HUIZEN010 makelaardij

Gratis waardebepaling voor uw woning in Rotterdam? De verkoopscan gaat verder!

Huis verkopen? HUIZEN010
Deze scan gaat verder dan de waardebepaling. Tijdens deze scan kijken we naar de gehele woning en alles wat de verkoop en/of de prijs van de woning kan beïnvloeden. Zo krijgt u een compleet beeld van de mogelijkheden op de huidige woningmarkt. De eventuele vraagprijs komt aan bod maar ook of de woning verkoopklaar is. Oftewel waar liggen nog verbeterpunten, kansen en mogelijkheden.
Met HUIZEN010 kunt u GRATIS starten met de verkoop van uw woning. Wij rekenen GEEN opstartkosten. Omdat wij overtuigd zijn van onze werkwijze betaalt u ons pas zodra de woning is verkocht, via de notaris. Is de woning niet verkocht? Dan volgen er ook GEEN kosten.
Hugo Nieland
Vervolgens bespreken we de verkoopwijze. De drie pakketten waarmee wij werken zijn zo samen te stellen dat deze precies aan uw wensen aansluiten. Hierdoor zijn de kosten voor de verkoop ook direct duidelijk.  Bel 010-3076340 of vul het formulier in.

HUIZEN010 zekerheden

Maak een afspraak voor een gratis verkoopscan? Ontdek uw kansen op de huidige woningmarkt.

Wij komen graag langs voor een gratis en vrijblijvend advies!

Kies je verkooppakket

COMPLEET FUNDA

Full-Service
1%
VAN DE VERKOOPSOM.
  •  
ALL-INCLUSIVE

EXTRA FUNDA

Zelf verkopen met extra hulp.
1495 Eenmalig
  •  

BASIS FUNDA

Zelf verkopen
1195 Eenmalig
  •  
Voordeligst

Zo werken wij

En dit zeggen onze klanten over ons

Makelaarskosten in Rotterdam: Tarieven en Informatie

Uiteraard krijgen we tijdens onze verkoopgesprekken vaak vragen over de tarieven die andere makelaarskantoren hanteren. In Rotterdam zien we doorgaans tarieven variërend tussen de 1% en 1.6% van de verkoopsom. Wat echter aanzienlijk kan variëren, zijn de opstartkosten die we regelmatig horen, variërend van € 350 tot soms wel € 800.

Bij HUIZEN010 in Rotterdam willen we op beide fronten het verschil maken. Ons Complete pakket is volledig vergelijkbaar met de traditionele manier van verkopen. Binnen dit pakket nemen we alle taken uit handen, en dit omvat een uitgebreide Full-Service. Het tarief voor dit pakket bedraagt slechts 1% van de verkoopsom, en belangrijk om te vermelden: wij brengen GEEN opstartkosten in rekening.

Gratis je huis verkopen in Rotterdam?

Als u in Rotterdam zoekt naar mogelijkheden om uw woning GRATIS te verkopen, zult u snel verschillende opties tegenkomen. In werkelijkheid is het echter per definitie onmogelijk om uw huis volledig kosteloos te verkopen. Het verschil zit vaak in hoe de makelaarscourtage wordt behandeld. Bij sommige ‘gratis’ aanbieders wordt de courtage naar de koper gestuurd en verrekend bij de notaris. Hoewel het op het eerste gezicht gratis lijkt, houden potentiële kopers hier uiteraard rekening mee, wat uiteindelijk weinig effect heeft.

Bij HUIZEN010 in Rotterdam worden onze kosten ook verrekend bij de notaris, wat betekent dat u letterlijk niets direct uit uw eigen portemonnee hoeft te betalen. Dankzij het feit dat wij geen opstartkosten in rekening brengen en werken op basis van ‘no cure, no pay’, kunt u daadwerkelijk GRATIS beginnen met de verkoop van uw woning. En als we uw woning niet verkopen, brengen we u ook niets in rekening. Dat is onze belofte.

Veel woningverkopers gingen je al voor.

Weteringsingel 28 Hendrik Ido Ambacht HUIZEN010 makelaars

Verkocht: Weteringsingel 28 Hendrik Ido Ambacht €325.500,= k.k.

