VERKOCHT o.v.b.:

Oltmansstraat 55 PAPENDRECHT

DE PLANNING VOOR DEZE WONING IS REEDS VOL. U KUNT ZICH AANMELDEN VOOR DE RESERVELIJST.

Ontdek het comfort van dit lichte en ruime 4-kamer appartement op de derde verdieping, gelegen in de sfeervolle Schrijversbuurt van Papendrecht. Geniet van een prachtig groen uitzicht vanuit dit gezellige appartement aan de Oltmansstraat 55. Perfect voor starters die hun eerste eigen stek zoeken, biedt dit nette appartement uit 1965 met energielabel D een ideale combinatie van comfort en charme.

€ 215.000,= k.k.

Kamers
Bouwjaar
Oppervlak m2
Etage

Bekijk de woning in VR

Door middel van onze VR presentatie kunt u door deze woning lopen alsof u er zelf bent. Achter een scherm, zoals Google streetview, of met een heuze VR bril. In deze functie staat ook een lineaal onder in beeld, hiermee kunt u alles wat u wilt opmeten. 

Omschrijving Oltmansstraat 55 Papendrecht

4 Kamer appartement | 3e etage

Licht en ruim 4-kamer appartement op de derde verdieping in de Schrijversbuurt van Papendrecht

Welkom bij dit gezellige appartement gelegen aan de Oltmansstraat 55 in Papendrecht. Dit nette appartement uit 1965 met energielabel D biedt een prachtig groen uitzicht en is ideaal voor starters die op zoek zijn naar hun eerste eigen stek.

Wonen
Bij binnenkomst in de entree krijg je toegang tot alle kamers van dit appartement. De woonkamer, gelegen aan de achterzijde op het zuidwesten, biedt een fijne plek om te ontspannen. Ook de slaapkamer aan de achterzijde, momenteel ingericht als thuiskantoor, beschikt over toegang tot het balkon waar je heerlijk kunt genieten van de zon.

Slaapkamers
Dit appartement telt in totaal maar liefst drie slaapkamers. Twee van deze slaapkamers liggen aan de voorzijde van de woning, waardoor er voldoende ruimte is voor gezinsleden of gasten.

Keuken
De gesloten keuken in hoekopstelling is praktisch ingericht en voorzien van de nodige apparatuur om heerlijke maaltijden te bereiden.

Extra’s
Op de begane grond vind je een handige berging voor extra opslagruimte en om je fiets veilig te stallen. Parkeren is geen probleem, aangezien er voldoende parkeerruimte voor het complex beschikbaar is.

Dus, ben jij op zoek naar een knus appartement met veel potentieel en in een levendige buurt? Dan is dit appartement aan de Oltmansstraat 55 in Papendrecht precies wat jij zoekt! Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en wie weet wordt dit binnenkort wel jouw nieuwe thuis. Let’s go!

Bekijk de video

De videopresentatie van Oltmansstraat 55 geeft een compleet beeld van deze keurig afgewerkte woning. U kunt de woning ook bekijken in VR / 3D en er doorheen lopen alsof u op Google Streetview kijkt. Klik op de onderstaande knop voor de VR presentatie

Zeer gunstige locatie:

De ligging van dit appartement is ideaal. Op loopafstand vind je winkelcentrum De Meent en ook het centrum van Papendrecht, scholen, bushaltes en diverse uitvalswegen zijn gemakkelijk bereikbaar. Deze perfecte locatie maakt dit appartement uitermate geschikt voor starters of jonge gezinnen die op zoek zijn naar een prettige woonomgeving.

Bijzonderheden

-Bijna alle ramen in het huis zijn voorzien van dubbel glas.
-De verwarming wordt geregeld via een centraal verwarmingssysteem. (Blokverwarming)
-Voor warm water is er een elektrische boiler beschikbaar (eigendom).
-De maandelijkse servicekosten zijn ongeveer € 225,-, inclusief waterverbruik en voorschot voor stookkosten.
-Er is een eigen berging beschikbaar in de kelder van het gebouw.
-Beschikbaarheid: te bespreken.

 

Koper is bekend met het feit dat hij onderzoeksplicht heeft jegens het verkochte.
Deze onderzoeksplicht omvat onder andere het onderzoeken of het beoogde gebruik is toegestaan.

Koper heeft voldoende onderzoek uitgevoerd en vrijwaart verkoper en verkopend makelaar van iedere aansprakelijkheid omtrent het gebruik.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Oppervlaktes en inhoud:

Overig:

Plattegrond Oltmansstraat 55 Papendrecht

Nader belangrijk:

Bovenstaande presen­tatie is niet meer dan een uitno­di­ging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplich­tingen aan worden ontleend.

Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopinformatie wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard. 

Ja! Ik wil deze woning bezichtigen:

HUIZEN010 makelaar capelle rotterdam schiedam

DOE EEN BOD OP DEZE WONING

HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 10 votes
Brand Name
HUIZEN010 makelaardij
Product Name
Oltmansstraat 55 Papendrecht
Price
EUR 215000
Product Availability
Available in Stock