VERKOCHT:

Rijndal 1 Capelle aan den IJssel

4 slaapkamers | zeer ruime tuin | garage | Capelle aan den IJssel

Ruime gezinswoning met garage en veel potentieel in Capelle aan den IJssel

Deze ruime hoekwoning op het adres Rijndal 1 biedt alles wat een gezin nodig heeft. Met een gunstige ligging in de rustige wijk Oostgaarde-Noord, is deze eengezinswoning de perfecte plek om je thuis te voelen. Het bouwjaar van 1976 geeft het huis karakter en biedt volop mogelijkheden om het naar eigen smaak te moderniseren.

€ ____

Slaapkamers
Bouwjaar
Oppervlak m2
Etages

Afbeeldingen

Bekijk de woning in VR

Door middel van onze VR presentatie kunt u door deze woning lopen alsof u er zelf bent. Achter een scherm, zoals Google streetview, of met een heuze VR bril. In deze functie staat ook een lineaal onder in beeld, hiermee kunt u alles wat u wilt opmeten. 

Omschrijving Rijndal 1 Capelle aan den IJssel:

4 slaapkamers| garage | zeer ruime achtertuin 

Ruime gezinswoning met garage en veel potentieel in Capelle aan den IJssel

Deze ruime hoekwoning op het adres Rijndal 1 biedt alles wat een gezin nodig heeft. Met een gunstige ligging in de rustige wijk Oostgaarde-Noord, is deze eengezinswoning de perfecte plek om je thuis te voelen. Het bouwjaar van 1976 geeft het huis karakter en biedt volop mogelijkheden om het naar eigen smaak te moderniseren.

Conclusie
Deze ruime eengezinswoning biedt veel mogelijkheden en is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een plek om samen te groeien. Met een perceeloppervlakte van 165 vierkante meter en een woonoppervlakte van ca. 122 vierkante meter is er genoeg ruimte voor iedereen. Het energielabel C zorgt voor een comfortabel en energiezuinig wonen.

Wacht niet langer en grijp deze kans om je droomhuis te realiseren. Snelle levering is mogelijk, dus je kunt binnenkort al genieten van dit prachtige familiehuis. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en ontdek de mogelijkheden die deze woning te bieden heeft!

Bekijk de video

De videopresentatie van Rijndal 1 Capelle aan den IJssel geeft een compleet beeld van deze keurig afgewerkte woning. U kunt de woning ook bekijken in VR / 3D en er doorheen lopen alsof u op Google Streetview kijkt. Klik op de onderstaande knop voor de VR presentatie

Zeer gunstige locatie:

De ligging van de de Rijndal 1 is erg fijn, diverse faciliteiten zijn er op korte afstand zoals:
-Bushalte 310m
-Treinstation 5 fietsminuten
-Supermarkt 1700m
-Kinderopvang 220m
– Basisschool 590m

INDELING

Binnenkomst en indeling
Bij binnenkomst in deze gezellige woning valt direct de lichte en open sfeer op. De entree leidt naar de ruime woonkamer, waar je kunt genieten van gezellige avonden met het gezin. De aangrenzende eetkamer/keuken biedt voldoende ruimte voor familiediners en is ideaal voor het ontvangen van gasten.

Tuin:
Vanuit de wwonkamer heb je direct toegang tot de achtertuin, gelegen op het zuidoosten. Hier kun je heerlijk ontspannen en genieten van het zonnetje terwijl de kinderen zich vermaken op het gazon. Tevens in de achtertuin de vrijstaande stenen garage.

Slaapkamers en badkamer
Op de eerste etage bevinden zich maar liefst drie ruime slaapkamers. Deze kamers bieden voldoende ruimte en privacy voor elk gezinslid. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel en toilet.

Extra ruimte op zolder
De zolderetage biedt nog een vierde slaapkamer, wat ideaal is voor oudere kinderen die behoefte hebben aan een eigen plekje. Daarnaast is er genoeg ruimte voor een studeer- of hobbykamer.

Garage en omgeving
Bij deze woning hoort ook een garage in de achtertuin, waardoor je altijd verzekerd bent van voldoende parkeergelegenheid en extra opbergruimte. De buurt is kindvriendelijk met diverse speeltuinen in de omgeving en basisscholen op loopafstand.

Oppervlaktes en inhoud:

Overig:

Plattegrond Rijndal 1 Capelle aan den IJssel

Nader belangrijk:

Koper is bekend met het feit dat hij onderzoeksplicht heeft jegens het verkochte.
Deze onderzoeksplicht omvat onder andere het onderzoeken of het beoogde gebruik is toegestaan.
Koper heeft voldoende onderzoek uitgevoerd en vrijwaart verkoper en verkopend makelaar van iedere aansprakelijkheid omtrent het gebruik.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Ja! Ik wil deze woning bezichtigen:

HUIZEN010 makelaar capelle rotterdam schiedam

DOE EEN BOD OP DEZE WONING

HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 12 votes
Brand Name
HUIZEN010 makelaardij
Product Name
Rijndal 1 Capelle aan den IJssel
Price
EUR 409000
Product Availability
Available in Stock