HUIZEN010 makelaars

Makelaarskosten in Capelle aan den IJssel

Welke kosten komen er allemaal kijken bij het verkopen van een woning. Bij plannen om je woning te gaan verkopen, is dit een vraag welke erg vaak wordt gezocht. 

Weinig makelaardijen zijn gewoon duidelijk over hun tarieven. Vaak na een persoonlijke afspraak maken ze pas een voorstel waarin de kosten vermeld staan.

We proberen het een en ander duidelijk voor je te maken. Hier de meest voorkomende vragen. Klik op de vraag als je er meer over wilt weten.

Makelaarskosten Capelle

Je zoekt dit op de zoekmachines omdat de meeste makelaardijen dit niet gewoon op de website zetten. We kunnen je vertellen dat de gemiddelde makelaar op dit moment tussen de 1 en 1,5 procent courtage rekent, over de verkoopsom van de woning. Daarbij komt bij de meeste nog een bedrag onder de noemer van opstartkosten. In deze oververhitte markt horen we ook steeds vaker dat makelaars bonussen vragen. Dit in de vorm van een extra percentage van het bedrag verkregen boven de verkoopvraagprijs. HUIZEN010 werkt op een transparante manier. Hierdoor zijn de kosten direct duidelijk. check onze pagina WONINGVERKOOP HUIZEN010 rekent GEEN opstartkosten en werkt op basis van “No Cure, No Pay”
Scheldedal 72 Capelle aan den IJssel HUIZEN010
Makelaar Capelle aan den IJssel HUIZEN010

Wat zijn opstartkosten?

De meeste makelaarskantoren rekenen opstartkosten bij aanvang van de de verkoop van je woning. Wat houden deze in? Om je woning te koop te kunnen zetten moet een makelaar kosten maken voor het presenteren. Denk hierbij aan foto’s maken, plattegronden advertentie kosten. Deze worden vaak weggezet onder de opstartkosten en zo doorbelast aan de verkoper/klant. Opstartkosten in Capelle aan den IJssel hebben wij gehoord tussen de € 295,= tot zelfs soms €800,= Bij  HUIZEN010 kunt u volledig kosteloos aanvangen met de verkoop van uw woning, je betaalt bij HUIZEN010 GEEN opstartkosten. Onze diverse pakketten kunt terugvinden op WONINGVERKOOP Of je de woning zelf wilt verkopen om de kosten zo laag mogelijk te houden, of juist alles aan ons over wilt laten. Het is beide mogelijk.

Wat zijn intrekkingskosten?

Er zijn makelaars die intrekkingskosten rekenen op het moment dat je, om welke reden dan ook, de verkoopopdracht moet intrekken. Dit wordt dan intrekkingskosten genoemd. Omdat je de makelaar dan inkomsten misloopt, moet je een bedrag bepalen. Let op, zeker niet alle kantoren rekenen dit. Maar vraag er zeker naar.

HUIZEN010 werkt niet met intrekkingskosten. Als er een reden is dat er gestopt moet worden met verkoop, halen wij netjes het “te koop” bord weer bij je op. We gaan daarna nooit met een factuur staan te zwaaien.

Makelaar Capelle aan den IJssel
makelaarskosten Capelle aan den IJssel HUIZEN010

Wat is "No Cure, No Pay"?

“No Cure, No Pay” Letterlijk vertaald, Geen oplossing, Geen Betaling. Echter in de praktijk lijkt dit voor veel kantoren anders te werken. Bij de meeste kantoren moet dit eerder uitgelegd worden als “No Cure, Little Pay” denk aan de vorige stukken als “Intrekkingskosten” maar zeker ook aan de opstartkosten. Vaak worden de opstartkosten uitgesloten van de “no cure, no pay” regel. Zo ben je altijd geld kwijt en is van “no pay” geen sprake. HUIZEN010 neemt het letterlijk, “No Cure, No Pay” oftewel hebben wij je huis niet verkocht, dan betaal je ons NIETS. Dat is voor jou als verkoper de stok achter de deur, en voor ons de drive je huis goed en vlot te verkopen. We vertellen je er graag meer over.

Benieuwd naar jou kansen op de woningmarkt?

Ben je benieuwd naar jou kansen op de huidige woningmarkt? Wil je meer weten over de diensten van HUIZEN010? Of onze mening weten over jou woning en de verkoopkansen?

Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een VERKOOPSCAN? Deze is uiteraard naast vrijblijvend geheel gratis.

Ja! Ik wil een afspraak voor een gratis verkoopscan.

HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN