ONDER BOD:

Korfoedreef 33 Utrecht

Ben je op zoek naar een ruim en modern appartement met een zonnig balkon? Dit recent gerenoveerde 3-kamerappartement (voorheen 4 kamers) op de tweede verdieping is precies wat je zoekt! Met een nieuwe laminaatvloer in alle kamers, een heerlijk balkon op het zuidwesten en een berging in de onderbouw, biedt dit appartement alles wat je nodig hebt. Bereikbaar via de lift of het trappenhuis en op loopafstand van winkelcentrum Overvecht en het Moezeldreefpark.

€ 310.000,= k.k.

Kamers
Bouwjaar
Oppervlak m2
Etage

Bekijk de woning in VR

Door middel van onze VR presentatie kunt u door deze woning lopen alsof u er zelf bent. Achter een scherm, zoals Google streetview, of met een heuze VR bril. In deze functie staat ook een lineaal onder in beeld, hiermee kunt u alles wat u wilt opmeten. 

Omschrijving Korfoedreef 33

Sfeervol en Ruim 3-Kamerappartement in Overvecht

Woonoppervlakte: 81 m²

Ben je op zoek naar een ruim en modern appartement met een zonnig balkon? Dit recent gerenoveerde 3-kamerappartement (voorheen 4 kamers) op de tweede verdieping is precies wat je zoekt! Met een nieuwe laminaatvloer in alle kamers, een heerlijk balkon op het zuidwesten en een berging in de onderbouw, biedt dit appartement alles wat je nodig hebt. Bereikbaar via de lift of het trappenhuis en op loopafstand van winkelcentrum Overvecht en het Moezeldreefpark.

Over de Wijk Overvecht
Overvecht staat bekend om zijn ruime opzet en veel groen. Hier vind je alles wat je nodig hebt: parken, zwembad De Kwakel, een groot winkelcentrum, een bibliotheek, en zelfs een eigen treinstation. Het Noorderpark en het Vechtzoompark zijn vlakbij, perfect voor een ontspannen wandeling langs de Vecht. Met goede openbaar vervoerverbindingen, uitvalswegen, sportverenigingen en scholen binnen handbereik, is dit de ideale plek om te wonen.

De wijk Overvecht:

Groene en ruim opgezette wijk
Uitstekende voorzieningen: winkels, sport, onderwijs en cultuur
Eigen treinstation

Indeling Appartement

Begane grond:

Bellenplateau
Toegang tot berging
Trappenhuis en lift

Tweede verdieping:

Entree met hal en meterkast
Ruime woonkamer met grote ramen en toegang tot het zonnige balkon
Moderne keuken aan de voorzijde met wasmachine-aansluiting, kookplaat, afzuigkap, koelvriescombinatie, inbouw combimagnetron en spoelbak
Slaapkamer aan de voorzijde met groot raam
Moderne badkamer met douche en wastafelmeubel
Apart modern toilet met fontein en zwevend closet
Ruime slaapkamer aan de achterzijde met deur naar het balkon


Interesse? Neem snel contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek zelf het comfort en de gemakken van dit prachtige appartement in het hart van Overvecht!

Bekijk de video

De videopresentatie van Korfoedreef 33 geeft een compleet beeld van deze keurig afgewerkte woning. U kunt de woning ook bekijken in VR / 3D en er doorheen lopen alsof u op Google Streetview kijkt. Klik op de onderstaande knop voor de VR presentatie

Zeer gunstige locatie:

De ligging van dit appartement is ideaal:

– Treinstation 1200m

– Bushalte 130m

– Supermarkt 480m

– Centrum 2,5km

Bijzonderheden

Bijzonderheden:

Eigen Grond
Berging in de onderbouw
Actieve VvE
Modern sanitair
Bouwjaar: 1966
Stadsverwarming
Gedeeltelijk dubbel glas
Warm water via keukengeiser
Moderne keuken in L-opstelling
Oplevering in overleg, snel mogelijk

Koper is bekend met het feit dat hij onderzoeksplicht heeft jegens het verkochte.
Deze onderzoeksplicht omvat onder andere het onderzoeken of het beoogde gebruik is toegestaan.

Koper heeft voldoende onderzoek uitgevoerd en vrijwaart verkoper en verkopend makelaar van iedere aansprakelijkheid omtrent het gebruik.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Oppervlaktes en inhoud:

Overig:

Plattegrond Korfoedreef 33

Nader belangrijk:

Bovenstaande presen­tatie is niet meer dan een uitno­di­ging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplich­tingen aan worden ontleend.

Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopinformatie wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard. 

Ja! Ik wil deze woning bezichtigen:

HUIZEN010 makelaar capelle rotterdam schiedam

DOE EEN BOD OP DEZE WONING

HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 11 votes
Brand Name
HUIZEN010 makelaardij
Product Name
Korfoedreef 33 Utrecht
Price
EUR 310000
Product Availability
Available in Stock