VERKOCHT:

Lloydkade 673 Rotterdam

3 kamer appartement | 1e etage | incl. 2 prive parkeerplaatsen

Een appartement met uitzicht wat NOOIT zal vervelen. Vanuit het appartement kijk je zo over de Nieuwe Maas! De woning uitstekend afgewerkt en geheel klaar voor een nieuwe bewoner, verhuizen zonder klussen. Tevens beschikt dit appartement over 2 slaapkamers, een balkon, moderne open keuken, een parkeerplaats voor je auto en een aparte parkeerplaats voor een motorfiets.

Kamers
Bouwjaar
Oppervlak m2
Etage

Bekijk de woning in VR

Door middel van onze VR presentatie kunt u door deze woning lopen alsof u er zelf bent. Achter een scherm, zoals Google streetview, of met een heuze VR bril. In deze functie staat ook een lineaal onder in beeld, hiermee kunt u alles wat u wilt opmeten. 

Omschrijving Lloydkade 673 Rotterdam:

Lloydkade 673 Rotterdam | 3 Kamer appartement | incl. 2 prive parkeerplaatsen

Een appartement met uitzicht wat NOOIT zal vervelen. Vanuit het appartement kijk je zo over de Nieuwe Maas! De woning uitstekend afgewerkt en geheel klaar voor een nieuwe bewoner, verhuizen zonder klussen. Tevens beschikt dit appartement over 2 slaapkamers, een balkon, moderne open keuken, een parkeerplaats voor je auto en een aparte parkeerplaats voor een motorfiets.

Lloydkwartier:

Het Lloydkwartier is een dynamische en bruisende wijk gelegen aan de westelijke oever van de Maas in Rotterdam. Deze wijk, die vernoemd is naar het voormalige Lloydcomplex, heeft zich de afgelopen decennia ontwikkeld tot een modern stadsdeel met een unieke mix van wonen, werken en recreatie.

Het Lloydkwartier was vroeger een havengebied en diende als opslagplaats voor goederen die per schip werden vervoerd. Na de Tweede Wereldoorlog verloor de haven echter aan belang en werd het gebied geleidelijk omgevormd tot een woon- en werkwijk.

Vandaag de dag is het Lloydkwartier een levendige buurt waar veel jonge professionals wonen en werken. Er zijn veel hippe cafés, restaurants en winkels te vinden en er worden regelmatig evenementen georganiseerd. Ook zijn er veel moderne kantoorgebouwen gevestigd, waardoor het Lloydkwartier een belangrijk zakelijk centrum van Rotterdam is geworden.

Een belangrijke trekpleister van het Lloydkwartier is de Schiecentrale, een voormalige energiecentrale die nu dienst doet als bedrijfsverzamelgebouw voor innovatieve bedrijven. Ook is er een groot park te vinden, het Lloydpark, waar mensen kunnen genieten van de natuur en de rust.

Het Lloydkwartier is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de fiets. Het treinstation Rotterdam Centraal is op slechts enkele minuten afstand en er zijn veel fietspaden en fietsenstallingen beschikbaar.

Kortom, het Lloydkwartier is een moderne en levendige wijk waar veel te beleven valt. Of je nu wilt werken, wonen of ontspannen, het Lloydkwartier heeft voor ieder wat wils.

Bekijk de video

De videopresentatie van Lloydkade 673 te Rotterdam geeft een compleet beeld van deze keurig afgewerkte woning. U kunt de woning ook bekijken in VR / 3D en er doorheen lopen alsof u op Google Streetview kijkt. Klik op de onderstaande knop voor de VR presentatie

Zeer gunstige locatie:

VoorzieningAfstand
 Treinstation0,92 km
 Bushalte0,31 km
 Centrum2,51 km
 Snelweg afrit1,33 km
 Supermarkt0,47 km
 Kinderopvang0,40 km
 Basisonderwijs0,43 km
 Voortgezetonderwijs0,37 km

INDELING

Indeling

Begane grond:

Stap binnen in de stijlvolle afgesloten centrale entreehal, compleet met liften, trappenhuis, brievenbussen en een geavanceerd videosysteem. Vanuit hier zijn ook de handige bergingen en de toegang tot de parkeergarage gemakkelijk bereikbaar.

Eerste etage:

Eenmaal binnen betreed je de ruime hal die toegang biedt tot alle vertrekken. Laat ons je meenemen naar de blikvanger van dit appartement: de woonkamer met een onovertroffen uitzicht! Geniet van het overvloedige daglicht dankzij de kamerbrede glazen pui, en aanschouw het prachtige vrije uitzicht over de Nieuwe Maas met voorbijvarende schepen. Hier is het nooit saai! Via de draai-/kiepdeuren bereik je het kamerbrede terras op het zuiden, waar je met een kopje koffie (of een welverdiend ander drankje) kunt genieten van voorbijgaande taferelen. Binnenshuis vind je de volledig uitgeruste keuken met onder andere een inductiekookplaat, een combi-oven, een vaatwasser en een koelkast met vriesvak.

Beide ruime slaapkamers zijn aan de rivierzijde gelegen, waardoor je vanuit bed of achter je bureau kunt genieten van het levende schilderij voor je. De badkamer, vernieuwd in 2021, beschikt over een dubbele wastafel met elegant meubel en een comfortabele inloopdouche. Het toilet is apart toegankelijk vanuit de gang. De berging, bereikbaar vanuit de hal, is royaal en herbergt tevens de opstelplaats voor de wasmachine en droger.

Berging en parkeerplaatsen:

Zowel de berging als de parkeerplaatsen voor auto en motor bevinden zich in de onderbouw.

Afmetingen:

Voor gedetailleerde afmetingen en de indeling verwijzen we je graag naar onze plattegrond.

Oppervlaktes en inhoud:

Overig:

Plattegrond Lloydkade 673 Rotterdam

Nader belangrijk:

Bovenstaande presen­tatie is niet meer dan een uitno­di­ging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplich­tingen aan worden ontleend.

Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopinformatie wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard. 

Ja! Ik wil deze woning bezichtigen:

HUIZEN010 makelaar capelle rotterdam schiedam

DOE EEN BOD OP DEZE WONING

HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 8 votes
Brand Name
HUIZEN010 makelaardij
Product Name
Lloydkade 673 Rotterdam
Price
EUR 489500
Product Availability
Available in Stock