HUIZEN010 makelaardij

VERKOCHT

Puccinistraat 21 Capelle aan den IJssel

Puccinistraat 21 Capelle aan den IJssel, is een drive-In videwoning. Dit suggereert al direct dat deze woning een niet alledaagse indeling heeft en dat is zeker het geval!

- k.k.

Slaapkamers
Bouwjaar
Oppervlak m2
Terrassen

Afbeeldingen

Algemeen:

Puccinistraat 21 Capelle aan den IJssel, is een drive-In videwoning. Dit suggereert al direct dat deze woning een niet alledaagse indeling heeft en dat is zeker het geval!

Stoere afwerking met industriële tinten echt een woning die er tussenuit springt. Heerlijke woonkeuken aangrenzend aan een ruim terras met uitzicht over het water. Door de vide komt de woning extra ruim over en is er een fijne licht inval! Check de VR presentatie van de woning (op Funda 3D Tour of op onze eigen website) om een perfect beeld te krijgen van de indeling. Neem uiteraard gerust contact op voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

Puccinistraat is centraal gelegen, aangrenzend aan winkelcentrum “Puccinipassage” daardoor is de supermarkt, groenteboer, bakker etc. letterlijk op loopafstand. Ook overige faciliteiten zijn op korte afstand van de woning.


HUIDIGE EIGENAAR AAN HET WOORD:
Je moet een gevoel hebben van wow als je een huis binnen komt.

Dat had ik met dit huis de vide, de gezellige woonkeuken en dan ook de dukdalven in het water die ’s avonds gaan branden. Zo mooi vond ik het. Droomde weleens dat we gingen verhuizen en dan werd ik wakker en dan was het gelukkig maar een droom.
Nu, omdat ik alleen achter blijft ga ik na 19 jaar dit mooie plekje verlaten. Deze gezellige straat met hele leuke buren. Ik ga kleiner wonen, maar wel in deze fijne buurt.

Bekijk de woning in VR

Door middel van onze VR presentatie kunt u door deze woning lopen alsof u er zelf bent. Achter een scherm, zoals Google streetview, of met een heuze VR bril. In deze functie staat ook een lineaal onder in beeld, hiermee kunt u alles wat u wilt opmeten. 

Perfecte locatie:

Deze splitlevel hoekwoning is gelegen in de gewilde buurt. Diverse faciliteiten op korte afstand van de woning zoals:
– Basisschool ca. 600m
– Voorgezet onderwijs ca. 1.9km
– Bushalte ca. 170m
– Supermarkt ca. 60m

 

Bekijk de video

De videopresentatie van Puccinistraat 21 Capelle aan den IJssel. geeft een compleet beeld van deze  splitlevel hoekwoning. U kunt de woning ook bekijken in VR / 3D en er doorheen lopen alsof u op Google Streetview kijkt. Klik op de onderstaande knop voor de VR presentatie.

INDELING

Entree/hal met toegang tot de garage, meterkast, trapkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. De garage is opgesplitst in berging en garage. In het bergingsgedeelte staat de infrarood sauna. Aan de achterzijde van de woning de woonkeuken, zeer ruime keuken met diverse inbouwapparatuur middels een schuifpui toegang tot het buitenterras.

Vanuit de hal is de eerste etage bereikbaar via de “normale” trapopgang, vanuit de woonkeuken is er een metalen trapopgang door de vide naar de woonkamer.

Eerste verdieping:

Middels een vide is er mooie licht inval in de woonkamer en de woonkeuken. Door de vide is er ook echt contact tussen woonkeuken en woonkamer. Woonkamer is ruim ca. 40m2

En suite een werkkamer gerealiseerd, ca 2.76 x 2.62m aan de voorzijde van de woning.

Toilet: geheel betegeld. voorzien van een staand closet en een fonteintje.

Tweede verdieping:
De overloop, badkamer en 2 slaapkamers. Overloop voorzien van een dakraam.

Slaapkamer 1: aan de achterzijde van de woning, ca. 3 x 5.40m voorzien van airconditioning. Vanuit slaapkamer 1 middels een schuifpui toegang tot een royaal dakterras ca. 15m2

Slaapkamer 2, gelegen aan de voorzijde en voorzien van elektrisch rolluik afmetingen ca. 3.14×2.85m

Badkamer: Modern afgewerkte badkamer, voorzien van toilet, wastafelmeubel en inloopdouche.

Witgoed/cv-ruimte, voorzien van een tegelvloer, opstelling Cv-ketel, mechanische ventilatie-unit en wasmachineaansluiting.

Voortuin (ca. 5.00 x 4.80), voorzien van bestrating en een parkeerplaats.

Bijzonderheden:
– eigen grond
– garage inpandig
– vrij uitzicht over het water
– Vide in de woonkeuken
– modern afgewerkt
– parkeerplaats voor de deur
– winkels op loopafstand

Oppervlaktes en inhoud:

Overig:

Plattegrond Puccinistraat 21, Capelle aan den IJssel

Nader belangrijk:

Bovenstaande presen­tatie is niet meer dan een uitno­di­ging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplich­tingen aan worden ontleend.

Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopinformatie wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard. 

Ja! Ik wil deze woning bezichtigen:

HUIZEN010 makelaar capelle rotterdam schiedam

DOE EEN BOD OP DEZE WONING

HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
HUIZEN010
Product Name
Puccinistraat 21 Capelle aan den IJssel
Price
EUR 359500
Product Availability
Available in Stock