Verkocht:

Van Goghstraat 29 Reeuwijk

4 slaapkamers |Zonnige tuin | Rustige kindvriendelijke wijk

Bezichtigingen van deze woning worden verzorgd door de eigenaar zelf middels een openhuis:  15 september van 17:00 tot 19:00 en 16 september van 10;00 tot 12:30

Welkom bij de Van Goghstraat 29 in het gezellige Reeuwijk! Dit charmante woonhuis is perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een rustige en kindvriendelijke buurt waar ze zich snel thuis zullen voelen. Met een bouwjaar uit 1960 heeft dit huis een karakteristieke uitstraling en een warme sfeer die je meteen omarmt.

€ .

Slaapkamers
Bouwjaar
Oppervlak m2
Etages

Afbeeldingen

Bekijk de woning in VR

Door middel van onze VR presentatie kunt u door deze woning lopen alsof u er zelf bent. Achter een scherm, zoals Google streetview, of met een heuze VR bril. In deze functie staat ook een lineaal onder in beeld, hiermee kunt u alles wat u wilt opmeten. 

Omschrijving Van Goghstraat 29 Reeuwijk:

4 slaapkamers| Zonnige tuin | Rustige kindvriendelijke wijk

GEZELLIG GEZINSHUIS IN RUSTIGE WIJK REEUWIJK

Welkom bij de Van Goghstraat 29 in het gezellige Reeuwijk! Dit charmante woonhuis is perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een rustige en kindvriendelijke buurt waar ze zich snel thuis zullen voelen. Met een bouwjaar uit 1960 heeft dit huis een karakteristieke uitstraling en een warme sfeer die je meteen omarmt.

BUITENLEVEN:

Het huis beschikt over een voortuin op het oosten en een achtertuin op het westen en een directe vaarverbinding naar de Reeuwijkse Plassen. De achtertuin is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van lange zomeravonden, terwijl de voortuin je verwelkomt met een gezellige uitstraling en een plek om van de ochtendzon te genieten.

Bekijk de video

De videopresentatie van Van Goghstraat 29 Reeuwijk geeft een compleet beeld van deze keurig afgewerkte woning. U kunt de woning ook bekijken in VR / 3D en er doorheen lopen alsof u op Google Streetview kijkt. Klik op de onderstaande knop voor de VR presentatie

Zeer gunstige locatie:

De ligging van de de Van Goghstraat is erg fijn, diverse faciliteiten zijn er op korte afstand zoals:
-Bushalte 260m
-Treinstation 3,7km
-Supermarkt 120m
-Kinderopvang 220m
– Basisschool 590m

INDELING

INDELING:

Bij binnenkomst word je verwelkomd in de lichte en ruime hal, waarvandaan je direct toegang hebt tot de woonkamer De doorzon woonkamer is een prachtige plek om te ontspannen en quality time door te brengen met het hele gezin. De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning, en is voorzien van diverse inbouw apparatuur.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee gezellige slaapkamers, ideaal voor de kinderen of als thuiskantoor. De zolderetage biedt nog eens twee slaapkamers, waardoor er voldoende ruimte is voor het hele gezin om te genieten van een goede nachtrust.

LOCATIE: De Van Goghstraat is gelegen in een ruim opgezette groene wijk van Reeuwijk Brug, waar rust en gezelligheid hand in hand gaan. Hier vind je alles wat je nodig hebt binnen handbereik, van winkels en supermarkten tot scholen en sportfaciliteiten. De buurt staat bekend om zijn vriendelijke sfeer en is een ideale plek om kinderen te laten opgroeien.

KORTOM: De Van Goghstraat 29 biedt een gezellig thuis voor gezinnen die op zoek zijn naar rust, comfort en een kindvriendelijke groene omgeving. Reeuwijk Brug ligt midden in het groene hart waardoor steden als Den Haag, Rotterdam en Utrecht snel aan te rijden zijn. Mis deze kans niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging. Je nieuwe thuis wacht op je!

Oppervlaktes en inhoud:

Overig:

Plattegrond Van Goghstraat 29 Reeuwijk

Nader belangrijk:

Koper is bekend met het feit dat hij onderzoeksplicht heeft jegens het verkochte.
Deze onderzoeksplicht omvat onder andere het onderzoeken of het beoogde gebruik is toegestaan.
Koper heeft voldoende onderzoek uitgevoerd en vrijwaart verkoper en verkopend makelaar van iedere aansprakelijkheid omtrent het gebruik.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Ja! Ik wil deze woning bezichtigen:

HUIZEN010 makelaar capelle rotterdam schiedam

DOE EEN BOD OP DEZE WONING

HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 12 votes
Brand Name
HUIZEN010 makelaardij
Product Name
Van Goghstraat 29 Reeuwijk
Price
EUR 360000
Product Availability
Available in Stock