HUIZEN010 makelaardij

VERKOCHT

Koningswaard 11 Rotterdam

4 kamer appartement | incl. privé parkeerplaats

Keurig onderhouden 4 kamer appartement op de 1e etage van gebouw Hooghmonde te IJsselmonde. Het unieke van dit appartement is, buiten de vierkante meters van 111m2, de plafondhoogte van maar liefst 3 meter hoog.

€ ----

Kamers
Bouwjaar
Oppervlak m2
Etage

Afbeeldingen

Bekijk de woning in VR

Door middel van onze VR presentatie kunt u door deze woning lopen alsof u er zelf bent. Achter een scherm, zoals Google streetview, of met een heuze VR bril. In deze functie staat ook een lineaal onder in beeld, hiermee kunt u alles wat u wilt opmeten. 

Omschrijving Koningswaard 11 Rotterdam IJsselmonde:

Koningswaard 11 Rotterdam | 4 kamer appartement | incl. privé parkeerplaats

Keurig onderhouden 4 kamer appartement op de 1e etage van gebouw Hooghmonde te IJsselmonde. Het unieke van dit appartement is, buiten de vierkante meters van 111m2, de plafondhoogte van maar liefst 3 meter hoog. Hierdoor komt de woning extra ruim en luxueus over. De gehele woning is voorzien van een laminaatvloer, neutrale van kleur en extra grote plank. Het appartement is netjes bewoond en daardoor geheel klaar voor de nieuwe eigenaar.

De privé parkeerplaats bevindt zicht in de afgesloten aangrenzende garage. Deze is alleen toegankelijk voor eigenaren, veilig voor de auto en voor uzelf.

Wonen in Hooghmonde heeft als belangrijk voordeel dat je alles bij de hand hebt. Dagelijkse boodschappen, recreatief winkelen, een avondje uit in het theater of even wat drinken op één van de terrassen aan het gezellige plein. Je neemt gewoon de lift naar beneden.

Voorzieningen:
Winkelcentrum Keizerswaard ligt op 50 meter afstand van uw voordeur. Liever winkelen of uitgaan in het centrum van Rotterdam? Openbaar stopt voor de deur, binnen 20 minuten staat u op de Coolsingel. Met het Maasstad Ziekenhuis zijn ook alle medische faciliteiten aanwezig. De appartementen in gebouw Hooghmonde zijn allemaal al gasloos, geen zorgen om de toekomst dus.

Bekijk de video

De videopresentatie van Koningswaard 11 te Rotterdam geeft een compleet beeld van deze keurig afgewerkte woning. U kunt de woning ook bekijken in VR / 3D en er doorheen lopen alsof u op Google Streetview kijkt. Klik op de onderstaande knop voor de VR presentatie

Zeer gunstige locatie:

Winkelcentrum Keizerswaard ligt op 50 meter afstand van uw voordeur. Liever winkelen of uitgaan in het centrum van Rotterdam? Openbaar stopt voor de deur, binnen 20 minuten staat u op de Coolsingel. Met het Maasstad Ziekenhuis zijn ook alle medische faciliteiten aanwezig

INDELING

Begane grond:
Afgesloten centrale entree voorzien van bellentableau en brievenbussen.

1 etage:
4 appartementen op deze etage.

Entree:

Ruime entree, L vormige hal, waar vanuit toegang tot alle overige vertrekken. Direct bij de entree het gasten toilet en meterkast. Tevens in de hal een berging en een aparte wasruimte met wasmachine- en drogeraansluiting.

Woonkamer:

Zeer ruime woonkamer ca. 38m2, de gehele woning heeft een plafond hoogte van maar liefst 3 meter, hierdoor komen alle ruimtes extra ruim over. Doordat het hier een hoek appartement betreft is de woonkamer voorzien van 2 raampartijen, aan de noordzijde en de oostzijde. De woonkamer is hierdoor heerlijk licht.

Keuken:

Half open keuken, 2015, voorzien diverse inbouw apparatuur. Direct grenzend aan de bijkeuken/berging.

Bijkeuken / berging:

ca. 5m2 ruime berging direct grenzend aan de keuken

Slaapkamer 1:

ca. 12m2 aan de noordzijde van het gebouw.

Slaapkamer 2:

ca. 7m2 aan de noordzijde van het gebouw

Slaapkamer 3:

ca. 6m2 aan de noordzijde van het gebouw

Berging:

ca. 1.2m2 in de hal

Wasruimte:

aangrenzend aan de bovenstaande berging, ca. 1.5m2. Hierin wasmachine- en drogeraansluiting.

Badkamer:

Zeer ruime badkamer ca. 7m2 voorzien van, inloopdouche, wastafelmeubel en zwevend closet.

Toilet:

Voorzien van fontein en zwevend closet.

Dit appartement beschikt over 1 parkeerplaats binnen de aangrenzende afgesloten parkeergarage. De garage is toegankelijk middels een speedgate. Vanuit de garage kunt u direct het appartementencomplex betreden.

– Zeer gunstige locatie
– Zuinig energielabel A
– Privé parkeerplaats in afgesloten (aangrenzende) parkeergarage
– Bouwjaar 2011
– Openbaarvervoer direct voor de entree van het gebouw
– Directe tramverbinding naar het centrum van Rotterdam
– Plafondhoogte van 3 meter

Oppervlaktes en inhoud:

Overig:

Plattegrond Koningswaard 11 Rotterdam

Koningswaard 11 Rotterdam HUIZEN010

Nader belangrijk:

Bovenstaande presen­tatie is niet meer dan een uitno­di­ging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplich­tingen aan worden ontleend.

Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopinformatie wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard. 

Ja! Ik wil deze woning bezichtigen:

HUIZEN010 makelaar capelle rotterdam schiedam
HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

DOE EEN BOD OP DEZE WONING

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
HUIZEN010 makelaardij
Product Name
Koningswaard 11 Rotterdam
Price
EUR 335000
Product Availability
Available in Stock