Bepaal zelf de makelaarskosten

Verkoopplannen? Uw woning verkopen doet u niet dagelijks, bij de zoektocht naar de juiste makelaar speelt de prijs van de diensten toch vaak een doorslaggevende rol. Uiteraard kunt u 5 makelaarskantoren uitnodigen om zo achter de kosten te komen. HUIZEN010 heeft het makkelijker voor u gemaakt. Op onze site kunt u onze tarieven simpel terug vinden, maar wij staan ook altijd open voor uw aanbod. Dit houdt in dat u middels het formulier op deze pagina aan kan geven voor welke diensten u wenst en welk tarief u van ons verwacht. Wij zullen dan contact met u opnemen en uw voorstel bespreken.

Probeer het uit? Het verplicht u tot niets.

Huis verkopen? HUIZEN010

Ja, ik wil mijn huis verkopen.

Dit is mijn voorstel.

Kies je verkooppakket

COMPLEET FUNDA

Full-Service
1%
VAN DE VERKOOPSOM.
  •  
ALL-INCLUSIVE

EXTRA FUNDA

Zelf verkopen met extra hulp.
1
249
Eenmalig
  •  

BASIS FUNDA

Zelf verkopen
949 Eenmalig
  •  
Voordeligst
HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

FAQ

Meest gestelde vragen.
Wat we nu van onze klanten aan offertes zien voorbij komen, ligt de courtage / makelaarskosten op tussen de 1 en de 1.6 % van de verkoopsom. Sommige kantoren rekenen een bonus bij verkoop boven vraagprijs. HUIZEN010 weet u van te voren de kosten, sterker nog onze tarieven staan gewoon op onze pagina woningverkoop
Ja dat zou zeker kunnen. Onze kosten staan in principe gewoon op onze pagina Maar er zijn tal van redenen te verzinnen om een ander tarief te hanteren. We staan dus zeker open voor uw voorstel. Doe ons uw voorstel simpel via onze pagina, KLIK HIER Het scheelt u alle kantoren vergelijken!

Ja absoluut. Uw woning wordt geadverteerd op FUNDA, Huislijn, Pararius, Marktplaats, Facebook, Twitter, Jaap etc.

De kosten voor onze diensten kunt u op onze pagina terug vinden, KLIK HIER Het meest gekozen pakket in COMPLEET. De kosten voor dit pakket zijn 1% van de verkoopsom.
HUIZEN010 makelaar top service

De makelaar die de tijd voor u heeft

U gaat uw huis verkopen? Dan wilt u toch ook dat de makelaar die het voor u gaat verkopen alle aandacht heeft voor uw huis? We horen regelmatig deze zorg bij cliënten, er zijn per slot van rekening meer woningen in de verkoop, hoe houden wij uw woning in het vizier?

Lees meer >>
Riederakker 24 Barendrecht HUIZEN010 makelaardij

Binnenkort te koop, Riederakker 24 Barendrecht

De Riederakker 24 is van begane grond tot aan de zolder etage genieten! Wat een heerlijke woning is dit. Alles voldoet volledig aan hedendaagse eisen en mode. De gehele woning is keurig onderhouden en geheel klaar voor de nieuwe eigenaar. Bel of whatsapp voor een afspraak 010-3076340.

Lees meer >>