VERKOCHT o.v.b.:

Koningswaard 101 Rotterdam

Ontdek dit moderne hoekappartement op de 6e verdieping van het energiezuinige gebouw Hooghmonde in Rotterdam. Geniet van een comfortabele en eigentijdse leefomgeving, volledig gasloos en met een energielabel A. Gebouwd in 2010, biedt dit appartement aan Koningswaard 101 een duurzame en milieuvriendelijke woonervaring.

€ 285.000,=

Kamers
Bouwjaar
Oppervlak m2
Etage

Bekijk de woning in VR

Door middel van onze VR presentatie kunt u door deze woning lopen alsof u er zelf bent. Achter een scherm, zoals Google streetview, of met een heuze VR bril. In deze functie staat ook een lineaal onder in beeld, hiermee kunt u alles wat u wilt opmeten. 

Omschrijving Koningswaard 101 Rotterdam

2 Kamer appartement | 6e etage

Ontdek dit energiezuinige hoekappartement op de 6e verdieping van het moderne gebouw Hooghmonde, gelegen aan Koningswaard 101 in Rotterdam. Met een bouwjaar van 2010 en een energielabel A, ben je verzekerd van een comfortabele en eigentijdse leefomgeving die helemaal gasloos is.

### Moderne en Energiezuinige Woning
Dit goed onderhouden appartement biedt niet alleen een energiezuinige levensstijl, maar ook een moderne afwerking waardoor je direct kunt intrekken en genieten van je nieuwe thuis. De hoekligging van de ruime woonkamer zorgt voor veel natuurlijk licht dankzij de 2 raampartijen.

### Praktische Indeling
De open keuken is compleet uitgerust met elektrisch koken, een afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combimagnetron. De woning beschikt over 1 slaapkamer aan de noordzijde, een ruime badkamer met douchecabine, wastafel, handdoekenkast en tweede toilet, en een gastentoilet bij de entree met fontein en zwevend closet.

### Gemeenschappelijke Ruimte
Het complex biedt op de tweede verdieping een gemeenschappelijke ruimte waar bewoners activiteiten kunnen organiseren en deze ruimte ook kunnen huren voor privégelegenheden.

### Omgeving
Gunstig gelegen nabij winkelcentrum Keizerswaard en Park de Twee Heuvels, zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Van medische faciliteiten tot sportmogelijkheden, scholen, uitgaansgelegenheden en het openbaar vervoer (tramlijn 23 en bus), alles is eenvoudig bereikbaar. Bovendien zijn de Rijkswegen A15 en A16 slechts enkele autominuten verwijderd.

### Ideaal voor Starters, Doorstromers en Ouderen
Dit appartement is ideaal voor starters die hun eerste woning willen kopen, doorstromers die op zoek zijn naar een modern en energiezuinig huis, en ouderen die op zoek zijn naar een praktische en comfortabele leefomgeving.

Ontdek nu deze aantrekkelijke woning op een toplocatie in Rotterdam Groot IJsselmonde!

Bekijk de video

De videopresentatie van Koningswaard 101 geeft een compleet beeld van deze keurig afgewerkte woning. U kunt de woning ook bekijken in VR / 3D en er doorheen lopen alsof u op Google Streetview kijkt. Klik op de onderstaande knop voor de VR presentatie

Zeer gunstige locatie:

Winkelcentrum Keizerswaard ligt op 50 meter afstand van uw voordeur. Liever winkelen of uitgaan in het centrum van Rotterdam? Openbaar stopt voor de deur, binnen 20 minuten staat u op de Coolsingel. Met het Maasstad Ziekenhuis zijn ook alle medische faciliteiten aanwezig

Bijzonderheden

Bijzonderheden
– Eigen grond
– Dichtbij alle voorzieningen
– Dubbele liftinstallatie
– Actieve Vereniging van Eigenaren
– Verwarming en warm water door stadsverwarming
– Oplevering op korte termijn mogelijk

Koper is bekend met het feit dat hij onderzoeksplicht heeft jegens het verkochte.
Deze onderzoeksplicht omvat onder andere het onderzoeken of het beoogde gebruik is toegestaan.

Koper heeft voldoende onderzoek uitgevoerd en vrijwaart verkoper en verkopend makelaar van iedere aansprakelijkheid omtrent het gebruik.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Oppervlaktes en inhoud:

Overig:

Plattegrond Koningswaard 101 Rotterdam

Nader belangrijk:

Bovenstaande presen­tatie is niet meer dan een uitno­di­ging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplich­tingen aan worden ontleend.

Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopinformatie wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard. 

Ja! Ik wil deze woning bezichtigen:

HUIZEN010 makelaar capelle rotterdam schiedam

DOE EEN BOD OP DEZE WONING

HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 10 votes
Brand Name
HUIZEN010 makelaardij
Product Name
TE KOOP: Koningswaard 101 Rotterdam
Price
EUR 285000
Product Availability
Available in Stock