VERKOCHT

Kobelaan 514 Rotterdam

Ontdek jouw ideale starterswoning in Rotterdam! Dit 2-kamer appartement op Kobelaan 514, in de geliefde wijk Prins Alexander, biedt comfort en een centrale ligging. Met het openbaar vervoer voor de deur en winkels op loopafstand is het perfect voor starters. Direct beschikbaar, een kans om moeiteloos een eigen plekje te bemachtigen. Verlaat de stad gemakkelijk via nabijgelegen uitvalswegen en ontdek wat Rotterdam te bieden heeft.

€ ----

Kamers
Bouwjaar
Oppervlak m2
Etage

Bekijk de woning in VR

Door middel van onze VR presentatie kunt u door deze woning lopen alsof u er zelf bent. Achter een scherm, zoals Google streetview, of met een heuze VR bril. In deze functie staat ook een lineaal onder in beeld, hiermee kunt u alles wat u wilt opmeten. 

Omschrijving Kobelaan 514 Rotterdam:

Kobelaan 514 Rotterdam | 2 Kamer appartement |4e etage

2-kamer appartement met een uitstekende ligging in de populaire wijk Prins Alexander! Ben jij een starter op de woningmarkt? Dan is dit jouw kans om eenvoudig en snel jouw eigen plekje te bemachtigen. Dit appartement is direct leverbaar en biedt alle comfort die je nodig hebt.

Laten we beginnen met de locatie.

Gelegen aan de Kobelaan 514, in het bruisende Rotterdam, geniet je hier van het beste wat de stad te bieden heeft. Het openbaar vervoer vind je direct voor de deur, waardoor je binnen no-time in het centrum van Rotterdam bent. Daarnaast zijn diverse winkels op loopafstand te vinden, voor al je dagelijkse benodigdheden. En niet te vergeten, de uitvalswegen bevinden zich op korte afstand, waardoor je gemakkelijk de stad kunt verlaten en andere steden kunt ontdekken.

Het appartement zelf is gelegen in een keurige portiekflat en dateert uit 1983.

Met een energielabel C ben je verzekerd van een woning die relatief energiezuinig is. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee!

Als we het appartement betreden, word je verwelkomd door een lichte woonkamer met veel natuurlijk licht. Hier kun je heerlijk ontspannen en genieten van je vrije tijd. De keuken is voorzien van een handige L-opstelling, waardoor je voldoende werkruimte hebt om de lekkerste gerechten te bereiden. Naast de keuken bevindt zich de nette badkamer, uitgerust met een toilet, wastafelmeubel en douche.

Het appartement beschikt over een balkon op het westen, waar je kunt genieten van de avondzon en een prachtig uitzicht hebt over de omgeving. Hier kun je heerlijk vertoeven en tot rust komen na een lange dag.

Daarnaast is er nog een ruime berging op de begane grond aanwezig, waar je al je extra spullen kunt opbergen. Zo blijft je woning altijd netjes en opgeruimd.

Ideaal voor starters

Dit appartement is met zijn circa 48m2 ideaal voor starters die op zoek zijn naar een comfortabele, maar toch compacte woning. De indeling is praktisch en zorgt ervoor dat elke vierkante meter optimaal wordt benut.

Kortom, wil jij je eigen plekje in Rotterdam? Dit appartement biedt alles wat je nodig hebt. Wacht niet langer en maak snel een afspraak voor een bezichtiging. Voor je het weet, ben jij de gelukkige eigenaar van dit fijne appartement!

Bekijk de video

De videopresentatie van Kobelaan 514 te Rotterdam geeft een compleet beeld van deze keurig afgewerkte woning. U kunt de woning ook bekijken in VR / 3D en er doorheen lopen alsof u op Google Streetview kijkt. Klik op de onderstaande knop voor de VR presentatie

Zeer gunstige locatie:

  • Bushalte 400m
  • Metro  80m
  • Snelweg afrit 1.4m
  • Supermarkt 870m

Bijzonderheden

– 2 kamer appartement
– 4e etage
– balkon op het westen
– Actieve VVE
– Direct leverbaar
– Openbaar vervoer direct voor de entree van het gebouw
– Winkels op loopafstand
– Erfpacht afgekocht tot 23-9-2053

Koper is bekend met het feit dat hij onderzoeksplicht heeft jegens het verkochte.
Deze onderzoeksplicht omvat onder andere het onderzoeken of het beoogde gebruik is toegestaan.

Koper heeft voldoende onderzoek uitgevoerd en vrijwaart verkoper en verkopend makelaar van iedere aansprakelijkheid omtrent het gebruik.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Oppervlaktes en inhoud:

Overig:

Plattegrond Kobelaan 514 Rotterdam

Nader belangrijk:

Bovenstaande presen­tatie is niet meer dan een uitno­di­ging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplich­tingen aan worden ontleend.

Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopinformatie wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard. 

Ja! Ik wil deze woning bezichtigen:

HUIZEN010 makelaar capelle rotterdam schiedam

DOE EEN BOD OP DEZE WONING

HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 9 votes
Brand Name
HUIZEN010 makelaardij
Product Name
Kobelaan 514 Rotterdam
Price
EUR 200000
Product Availability
Available in Stock