Gratis waardebepaling voor uw woning in Rotterdam? De verkoopscan gaat verder!

Huis verkopen? HUIZEN010
Deze scan gaat verder dan de waardebepaling. Tijdens deze scan kijken we naar de gehele woning en alles wat de verkoop en/of de prijs van de woning kan beïnvloeden. Zo krijgt u een compleet beeld van de mogelijkheden op de huidige woningmarkt. De eventuele vraagprijs komt aan bod maar ook of de woning verkoopklaar is. Oftewel waar liggen nog verbeterpunten, kansen en mogelijkheden.
Met HUIZEN010 kunt u GRATIS starten met de verkoop van uw woning. Wij rekenen GEEN opstartkosten. Omdat wij overtuigd zijn van onze werkwijze betaalt u ons pas zodra de woning is verkocht, via de notaris. Is de woning niet verkocht? Dan volgen er ook GEEN kosten.
Hugo Nieland
Vervolgens bespreken we de verkoopwijze. De drie pakketten waarmee wij werken zijn zo samen te stellen dat deze precies aan uw wensen aansluiten. Hierdoor zijn de kosten voor de verkoop ook direct duidelijk.  Bel 010-3076340 of vul het formulier in.

HUIZEN010 zekerheden

Maak een afspraak voor een gratis verkoopscan? Ontdek uw kansen op de huidige woningmarkt.

Wij komen graag langs voor een gratis en vrijblijvend advies!

Kies je verkooppakket

COMPLEET FUNDA

Full-Service
1%
VAN DE VERKOOPSOM.
  •  
ALL-INCLUSIVE

EXTRA FUNDA

Zelf verkopen met extra hulp.
1495 Eenmalig
  •  

BASIS FUNDA

Zelf verkopen
1195 Eenmalig
  •  
Voordeligst

Zo werken wij

En dit zeggen onze klanten over ons

Makelaarskosten in Rotterdam: Tarieven en Informatie

Uiteraard krijgen we tijdens onze verkoopgesprekken vaak vragen over de tarieven die andere makelaarskantoren hanteren. In Rotterdam zien we doorgaans tarieven variërend tussen de 1% en 1.6% van de verkoopsom. Wat echter aanzienlijk kan variëren, zijn de opstartkosten die we regelmatig horen, variërend van € 350 tot soms wel € 800.

Bij HUIZEN010 in Rotterdam willen we op beide fronten het verschil maken. Ons Complete pakket is volledig vergelijkbaar met de traditionele manier van verkopen. Binnen dit pakket nemen we alle taken uit handen, en dit omvat een uitgebreide Full-Service. Het tarief voor dit pakket bedraagt slechts 1% van de verkoopsom, en belangrijk om te vermelden: wij brengen GEEN opstartkosten in rekening.

Gratis je huis verkopen in Rotterdam?

Als u in Rotterdam zoekt naar mogelijkheden om uw woning GRATIS te verkopen, zult u snel verschillende opties tegenkomen. In werkelijkheid is het echter per definitie onmogelijk om uw huis volledig kosteloos te verkopen. Het verschil zit vaak in hoe de makelaarscourtage wordt behandeld. Bij sommige ‘gratis’ aanbieders wordt de courtage naar de koper gestuurd en verrekend bij de notaris. Hoewel het op het eerste gezicht gratis lijkt, houden potentiële kopers hier uiteraard rekening mee, wat uiteindelijk weinig effect heeft.

Bij HUIZEN010 in Rotterdam worden onze kosten ook verrekend bij de notaris, wat betekent dat u letterlijk niets direct uit uw eigen portemonnee hoeft te betalen. Dankzij het feit dat wij geen opstartkosten in rekening brengen en werken op basis van ‘no cure, no pay’, kunt u daadwerkelijk GRATIS beginnen met de verkoop van uw woning. En als we uw woning niet verkopen, brengen we u ook niets in rekening. Dat is onze belofte.

Veel woningverkopers gingen je al voor.

HUIZEN010 is de full-service makelaar voor de regio groot Rotterdam

HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

FAQ

Meest gestelde vragen.

Zoals de naam al verklaart is het werkgebied van HUIZEN010  de regio 010. Hierin  vallen de volgende gemeenten: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Hoogvliet, Maasland, Maassluis, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Rotterdam,Schiedam en Vlaardingen.

Geen probleem, neem contact met ons op. We helpen u en zorgen voor een maatwerk oplossing.

Ja absoluut. Uw woning wordt geadverteerd op FUNDA, Huislijn, Pararius, Marktplaats, Facebook, Twitter, Jaap etc.

Nee, dat hoeft niet. Klik op de pagina woningverkoop: hier staan onze drie verkooppakketten en de eventueel aan te vullen services.

HUIZEN010 is de internetmakelaar die het persoonlijker maakt. We komen altijd graag eerst kennis maken. Tijdens de kennismaking informeren wij uitgebreid over de verschillende pakketten. Samen met u bepalen wij welk pakket en welke diensten er het beste aansluiten bij uw wensen.