Deze ruime 4 kamer woning is gelegen aan de singel en heeft een prettig vrij uitzicht. In 2011 is de woning volledig voorzien van kunststof kozijnen. Hierdoor is de woning buiten in een prima staat en heeft deze door de moderne kozijnen en beglazing een groen energielabel C gekregen! Binnen dient de woning gemoderniseerd te worden en kan je er naar eigen smaak geheel jullie eigen ’thuis’ van maken.

Read More »
Koninginnegracht 76 Den Haag HUIZEN010

VERKOCHT: Koninginnegracht 76 Den Haag

Koninginnegracht 76 is een imposant herenhuis dat dateert uit het einde van de 19e eeuw. Dit pand is in 2017 bijna geheel gerenoveerd van kantoor naar woonhuis. Onder andere elektra, plafonds, deuren, schouwen, leidingwerk en zink zijn vernieuwd/gerenoveerd. De woning is in z’n geheel goed onderhouden en zeer goed verzorgd waarbij veel originele details zijn behouden.

Read More »
Scheepmakerskade 69 Rotterdam HUIZEN010 makelaars

VERKOCHT: Scheepmakerskade 69 Rotterdam

Prachtige 3-kamer benedenwoning op een geweldige locatie! Gelegen aan de Scheepmakerskade, midden in het bruisende hart van het centrum, bieden wij deze unieke woning aan. Met een oppervlakte van ongeveer 75m² beschikt deze woning over alle gemakken die je zoekt.

Read More »
Koningswaard 27 Rotterdam HUIZEN010 makelaardij

VERKOCHT: Koningswaard 27 Rotterdam

Koningswaard 27 Rotterdam | 3 Kamer appartement | Incl privé parkeerplaats in afgesloten garage. Een dergelijk ruim 3 kamer appartement kom je maar zelden tegen! Wonen in Hooghmonde heeft als belangrijk voordeel dat je alles bij de hand hebt. Dagelijkse boodschappen, recreatief winkelen, een avondje uit in het theater of even wat drinken op één van de terrassen aan het gezellige plein. Je neemt gewoon de lift naar beneden.

Read More »
Schoonoordstraat 14B Rotterdam HUIZEN010

VERKOCHT: Schoonoordstraat 14B Rotterdam

2 kamer appartement | 1e etage | Rotterdam

Deze woning gelegen in de wijk Oude Noorden in Rotterdam-Noord. De woning heeft een oppervlakte van ongeveer 55 vierkante meter en is gebouwd rond 1900. Schoonoordstraat 14-b is gelegen in een rustige straat met voornamelijk huizen uit de jaren ’30. In de directe omgeving zijn diverse winkels, supermarkten en horecagelegenheden te vinden.

Read More »
Doddegras 10 Rotterdam HUIZEN010

VERKOCHT: Doddegras 10 Rotterdam

Deze ruime 4 kamer woning is gelegen aan de singel en heeft een prettig vrij uitzicht. In 2011 is de woning volledig voorzien van kunststof kozijnen. Hierdoor is de woning buiten in een prima staat en heeft deze door de moderne kozijnen en beglazing een groen energielabel C gekregen! Binnen dient de woning gemoderniseerd te worden en kan je er naar eigen smaak geheel jullie eigen ’thuis’ van maken.

Read More »

HUIZEN010 is de full-service makelaar voor de regio groot Rotterdam

HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

FAQ

Meest gestelde vragen.

Zoals de naam al verklaart is het werkgebied van HUIZEN010  de regio 010. Hierin  vallen de volgende gemeenten: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Hoogvliet, Maasland, Maassluis, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Rotterdam,Schiedam en Vlaardingen.

Geen probleem, neem contact met ons op. We helpen u en zorgen voor een maatwerk oplossing.

Ja absoluut. Uw woning wordt geadverteerd op FUNDA, Huislijn, Pararius, Marktplaats, Facebook, Twitter, Jaap etc.

Nee, dat hoeft niet. Klik op de pagina woningverkoop: hier staan onze drie verkooppakketten en de eventueel aan te vullen services.

HUIZEN010 is de internetmakelaar die het persoonlijker maakt. We komen altijd graag eerst kennis maken. Tijdens de kennismaking informeren wij uitgebreid over de verschillende pakketten. Samen met u bepalen wij welk pakket en welke diensten er het beste aansluiten bij uw wensen.