de gesloten keuken. De woonkamer biedt toegang tot het zonnige balkon op het zuiden, terwijl slaapkamer 1 toegang biedt tot het tweede balkon op het noorden. Geen gebrek aan frisse lucht en zonnestralen hier!

Voorzieningen
De keuken is praktisch ingericht en geeft toegang tot het balkon aan de achterzijde. Ideaal voor een zomerse borrel of een ochtendlijk ontbijtje in de buitenlucht. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafelmeubel, alles voor jouw dagelijkse comfort.

Extra’s
Met niet één, maar twee buitenpandige bergingen – één op de begane grond en één op zolder – heb je genoeg ruimte voor al je spullen. In totaal beslaan deze bergruimtes ongeveer 26m2. Ideaal voor het opbergen van je ski’s, fietsen of andere hobbyuitrusting.

Omgeving
Parkeren is geen probleem, want in de omgeving is openbaar parkeren mogelijk. Een rustige en groene buurt met alle nodige voorzieningen op loopafstand.

Klaar om te settelen?
Dit hoekappartement is ideaal voor starters die op zoek zijn naar een eigen plekje of doorstromers die toe zijn aan meer ruimte. Met zijn praktische indeling, twee balkons en gunstige ligging is dit de perfecte match voor jou. Twijfel niet en plan snel een bezichtiging in, voordat het te laat is!

Bekijk de video

De videopresentatie van Henri Polakstraat 8 geeft een compleet beeld van deze keurig afgewerkte woning. U kunt de woning ook bekijken in VR / 3D en er doorheen lopen alsof u op Google Streetview kijkt. Klik op de onderstaande knop voor de VR presentatie

Zeer gunstige locatie:

  • Bushalte 340m
  • Centrum  1.35km
  • Snelweg afrit 360m
  • Supermarkt 500m

Bijzonderheden

– Bouwjaar 1967
– 2e etage
– 2 balkons
– 3 slaapkamers
– Desgewenst snel leverbaar
– 2 ruime buitenpandige bergingen
– VVE Bijdrage €128,70

Koper is bekend met het feit dat hij onderzoeksplicht heeft jegens het verkochte.
Deze onderzoeksplicht omvat onder andere het onderzoeken of het beoogde gebruik is toegestaan.

Koper heeft voldoende onderzoek uitgevoerd en vrijwaart verkoper en verkopend makelaar van iedere aansprakelijkheid omtrent het gebruik.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Oppervlaktes en inhoud:

Overig:

Plattegrond Henri Polakstraat 8 Dordrecht

Nader belangrijk:

Bovenstaande presen­tatie is niet meer dan een uitno­di­ging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplich­tingen aan worden ontleend.

Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopinformatie wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard. 

Ja! Ik wil deze woning bezichtigen:

HUIZEN010 makelaar capelle rotterdam schiedam

DOE EEN BOD OP DEZE WONING

HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 10 votes
Brand Name
HUIZEN010 makelaardij
Product Name
Henri Polakstraat 8 Dordrecht
Price
EUR 220000
Product Availability
Available in Stock