HUIZEN010 makelaars

Makelaar, Capelle aan den IJssel

Verkoop je huis zonder de dure kosten van een traditionele makelaar.

Verkoop uw woning op uw manier met HUIZEN010 makelaardij. Bij ons heeft u de vrijheid om het verkooppakket te kiezen dat het beste bij u en uw woning past. Dit betekent dat u zelf kunt bepalen welke zaken u aan onze makelaar overlaat en welke u zelf regelt. Zo blijven de kosten voor de verkoop laag en kunt u een maximale opbrengst verwachten.

In tegenstelling tot veel traditionele makelaars, staan de kosten voor onze diensten duidelijk vermeld op onze website. U kunt kiezen uit verschillende pakketten die zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Onze verkoopscan biedt een uitgebreide bespreking van alle aspecten van de verkoop, van bezichtigingen en fotopresentaties tot open huizen en zelfs VR tours. Alles is mogelijk!

Wilt u meer weten over onze diensten en hoe we u kunnen helpen uw woning te verkopen? Laat dan uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Ontdek uw kansen op de huidige woningmarkt met HUIZEN010 makelaardij.

Gratis waardebepaling voor uw huis in Capelle aan den IJssel?

De verkoopscan gaat verder!

Huis verkopen? HUIZEN010
Deze scan gaat verder dan de waardebepaling. Tijdens deze scan kijken we naar de gehele woning en alles wat de verkoop en/of de prijs van de woning kan beïnvloeden. Zo krijgt u een compleet beeld van de mogelijkheden op de huidige woningmarkt. De eventuele vraagprijs komt aan bod maar ook of de woning verkoopklaar is.
Hugo Nieland
Vervolgens bespreken we de verkoopwijze. De drie pakketten waarmee wij werken zijn zo samen te stellen dat deze precies aan uw wensen aansluiten. Hierdoor zijn de kosten voor de verkoop ook direct duidelijk.  Bel 010-3076340 of vul het formulier in.

HUIZEN010 zekerheden

Maak een afspraak voor een gratis verkoopscan? Ontdek uw kansen op de huidige woningmarkt.

Wij komen graag langs voor een gratis en vrijblijvend advies!

HUIZEN010 de makelaar in Capelle aan den IJssel

HUIZEN010 is uw lokale makelaar in Capelle aan den IJssel, en we kennen de wijken en de markt als geen ander. Of u nu op zoek bent naar uw droomhuis of uw woning wilt verkopen, wij hebben de expertise en de lokale kennis om u te helpen.

Capelle aan den IJssel is een populaire stad die veel te bieden heeft voor zowel de inwoners als de bezoekers. Als lokale makelaar begrijpen wij de aantrekkingskracht van de stad en waarom mensen er graag willen wonen. Of u nu al jarenlang in Capelle aan den IJssel woont of van plan bent om hier te komen wonen vanwege de centrale ligging of de rustige sfeer, wij helpen u graag bij het vinden van uw ideale woning.

Als u overweegt uw woning te verkopen, weten wij dat u de beste prijs wilt krijgen. Woningen binnen Capelle aan den IJssel zijn altijd zeer gewild, en wij zijn er om u te helpen uw woning op de juiste manier te verkopen. Wij gaan graag met u in gesprek om uw persoonlijke wensen te bespreken en te bepalen welke verkoopstrategie het beste bij uw woning past.

Neem contact op met HUIZEN010 voor een vrijblijvend gesprek over uw woning. Als uw lokale makelaar in Capelle aan den IJssel, zijn wij er om u te helpen bij het vinden van uw ideale woning of het verkopen van uw huidige woning tegen de beste prijs.

 
 
 

Makelaarskosten in Capelle aan den IJssel

Uiteraard horen we bij onze verkoopgesprekken vaak ook de tarieven van andere makelaarskantoren. Dit loopt best uiteen. In Capelle horen we de meeste tarieven tussen de 1 en de 1.6% van de verkoopsom. Wat wel behoorlijk verschilt zijn de opstartkosten welke wij horen, deze variëren al snel tussen de € 350 en soms wel € 800,=

Op beide willen wij als HUIZEN010 het verschil maken. Ons Complete pakket is volledig vergelijkbaar met traditionele manier van verkopen. Binnen dit pakket nemen wij alle taken uit handen dit is Full-Service. Het tarief voor dit pakket is slechts 1% van de verkoopsom let op, wij rekenen GEEN opstartkosten.

Gratis je huis verkopen in Capelle aan den IJssel

Je hoeft niet lang te Googelen om diverse mogelijkheden te vinden om uw woning GRATIS te verkopen. Uiteraard is dit per definitie onmogelijk. Het verschil hierin zit hem erin dat de courtage factuur naar de koper gestuurd wordt er verrekend bij de notaris. Een koper houdt hiermee uiteraard ook rekening met het bieden, wat uiteindelijk dan lood om oud ijzer is. 

Onze kosten worden ook verrekend bij de notaris, u betaald dus letterlijk niets direct uit eigen portemonnee. Doordat HUIZEN010 geen opstartkosten rekent en werkt op basis van “no cure, no pay” kunt u dus letterlijk GRATIS aanvangen met de verkoop van uw woning. Verkopen we uw woning niet dan betaalt u ons niets! Dat is een belofte.  

Kies je verkooppakket

COMPLEET FUNDA

Full-Service
1%
VAN DE VERKOOPSOM.
  •  
ALL-INCLUSIVE

EXTRA FUNDA

Zelf verkopen met extra hulp.
1
249
Eenmalig
  •  

BASIS FUNDA

Zelf verkopen
949 Eenmalig
  •  
Voordeligst

Zo werken wij

En dit zeggen onze klanten over ons

HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

FAQ

Meest gestelde vragen.

Zoals de naam al verklaart is het werkgebied van HUIZEN010  de regio 010. Hierin  vallen de volgende gemeenten: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Hoogvliet, Maasland, Maassluis, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Rotterdam,Schiedam en Vlaardingen.

Ja absoluut. Ons kantoor is gevestigd in Capelle aan den IJssel. 

We hebben al veel verkopers in Capelle aan den IJssel mogen helpen met de verkoop van hun woning.

Ja absoluut. Uw woning wordt geadverteerd op FUNDA, Huislijn, Pararius, Marktplaats, Facebook, Twitter, Jaap etc.

Nee, dat hoeft niet. Klik op de pagina woningverkoop: hier staan onze drie verkooppakketten en de eventueel aan te vullen services.

Bij HUIZEN010 weet u van te voren altijd wat onze dienstverlening u gaat kosten. Sterker nog als één van de weinige kantoren kunt u onze tarieven gewoon terugvinden op onze website. Klik HIER  voor onze tarieven, en maak gelijk een gratis en vrijblijvende afspraak?

Summary
1-1-2019
HUIZEN010 makelaar COMPLEET
HUIZEN010 makelaar Capelle
10
51star1star1star1star1star
Product Name
HUIZEN010 makelaardij