HUIZEN010 makelaardij

Bepaal zelf de makelaarskosten

Gratis aanvangen met de verkoop van uw woning?

Bij HUIZEN010 kan je in een week GRATIS aanvangen met de verkoop van je woning. Hoe? Wij rekenen GEEN opstartkosten. De kosten voor onze dienstverlening worden achteraf verrekend bij de notaris je betaald ons niets direct uit je eigen portemonnee. Verkoper we je woning niet? Dan komen er ook achteraf geen kosten.

Meer weten over onze manier van werken? Bel / Whatsapp of vul het formulier in?

Gratis je huis verkopen?

Even Googelen en je komt al diverse aanbieders tegen die je huis gratis verkopen. Kan dat? Voor zover wij weten is er niemand die woningen verkoopt voor de hobby, oftewel een huis verkopen is nooit gratis. Het verschil is vaak bij wie de makelaarscourtage op de afrekening komt bij de notaris. Bij de gratis aanbieders komt deze vaak op de eindafrekening bij de koper. Hierdoor lijkt het gratis, maar houd een koper er uiteraard wel rekening mee, vergeet daarbij niet de deeldiensten die vaak wel betaald worden door de verkoper.

 

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op?

Op zoek naar de beste deal?

Uiteraard ben je ook voor de verkoop op zoek naar de beste deal! Zoek niet verder, je bent geslaagd!

HUIZEN010 neemt de uitdaging bij deze aan! De tarieven voor onze diensten kan je middels onderstaande knop gewoon zien, dit in tegenstelling tot de meeste kantoren. Onder het motto dat alles maatswerk is wordt er met geen woord geschreven over wat de kosten zijn. Hierdoor wordt vergelijken online erg moeilijk. Uiteraard is veel maatwerk, maar dit houdt niet dat we niet transparant kunnen zijn. Sluit 1 van onze pakketten niet aan bij je wensen en eisen? Door onderstaand formulier kan je een voorstel doen hoe je de verkoop voor je ziet. Neem van ons aan, we komen er vaak wel uit.

 

Zullen we een afspraak maken?

Huis verkopen? HUIZEN010

Ja, ik wil mijn huis verkopen.

Dit is mijn voorstel.

Kies je verkooppakket

COMPLEET FUNDA

Full-Service
1%
VAN DE VERKOOPSOM.
  •  
ALL-INCLUSIVE

EXTRA FUNDA

Zelf verkopen met extra hulp.
1
249
Eenmalig
  •  

BASIS FUNDA

Zelf verkopen
949 Eenmalig
  •  
Voordeligst
HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

FAQ

Meest gestelde vragen.
Wat we nu van onze klanten aan offertes zien voorbij komen, ligt de courtage / makelaarskosten op tussen de 1 en de 1.6 % van de verkoopsom. Sommige kantoren rekenen een bonus bij verkoop boven vraagprijs. HUIZEN010 weet u van te voren de kosten, sterker nog onze tarieven staan gewoon op onze pagina woningverkoop
Ja dat zou zeker kunnen. Onze kosten staan in principe gewoon op onze pagina Maar er zijn tal van redenen te verzinnen om een ander tarief te hanteren. We staan dus zeker open voor uw voorstel. Doe ons uw voorstel simpel via onze pagina, KLIK HIER Het scheelt u alle kantoren vergelijken!

Ja absoluut. Uw woning wordt geadverteerd op FUNDA, Huislijn, Pararius, Marktplaats, Facebook, Twitter, Jaap etc.

De kosten voor onze diensten kunt u op onze pagina terug vinden, KLIK HIER Het meest gekozen pakket in COMPLEET. De kosten voor dit pakket zijn 1% van de verkoopsom.
HUIZEN010 makelaar top service

De makelaar die de tijd voor u heeft

U gaat uw huis verkopen? Dan wilt u toch ook dat de makelaar die het voor u gaat verkopen alle aandacht heeft voor uw huis? We horen regelmatig deze zorg bij cliënten, er zijn per slot van rekening meer woningen in de verkoop, hoe houden wij uw woning in het vizier?

Lees meer >>
Riederakker 24 Barendrecht HUIZEN010 makelaardij

Binnenkort te koop, Riederakker 24 Barendrecht

De Riederakker 24 is van begane grond tot aan de zolder etage genieten! Wat een heerlijke woning is dit. Alles voldoet volledig aan hedendaagse eisen en mode. De gehele woning is keurig onderhouden en geheel klaar voor de nieuwe eigenaar. Bel of whatsapp voor een afspraak 010-3076340.

Lees meer >>