Verkocht o.v.b.

Kroonkruid 3 Nieuwerkerk aan den IJssel

In de Kruidenbuurt te Nieuwerkerk aan den IJssel, Kroonkruid 3.

Eengezinswoning met 4 slaapkamers en een heerlijke tuin op het Zuid-Westen. Keurig onderhouden woning in deze kindvriendelijke en zeer populaire woonwijk.

€------

Slaapkamers
Bouwjaar
Oppervlak m2
Perceel m2

Afbeeldingen

Bekijk de woning in VR

Door middel van onze VR presentatie kunt u door deze woning lopen alsof u er zelf bent. Achter een scherm, zoals Google streetview, of met een heuze VR bril. In deze functie staat ook een lineaal onder in beeld, hiermee kunt u alles wat u wilt opmeten. 

Algemeen:

In de Kruidbuurt te Nieuwerkerk aan den IJssel, Kroonkruid 3.

Eengezinswoning met 4 slaapkamers en een heerlijke tuin op het Zuid-Westen. Keurig onderhouden woning in deze kindvriendelijke en zeer populaire woonwijk.

VERKOPER AAN HET WOORD:
Een fijne woning waarin je in de lente en zomer ’s ochtends rustig wakker wordt met het zonlicht in je slaapkamer. Vervolgens naar beneden alwaar je de schuifpui open zet en heerlijk in de tuin op het Zuidwesten een kop koffie of thee kunt drinken. Zo rond een uur of tien in de ochtend begint de zon in de diepe achtertuin te schijnen en die blijft tot in de avond. Ideale dagen voor BBQ’en met vrienden of familie.

Achter de tuinpoort ligt een autoluw speelplein waar onze kinderen veel gespeeld hebben met andere kinderen uit de buurt. Verder zijn er speeltuintjes op loopafstand. De woning zit ‘’vrij’’ met een groenperkje voor de voordeur zodat je geen last hebt van smalle straten. Het winkelcentrum Reigerhof, scholen en het Groene Park met allerlei speelvoorzieningen liggen op loop-/fietsafstand. Uitvalswegen en OV op loopafstand en zelfs voor de deur.
Daarnaast hebben wij het fijn gevonden met onze beide buren en buurtgenoten en hebben wij de wijk als rustig ervaren.

Een fijn huis in een rustige wijk, ideaal voor gezinnen met kleine kinderen.

Perfecte locatie:

Deze tussenwoning is gelegen in de gewilde en zeer kindvriendelijke Kruidenbuurt. Diverse faciliteiten op korte afstand van de woning zoals:
– Basisschool ca. 400m
– Voorgezet onderwijs ca. 1.2km
– Bushalte ca. 80m
– Supermarkt ca. 1km

.

Bekijk de video

De videopresentatie van Kroonkruid 3 Nieuwerkerk aan den IJssel. geeft een compleet beeld van deze keurig afgewerktewoning. U kunt de woning ook bekijken in VR / 3D en er doorheen lopen alsof u op Google Streetview kijkt. Klik op de onderstaande knop voor de VR presentatie.

INDELING

Entree/Hal:

Zij-entree, hal en meterkast.
Vanuit de hal ook toegang naar de berging.

KEUKEN:

Bij binnenkomst, aan de voorzijde, de open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Koelkast met vriezer, vaatwasser, gaskookplaat en afzuigkap. ca 2.60 x 2.50.

WOONKAMER:

Tuingerichte en zeer lichte woonkamer, ca 9.00/3.83 x 4.90 door de grote schuifpui is de woonkamer licht en komt deze extra ruim over. In de tussenruimte tussen de keuken en de woonkamer is er ruimte om de eethoek te plaatsen.

Afgesloten portaal met trapopgang naar de etage. In dit portaal ook het netjes afgewerkte toilet, voorzien van fontein en zwevend closet.

Op deze etage 3 slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamer 1:

ca. 4.40 x 2.76m aan de voorzijde van de woning. Vanuit deze slaapkamer ook toegang naar het dakterras.

Slaapkamer 2:

ca. 3.35 x 2.76m aan de achterzijde van de woning

Slaapkamer 3:

ca. 2.63×2.07m aan de voorzijde, voorzien van een dakkapel, van de woning

Badkamer:

ca. 2.00 x 2.35 voorzien van ligbad, wastafelmeubel, douchehoek en zwevend closet. (voorzien van een dakkapel)

Vaste trap naar de 2e / Zolder etage:


Nu in gebruik als werkkamer maar relatief eenvoudig een slaapkamer te realiseren. Deze etage is voorzien van een dakkapel, hierdoor is er grote ruimte ontstaan, ca. 4.90 x 3.30. Tevens op deze etage de wasmachine en droger aansluiting en de opstelplaats van de CV Ketel. Achter de knieschotten is er nog extra bergruimte.

Middels de grote schuifpui vanuit de woonkamer bereikbaar. Zuid-West gesitueerd, hierdoor een heerlijke zonnige tuin. De tuin is netjes aangelegd en keurig verzorgd. Ca. 5.00×11.00m

-Bouwjaar 1978
-Energielabel C
-4 Slaapkamers
-Tuin Zuid-West, met een achterom welke uitkomt op een speelplein voor de kinderen
-Deels kunstofstof kozijnen
-Kindvriendelijke en populaire woonwijk

Oppervlaktes en inhoud:

Overig:

Plattegrond Kroonkruid 3 Nieuwerkerk aan den IJssel

Nader belangrijk:

Bovenstaande presen­tatie is niet meer dan een uitno­di­ging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplich­tingen aan worden ontleend.

Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopinformatie wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard. 

Ja! Ik wil deze woning bezichtigen:

HUIZEN010 makelaar capelle rotterdam schiedam

DOE EEN BOD OP DEZE WONING

HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN