Energielabel voor woningen, verplicht bij verkoop!

LET OP; Sinds 1 januari 2022 is er iets verandert inzake het energielabel. Deze is vanaf die datum verplicht bij het te koop aanbieden van je woning.

Verschil ten opzichte 2021

Vorig jaar was het label verplicht bij levering, en moest je het energielabel dus uiterlijk voor levering bij de noatris aanleveren. Nu moet deze al in de advertentie vermeld staan.

HUIZEN010 energielabel

Als je de woning via HUIZEN010 te koop aanbiedt, kunnen wij zorgen voor een energielabel. Uiteraard proberen we voor je deze zo snel mogelijk te regelen zodat we de verkoop vlot kunnen opstarten. Daarbij krijg je korting op het label als HUIZEN010 je woning ook in de verkoop krijgt. De hoogte van de korting hangt af van het type woning. Wil je de woning niet verkopen of via een ander kanaal, ook dan kan je prima via ons het label aanvragen KLIK HIER

Meer weten over het energielabel voor woningen?

Wil je meer weten over het energielabel? Kijk op de website van de Rijksoverheid, KLIK  HIER 

HUIZEN010 makelaar capelle rotterdam schiedam

Uw makelaar voor regio 010

U wilt uw huis verkopen? Dat begint met het zoeken naar de juiste makelaar en de beste deal.

Er zijn tegenwoordig tal van manieren om uw woning te verkopen. De eerste keuze welke gemaakt moet worden is, zelf verkopen of de makelaar laten verkopen. Beide hebben voor- en nadelen. Gelukkig kunnen wij als HUIZEN010 u beide opties aanbieden. Succesvol uw huis verkopen start met een verkoper of verkooppakket wat bij u past. Rotterdam Ommoord is letterlijk onze achtertuin, hierdoor kunnen we als geen ander van dienst zijn.

Kies je verkooppakket

COMPLEET FUNDA

Full-Service
1%
VAN DE VERKOOPSOM.
  •  
ALL-INCLUSIVE

EXTRA FUNDA

Zelf verkopen met extra hulp.
1
249
Eenmalig
  •  

BASIS FUNDA

Zelf verkopen
949 Eenmalig
  •  
Voordeligst
Aankoopmakelaar HUIZEN010

EXTRA AANKOOP

Aankoophulp: ✅ korting op derden diensten ✅Gratis zoekopdracht ✅ Inzicht in transacties ✅ Hulp bij bepalen bieding

Lees meer »
Aankoopmakelaar HUIZEN010

COMPLEET AANKOOP

Dit is ons full-service verkooppakket, binnen dit pakket nemen wij u alle verkoopwerkzaamheden uit handen. Deze manier van verkoop wordt ook wel de traditionele manier genoemd.

Lees meer »
HUIZEN010 makelaars

FUNDA Totaal

✅ VR presentatie middels Matterport ✅ Video walk through ✅ 3d plattegronden ✅ 360 graden foto´s. Op deze manier wordt uw woning optimaal gepresenteerd op alle websites.

Lees meer »
huis verkopen? huizen010 makelaars

BASIS FUNDA

Het BASIS Pakket is bedoelt voor de verkopers die de kosten zo laag mogelijk willen houden en die niet bang zijn veel te regelen. Je kent je eigen woning als geen ander, dus geen probleem.

Lees meer »
HUIZEN010 makelaar Capelle aan den IJssel

EXTRA FUNDA

Het EXTRA pakket is bedoeld voor verkopers die net even wat meer diensten wensen maar wel de kosten zo laag mogelijk willen houden.

Lees meer »
huis verkopen? huizen010 makelaars

COMPLEET FUNDA

Dit is ons full-service verkooppakket, binnen dit pakket nemen wij u alle verkoopwerkzaamheden uit handen. Deze manier van verkoop wordt ook wel de traditionele manier genoemd.

Lees meer »

Ja! Ik wil een afspraak voor een gratis verkoopscan.

HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

FAQ

Meest gestelde vragen.
Ja deze is verplicht! Bij je de verkoop of verhuur van je woning dient deze zelfs al in de advertentie vermeld te worden. Je kan een label simpel aanvragen via onze site KLIK HIER

Mocht je de woning via HUIZEN010 willen verkopen, dan zorgen wij dat je deze zo snel mogelijk in je bezit hebt. Zo kunnen we vlot starten met de verkoop van je woning.

Dan loop je de kans een boete krijgen. Zonde dus.

Via de website van MijnOverheid kan je via je DigId simpel je energielabel terugvinden, als deze nog geldig is. 

Een energielabel is 10 jaar geldig.

Op dit moment (1-2022) is een label 10 jaar geldig.