TE KOOP:

Teilingerstraat 67-B Rotterdam

LET OP: De planning voor deze woning is reeds vol, je kan je nog wel aanmelden voor de reservelijst.

 

Bezichtigingen staan gepland op:
Vrijdag 24 mei vanaf 16u tot 18u en Zaterdag 25 mei vanaf 11u tot 13u. Bezichtigingen worden verzorgd door de verkoper zelf. Meld je online aan, en je wordt gebeld voor de afspraak.

 

€ 315.000,= k.k.

Kamers
Bouwjaar
Oppervlak m2
Etage

Bekijk de woning in VR

Door middel van onze VR presentatie kunt u door deze woning lopen alsof u er zelf bent. Achter een scherm, zoals Google streetview, of met een heuze VR bril. In deze functie staat ook een lineaal onder in beeld, hiermee kunt u alles wat u wilt opmeten. 

Omschrijving Teilingerstraat 67-B

4 Kamer appartement | 1e etage

Bezichtigingen staan gepland op:
Vrijdag 24 mei vanaf 16u tot 18u en Zaterdag 25 mei vanaf 11u tot 13u.

Maak snel een afspraak om dit efficiënt ingedeelde vierkamerappartement op de eerste verdieping met vrij uitzicht en een zonnig balkon te bezichtigen!
Stap binnen in dit moderne 4-kamer stadsappartement, op slechts een steenworp afstand van het bruisende centrum van Rotterdam! Met de Agniesebuurt als jouw thuisbasis, bevind je je binnen enkele minuten in het hart van de stad. En als kers op de taart vind je het architectonische treinstation Rotterdam Centraal om de hoek. Met deze centrale ligging ontdek je hier een prachtig appartement aan de Teilingerstraat. Ben jij klaar om het te ontdekken?
De Teilingerstraat is een van die zeldzame juweeltjes die enkele jaren geleden omgetoverd werd tot een fietsstraat, waar auto’s te gast zijn, waardoor de straat een veilige omgeving biedt. Bovendien stuit je op de hoek van de straat op De Hofbogen, een historisch monument dat momenteel nieuw leven wordt ingeblazen. Op het dak van dit twee kilometer lange voormalige spoorviaduct verrijst binnenkort een adembenemend stadspark: het Hofbogenpark. Hofbogen is echt een hotspot met leuke restaurants, winkels en podium/club The Bird waar je lekkere pizza’s kunt eten, concerten kunt bezoeken of kunt ontspannen in de zomertuin.

Indeling:
Begane grond:
Je betreedt het complex via een afgesloten portiek met een bellentableau, brievenbussen en een trappenhuis dat je naar de verschillende verdiepingen leidt. Ook vind je hier een ruime berging in de onderbouw.
1e verdieping:
Bij binnenkomst word je verwelkomd door de centrale hal die toegang biedt tot de woonkamer, drie slaapkamers, een halfopen keuken, badkamer en een apart toilet. De hal is fraai afgewerkt met gestucte wanden, plafonds en schilderwerk, en deels voorzien van een prachtige houten vloer.
De woonkamer, gelegen aan de voorzijde, baadt in natuurlijk licht dankzij de grote raampartijen en biedt een vrij uitzicht op de gezellige straat met veel bomen. Een nis in de woonkamer biedt extra opbergruimte/wasruimte (deze kan ook aan de slaapkamerzijde gesitueerd worden). Naast de woonkamer vind je een ruime slaapkamer/werkkamer. De tussenmuur kan verwijderd worden om zo een open eetkamer te creëren. De keuken is uitgerust met moderne (max 2 oude) apparatuur en biedt toegang tot het balkon op het noordwesten, waar je ’s middags kan genieten van de zon. Daarnaast zijn er twee slaapkamers aan de achterzijde, waarvan één toegang geeft tot het balkon. De badkamer is grotendeels betegeld en voorzien van een inloopdouche, een wastafelmeubel, spiegelkast en hoge kast. Verder is er een apart toilet aanwezig.

Afmetingen:
Woonkamer ca. 17,5m²
Slaapkamer/Eetkamer ca. 9m²
Keuken ca. 5m²
Slaapkamer I ca. 12m²
Slaapkamer II ca. 8,5m²
Badkamer ca. 2,1m²
Berging ca. 7,5m²
Balkon ca. 7m²
Totale woonoppervlakte: ca. 65m²

 

Bezichtiging:
Maak snel een afspraak om dit efficiënt ingedeelde vierkamerappartement op de eerste verdieping met vrij uitzicht aan de voorzijde en een zonnig balkon aan de achterzijde te bezichtigen! Bezichtigingen staan gepland op:
Vrijdag 24 mei vanaf 16u tot 18u en Zaterdag 25 mei vanaf 11u tot 13u.

Bekijk de video

De videopresentatie van Teilingerstraat 67-B geeft een compleet beeld van deze keurig afgewerkte woning. U kunt de woning ook bekijken in VR / 3D en er doorheen lopen alsof u op Google Streetview kijkt. Klik op de onderstaande knop voor de VR presentatie

Zeer gunstige locatie:

De ligging van dit appartement is ideaal:

– Treinstation 720m

– Bushalte 140m

– Supermarkt 630m

– Centrum 1000m

Bijzonderheden

Bijzonderheden:
Dit appartement is gelegen op eigen grond, gebouwd in 1951 en verkeert in goede staat van onderhoud. Het wordt verwarmd door een Nefit CV-combiketel uit 2012 en is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, vandaar een mooi energielabel C. 

De actieve Vereniging van Eigenaren heeft een maandelijkse bijdrage van €179,-. 

Parkeren is mogelijk in de straat en de directe omgeving. Betaald of met vergunning (onder voorwaarden).

Koper is bekend met het feit dat hij onderzoeksplicht heeft jegens het verkochte.
Deze onderzoeksplicht omvat onder andere het onderzoeken of het beoogde gebruik is toegestaan.

Koper heeft voldoende onderzoek uitgevoerd en vrijwaart verkoper en verkopend makelaar van iedere aansprakelijkheid omtrent het gebruik.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Oppervlaktes en inhoud:

Overig:

Plattegrond Teilingerstraat 67-B

Nader belangrijk:

Bovenstaande presen­tatie is niet meer dan een uitno­di­ging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplich­tingen aan worden ontleend.

Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopinformatie wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard. 

Ja! Ik wil deze woning bezichtigen:

HUIZEN010 makelaar capelle rotterdam schiedam

DOE EEN BOD OP DEZE WONING

HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 10 votes
Brand Name
HUIZEN010 makelaardij
Product Name
Teilingerstraat 67-B Rotterdam
Price
EUR 315000
Product Availability
Available in Stock