HUIZEN010 makelaardij

VERKOCHT

Verboomstraat 37A Rotterdam

Zeer fraaie benedenwoning aan de Verboomstraat 37A te Rotterdam. 2 (3) slaapkamers en een heerlijk diepe zonnige achtertuin. Het beeldmateriaal spreekt voor zich. Maak een afspraak voor een bezichtiging, dit is echt een woning waar je blij van wordt.

€ -

Kamers
Bouwjaar
Oppervlak m2
Etages

Afbeeldingen

Bekijk de woning in VR

Door middel van onze VR presentatie kunt u door deze woning lopen alsof u er zelf bent. Achter een scherm, zoals Google streetview, of met een heuze VR bril. In deze functie staat ook een lineaal onder in beeld, hiermee kunt u alles wat u wilt opmeten. 

Omschrijving Verboomstraat 37A Rotterdam:

Zeer fraaie benedenwoning aan de Verboomstraat 37A te Rotterdam. 2 (3) slaapkamers en een heerlijk diepe zonnige achtertuin. Het beeldmateriaal spreekt voor zich. Maak een afspraak voor een bezichtiging, dit is echt een woning waar je blij van wordt.

Huidige eigenaar aan het woord:
Met veel plezier wonen wij in de Verboomstraat 37A! Elke keer als wij binnen komen wandelen we de charme in van een jaren-dertig appartement, waarbij we de praktische functionaliteit anno 2021 genieten. Onze woning is met veel liefde en aandacht gemoderniseerd om ons te voorzien in het thuis werken en studeren, het houden van etentjes, borrels aan de bar en gezellige tuinfeestjes. Lekkernijen halen we bij de ambachtelijke slager en groenteboer om de hoek. Koffietentjes Wolf en 30ML zijn bij ons favoriet! Het centrum van Rotterdam doen we op de fiets aan met 10 minuten. Al met al een heerlijke woning dichtbij de stad die met charme in al onze praktische behoeften voorziet.

 

Bekijk de video

De videopresentatie van Verboomstraat 37A te Rotterdam geeft een compleet beeld van deze keurig afgewerkte woning. U kunt de woning ook bekijken in VR / 3D en er doorheen lopen alsof u op Google Streetview kijkt. Klik op de onderstaande knop voor de VR presentatie

Zeer gunstige locatie:

Bushalte op ca. 130m,  treinstation op ca. 8 fiets minuten, snelweg op ca. 3 minuten rijden, supermarkt op loopafstand.

INDELING

Begane grond:

– Entree/hal met toegang tot de diverse vertrekken en trap naar het souterrain;
– Hele nette tuingerichte woonkamer met open keuken.
– Keurige open keuken voorzien van diverse (inbouw)apparatuur zoals vaatwasser, magnetron, koelkast, afzuigkap en kookplaat;
– Badkamer voldoet volledig aan hedendaagse eisen. Modern betegeld, inloopdouche, handdoekradiator, toilet en wastafelmeubel.
– Slaapkamer 1, zeer ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning. ca. 3,58 x 3,40m

Souterrain:
– Berging met wasmachine/droger- aansluiting
– Slaapkamer 2 aan de voorzijde van de woning. ca. 3,47 x 3,30m
– Kamer 3, nu in gebruikt als werkkamer en inloopkast. ca. 3,47 x 3,30 m. Eventueel te gebruiken als slaapkamer. Let op er is in deze kamer geen raam aanwezig.
– Zeer ruime hal, welke wordt gebruikt voor diverse kasten/opslag ca. 7,92 x 1,56m Vanuit deze hal ook toegang tot de tuin.

Achtertuin en berging:

– Zeer diepe achtertuin (ca. 14 m x 5.70 m) gelegen op het Zuid-Westen;
– Vrijstaande houten berging in de achtertuin.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar: ca. 1936;
– Woonoppervlakte: ca. 89 m²;
– Eigen grond
– Grotendeels dubbele beglazing
– Kunststof kozijnen
– Modern afgewerkt
– Verwarming en warm water middels een CV-ketel (2018)
– Actieve Vve middels een maandelijkse bijdrage van €96,46

Oppervlaktes en inhoud:

Overig:

Plattegrond Verboomstraat 37A Rotterdam

Nader belangrijk:

Bovenstaande presen­tatie is niet meer dan een uitno­di­ging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplich­tingen aan worden ontleend.

Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopinformatie wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard. 

Ja! Ik wil deze woning bezichtigen:

HUIZEN010 makelaar capelle rotterdam schiedam
HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

DOE EEN BOD OP DEZE WONING

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
HUIZEN010 makelaardij
Product Name
Verboomstraat 37A Rotterdam
Price
EUR 245000
Product Availability
Available in Stock