Verkocht o.v.b.:

Anton Wachterburg 88 Capelle aan den IJssel

Ruim en modern appartement met zonnig dakterras in Capelle aan den IJssel. Dit instapklare maisonnette-appartement aan de Anton Wachterburg 88 biedt ca. 109m2 woonoppervlak, een lichte woonkamer met zonnig dakterras, hoogwaardige open keuken, ruime slaapkamers, een moderne badkamer en extra zolderkamer. Gelegen in de groene en goed voorziene wijk Schollevaar, dicht bij het Schollebos. Interesse? Neem nu contact op voor een bezichtiging!

€ 312.500,= k.k.

Kamers
Bouwjaar
Oppervlak m2
Etages

Bekijk de woning in VR

Door middel van onze VR presentatie kunt u door deze woning lopen alsof u er zelf bent. Achter een scherm, zoals Google streetview, of met een heuze VR bril. In deze functie staat ook een lineaal onder in beeld, hiermee kunt u alles wat u wilt opmeten. 

Omschrijving Anton Wachterburg 88

Ruim en modern appartement met zonnig dakterras op toplocatie in Capelle aan den IJssel

Bij dit instapklare appartement op de 1e etage van Anton Wachterburg 88 in Capelle aan den IJssel vind je de perfecte combinatie van comfort en stijl. Met een woonoppervlak van ca. 109m2 biedt deze maisonnette veel ruimte en licht, waardoor het de ideale plek is voor starters, doorstromers en gezinnen die op zoek zijn naar een eigentijdse woning.

**Lichte Woonkamer & Open Keuken**
De lichte woonkamer heeft toegang tot een zonnig dakterras op het zuiden, ideaal voor gezellige zomeravonden of ontspannen weekenden. De open keuken in L-opstelling is voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur, waardoor koken een waar genot wordt.

**Ruime Slaapkamers & Moderne Badkamer**
Op de 2e etage bevinden zich twee zeer ruime slaapkamers en een moderne badkamer met een wastafelmeubel, ligbad, douche en zwevend closet. Hier is alle ruimte om tot rust te komen na een lange dag.

**Zolder Etage met Extra Slaapkamer**
De zolderetage biedt een voorzolder met voldoende opslagruimte en een wasmachine aansluiting. Daarnaast vind je hier nog een extra slaapkamer over de gehele lengte van de woning, wat zorgt voor extra privacy en comfort.

**Wonen in Schollevaar**
Schollevaar staat bekend om zijn groene omgeving en goede voorzieningen. Gelegen in het noordelijke deel van Capelle aan den IJssel, grenst de wijk aan het prachtige Schollebos, een perfecte plek voor ontspanning in de natuur.

**Voorzieningen in de Buurt**
In Schollevaar vind je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Van winkels in het nabijgelegen winkelcentrum De Scholver tot diverse onderwijsinstellingen en gezondheidszorgvoorzieningen, de wijk biedt een prettige leefomgeving voor jong en oud.

**Actief Gemeenschapsleven & Veilige Omgeving**
Met een actief gemeenschapsleven en diverse sport- en recreatiemogelijkheden is Schollevaar een fijne buurt om in te wonen. Het veilige karakter van de wijk en de nabijheid van het bruisende stadsleven van Rotterdam maken het tot een geliefde locatie voor velen.

**Ideale Mix van Ruimte en Comfort**
Dit moderne appartement in Schollevaar combineert de voordelen van een rustige woonomgeving met de nabijheid van stedelijke voorzieningen en goede verbindingen. Voor starters, doorstromers en gezinnen die op zoek zijn naar een eigentijdse woning op een toplocatie, is dit de ultieme kans om comfortabel en stijlvol te wonen.

Interesse? Neem nu contact op voor een bezichtiging en ontdek zelf de charme van wonen in dit prachtige appartement in Capelle aan den IJssel!

Bekijk de video

De videopresentatie van Anton Wachterburg 88 geeft een compleet beeld van deze keurig afgewerkte woning. U kunt de woning ook bekijken in VR / 3D en er doorheen lopen alsof u op Google Streetview kijkt. Klik op de onderstaande knop voor de VR presentatie

Zeer gunstige locatie:

De ligging van dit appartement is ideaal:

– Treinstation 840m

– Bushalte 140m

– Supermarkt 470m

– Basisschool 490m

Bijzonderheden

Bijzonderheden:

– bouwjaar 1980
– eigen grond
– actieve VVE
– energielabel A
– 3 slaapkamers, 4 makkelijk te realiseren
– Instapklare woning
– desgewenst snel te leveren
– zonnig terras op het zuiden

Koper heeft voldoende onderzoek uitgevoerd en vrijwaart verkoper en verkopend makelaar van iedere aansprakelijkheid omtrent het gebruik.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

 

Oppervlaktes en inhoud:

Overig:

Plattegrond Anton Wachterburg 88

Nader belangrijk:

Bovenstaande presen­tatie is niet meer dan een uitno­di­ging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplich­tingen aan worden ontleend.

Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopinformatie wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard. 

Ja! Ik wil deze woning bezichtigen:

HUIZEN010 makelaar capelle rotterdam schiedam

DOE EEN BOD OP DEZE WONING

HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 10 votes
Brand Name
HUIZEN010 makelaardij
Product Name
Anton Wachterburg 88 Capelle aan den IJssel
Price
EUR 312500
Product Availability
Available in Stock