VERKOCHT o.v.b.:

Lange Nieuwstraat 187c Schiedam

Stijlvol wonen met een uniek uitzicht aan de Nieuwe Haven Schiedam!

Welkom aan de Lange Nieuwstraat 187C, in het bruisende Schiedam. Hier hebben we een prachtig appartement te koop in een oud schoolgebouw genaamd Rehoboth. Dit appartement biedt alles wat je als starter zoekt: een sfeervolle woning op een geweldige locatie.

€ 194.500,= k.k.

Kamers
Bouwjaar
Oppervlak m2
Etage

Bekijk de woning in VR

Door middel van onze VR presentatie kunt u door deze woning lopen alsof u er zelf bent. Achter een scherm, zoals Google streetview, of met een heuze VR bril. In deze functie staat ook een lineaal onder in beeld, hiermee kunt u alles wat u wilt opmeten. 

Omschrijving Lange Nieuwstraat 187C Schiedam:

Stijlvol wonen met een uniek uitzicht aan de Nieuwe Haven Schiedam!

Welkom aan de Lange Nieuwstraat 187C, in het bruisende Schiedam. Hier hebben we een prachtig appartement te koop in een oud schoolgebouw genaamd Rehoboth. Dit appartement biedt alles wat je als starter zoekt: een sfeervolle woning op een geweldige locatie.

Bij binnenkomst zul je direct onder de indruk zijn van de hoge plafonds die dit appartement biedt. Met een hoogte van maar liefst 3.60 meter creëert dit een ruimtelijk gevoel en geeft het de mogelijkheid om de ruimte optimaal te benutten.

Het appartement is gelegen aan de Nieuwe Haven Schiedam, wat betekent dat je kunt genieten van een adembenemend uitzicht. Je waant je hier aan het water, met voorbijgaande schepen en een levendige sfeer. Vanaf de gemeenschappelijke kade kun je heerlijk buiten zitten en ontspannen terwijl je het leven op het water voorbij ziet gaan.

De open keuken is voorzien van alle gemakken die je nodig hebt om de heerlijkste maaltijden te bereiden. Of je nu een ervaren chef-kok bent of juist nog de fijne kneepjes van het vak moet leren, deze keuken biedt alle ruimte en apparatuur om jouw culinaire creaties tot leven te brengen.

Een mezzanine, ofwel een tussenverdieping, zorgt voor een aparte ruimte waar je jouw slaapkamer kunt inrichten. Dit zorgt voor een knusse, maar toch ruime slaapplek. Een oase van rust om heerlijk tot rust te komen na een lange dag.

Het appartement heeft een oppervlakte van 44m2 en is gebouwd in 1950. Het energielabel van E laat zien dat er nog mogelijkheden zijn om de woning te verduurzamen en zo ook op lange termijn te investeren in een groenere toekomst.

Dit appartement is perfect voor starters die op zoek zijn naar een uniek stukje Schiedam. Met de geweldige locatie aan de Nieuwe Haven, het prachtige uitzicht en de sfeervolle inrichting is dit een woning waar je je direct thuis zult voelen.

Kom snel een kijkje nemen en laat je betoveren door de charme en potentie van dit prachtige appartement. Neem contact met ons op voor een bezichtiging en wie weet ben jij binnenkort de trotse eigenaar van deze unieke woning aan de Lange Nieuwstraat 187C!

Bekijk de video

De videopresentatie van Lange Nieuwstraat 187C te Schiedam geeft een compleet beeld van deze keurig afgewerkte woning. U kunt de woning ook bekijken in VR / 3D en er doorheen lopen alsof u op Google Streetview kijkt. Klik op de onderstaande knop voor de VR presentatie

Zeer gunstige locatie:

  • Bushalte 150m
  • Centrum  250m
  • Snelweg afrit 1.49km
  • Supermarkt 420m

Bijzonderheden

– Eigen grond
– Snel leverbaar
– Unieke locatie
– Gelegen direct aan de Nieuwe Haven
– VVE €153,= p/mnd incl voorschot stookkosten
– Centrum en winkels op loopafstand

Koper is bekend met het feit dat hij onderzoeksplicht heeft jegens het verkochte.
Deze onderzoeksplicht omvat onder andere het onderzoeken of het beoogde gebruik is toegestaan.

Koper heeft voldoende onderzoek uitgevoerd en vrijwaart verkoper en verkopend makelaar van iedere aansprakelijkheid omtrent het gebruik.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Oppervlaktes en inhoud:

Overig:

Plattegrond Lange Nieuwstraat 187C

Nader belangrijk:

Bovenstaande presen­tatie is niet meer dan een uitno­di­ging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplich­tingen aan worden ontleend.

Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopinformatie wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard. 

Ja! Ik wil deze woning bezichtigen:

HUIZEN010 makelaar capelle rotterdam schiedam

DOE EEN BOD OP DEZE WONING

HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 10 votes
Brand Name
HUIZEN010 makelaardij
Product Name
Lange Nieuwstraat 187C Schiedam
Price
EUR 194500
Product Availability
Available in Stock