Deskundige Makelaar voor Vlotte Verkoop in Rotterdam Ommoord

Je wilt je huis verkopen in Rotterdam Ommoord? Dat begint met het zoeken naar de juiste makelaar en de beste deal.

In Rotterdam Ommoord kun je tegenwoordig op verschillende manieren je huis verkopen. De eerste stap is het maken van een keuze: zelf verkopen of een makelaar inschakelen? Beide opties hebben hun voor- en nadelen. Bij HUIZEN010 bieden we je de mogelijkheid om uit beide te kiezen. Het succesvol verkopen van je huis begint met het kiezen van een verkoper of verkooppakket dat bij jou past. Rotterdam Ommoord is ons eigen werkgebied, waardoor we je optimaal van dienst kunnen zijn. Ontdek de mogelijkheden om jouw woning in Rotterdam Ommoord met succes te verkopen met HUIZEN010.

Een makelaar in Ommoord met helder kostenoverzicht

Bij de meeste makelaars moet je vaak eerst een afspraak maken om te achterhalen wat de kosten zijn, maar bij HUIZEN010 is dit direct helder. Je kunt al verkopen vanaf €699,=, inclusief full-service tegen slechts 1% courtage. Wij hanteren altijd het principe van “no cure, no pay” en brengen geen opstartkosten in rekening. Ontdek transparante en betaalbare verkoopopties bij HUIZEN010.

START de verkoop van uw huis in Ommoord met HUIZEN010

HUIZEN010 hanteert drie pakketten waaruit gekozen kan worden. Het BASIS (Funda) pakket € 1195,-, EXTRA (Funda) pakket € 1495,- en een COMPLEET (Funda) pakket 1%. Bij de alle pakketten weet je vooraf wat de makelaarskosten zijn. Hierdoor zijn de kosten erg transparant! Voor het laatste pakket hangen de kosten af van de uiteindelijke verkoopsom. 

HUIZEN010 makelaardij voor de regio 010

Ja! Ik wil een afspraak voor een gratis verkoopscan.

Makelaar voor Rotterdam Ommoord

Ontdek Wonen en Woningverkopen in Rotterdam Ommoord: Een Oase van Rust in de Stad

Ben je op zoek naar een ideale plek om te wonen in Rotterdam? Overweeg dan zeker Ommoord, een charmante wijk die de perfecte balans biedt tussen stedelijk gemak en een rustige leefomgeving. Met zijn groene parken, moderne voorzieningen en goede bereikbaarheid, is Ommoord een gewilde locatie voor zowel gezinnen als young professionals.

Waarom Kiezen voor Wonen in Rotterdam Ommoord?

Groene Oases: Ommoord staat bekend om zijn weelderige parken en groene zones. Het bekende Lage Bergse Bos biedt een ideale plek voor ontspanning, wandelingen en sportieve activiteiten. Als groenliefhebber vind je hier zeker je gading.

Voorzieningen op Maat: Of je nu op zoek bent naar scholen, winkels of gezellige restaurants, Ommoord heeft het allemaal. De wijk biedt een breed scala aan voorzieningen die voldoen aan de behoeften van gezinnen en individuen.

Goede Bereikbaarheid: Dankzij de gunstige ligging nabij belangrijke snelwegen en het openbaar vervoer, is Ommoord goed verbonden met het hart van Rotterdam en omliggende gebieden. Ideaal voor forenzen en mensen die genieten van het bruisende stadsleven.

Woningverkopen in Rotterdam Ommoord: Een Slimme Investering

Overweeg je je huis te verkopen in Ommoord? Met de toenemende populariteit van de wijk is dit het ideale moment. Potentiële kopers worden aangetrokken door de groene omgeving, moderne voorzieningen en de unieke sfeer van Ommoord. Profiteer van de vraag naar woningen in deze prachtige wijk en verkoop je huis met vertrouwen.

Professioneel Advies:

Voor een soepele verkoopervaring is het raadzaam om samen te werken met een ervaren makelaar die de lokale markt begrijpt. Zij kunnen je helpen met het bepalen van de juiste prijs, het effectief adverteren van je woning en het afhandelen van alle juridische aspecten.

Presentatie is Cruciaal:

Maak je woning aantrekkelijk voor potentiële kopers door ervoor te zorgen dat het goed onderhouden is en aantrekkelijk wordt gepresenteerd. Professionele foto’s en een doordachte inrichting kunnen het verschil maken.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe thuisbasis in Ommoord of overweegt je woning te verkopen, deze levendige wijk biedt talloze mogelijkheden. Ontdek de unieke charme van Rotterdam Ommoord en maak de volgende stap in je woonreis!

Zo werken wij

En dit zeggen onze klanten over ons

HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

FAQ

Meest gestelde vragen.

Ontdek HUIZEN010, dé expert in woningverkoop en -aankoop in Rotterdam Ommoord. Met een ervaren team dat de lokale markt door en door kent, bieden wij een persoonlijke benadering en transparante service. Of je nu je woning wilt verkopen of een nieuw thuis zoekt, HUIZEN010 staat voor je klaar om het proces in Rotterdam Ommoord moeiteloos en betrouwbaar te begeleiden. Neem vandaag nog contact op en laat ons je helpen bij het verwezenlijken van jouw vastgoeddromen in deze unieke wijk!

Ja absoluut. Uw woning wordt geadverteerd op FUNDA, Huislijn, Pararius, Marktplaats, Facebook, Twitter, Jaap etc.

Jazaker! Ons kantoor is gevestigd aan de Marshallweg in Rotterdam Ommoord, hierdoor zijn wij zeker bekend in deze buurt. Al veel woning verkopers hebben gebruik gemaakt van onze diensten, kijk bij onze reviews hoe zij onze dienstverlening hebben ervaren.

HUIZEN010 is de internetmakelaar die het persoonlijker maakt. We komen altijd graag eerst kennis maken. Tijdens de kennismaking informeren wij uitgebreid over de verschillende pakketten. Samen met u bepalen wij welk pakket en welke diensten er het beste aansluiten bij uw wensen.