Gratis waardebepaling Capelle aan den IJssel

Verkoop Je Huis Zonder Opstartkosten.

Verkoop je huis op jóuw manier met HUIZEN010 Makelaardij in Capelle aan den IJssel! Bij ons bepaal jij hoe het verkoopproces verloopt. Kies het pakket dat perfect past bij jouw wensen en woning. Jij hebt de regie: bepaal zelf welke taken je aan onze makelaar toevertrouwt en welke je liever zelf regelt. Zo houd je de verkoopkosten onder controle en maximaliseer je je opbrengst.

In tegenstelling tot veel traditionele makelaars zijn wij glashelder over onze kosten. Op onze website vind je duidelijke tarieven en verschillende pakketopties die aansluiten bij wat jij nodig hebt. Onze uitgebreide verkoopscan dekt alles: van bezichtigingen en foto-presentaties tot open huizen en zelfs virtuele rondleidingen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wil je meer weten over onze diensten en hoe we je kunnen helpen jouw huis te verkopen? Laat je contactgegevens achter en we nemen zo snel mogelijk vrijblijvend contact met je op. Ontdek de mogelijkheden op de huidige woningmarkt met HUIZEN010 Makelaardij.

Maak een afspraak voor een gratis verkoopscan? Ontdek uw kansen op de huidige woningmarkt.

Gratis waardebepaling voor uw huis in Capelle aan den IJssel?

De verkoopscan gaat verder!

Huis verkopen? HUIZEN010
Ontvang een Grondige Woninganalyse met Onze Uitgebreide Scan Onze analyse gaat verder dan een standaard waardebepaling. Met deze scan onderzoeken we elk aspect van uw woning en alle factoren die van invloed kunnen zijn op de verkoop en/of prijs ervan. Op deze manier bieden wij u een volledig overzicht van de mogelijkheden op de actuele woningmarkt. We bespreken niet alleen de mogelijke vraagprijs, maar kijken ook kritisch naar de verkoopklaarheid van de woning. Ontvang een allesomvattende analyse voor een optimaal inzicht in de potentie van uw woning op de huidige markt
Hugo Nieland
Vervolgens bespreken we de verkoopwijze. De drie pakketten waarmee wij werken zijn zo samen te stellen dat deze precies aan uw wensen aansluiten. Hierdoor zijn de kosten voor de verkoop ook direct duidelijk.  Bel 010-3076340 of vul het formulier in.

HUIZEN010 zekerheden

Compleet Funda

1%
/ van de verkoopsom
 • Full Service verkopen
 • Geen Opstartkosten
 • Incl. Fotografie
 • Plaatsing op Funda
 • Bezichtigingen en openhuis
 • Social media promotie
 • No Cure, No Pay
 • Traditioneel Full Service verkoop
FULL SERVICE

Extra Funda

1495,=
/ eenmalig
 • Alles van BASIS aangevuld met:
 • incl. Fotografie
 • Funda plaatsing
 • Verkoopteksten
 • Afhandeling Notaris
 • Klik op meer info voor complete overzicht

Basis Funda

1195,=
/ eenmalig
 • Woningopname
 • Vaststellen verkoopprijs
 • Vaststellen strategie
 • Plaatsing op Funda en overige sites
 • Social Media campagne
 • Koopovereenkomst
 • Klik op meer info voor complete overzicht

Gratis Je Huis Verkopen in Capelle aan den IJssel: Ontdek Hoe!

Op zoek naar manieren om uw woning GRATIS te verkopen in Capelle aan den IJssel? Het lijkt verleidelijk, maar laten we eerlijk zijn, in werkelijkheid is gratis uw huis verkopen vaak niet mogelijk. Het verschil zit vaak in hoe de makelaarscourtage wordt verrekend. Bij sommige ‘gratis’ aanbieders wordt de courtage naar de koper gestuurd en verrekend bij de notaris. Hoewel het er op het eerste gezicht gratis uitziet, houden potentiële kopers hier natuurlijk rekening mee, wat uiteindelijk weinig verschil maakt.

Bij HUIZEN010 in Capelle aan den IJssel worden onze kosten ook verrekend bij de notaris, wat betekent dat u letterlijk niets direct uit uw eigen portemonnee betaalt. Dankzij het feit dat wij geen opstartkosten in rekening brengen en werken op basis van ‘no cure, no pay’, kunt u daadwerkelijk GRATIS beginnen met de verkoop van uw woning. En als we uw woning niet verkopen, brengen we u ook niets in rekening. Dat is onze belofte.

Makelaarskosten in Capelle aan den IJssel: Wat u moet weten

Bij onze verkoopgesprekken horen we vaak verschillende tarieven van andere makelaarskantoren, en de variatie kan groot zijn. In Capelle aan den IJssel zien we doorgaans tarieven variërend tussen de 1% en 1.6% van de verkoopsom. Wat echter aanzienlijk kan verschillen, zijn de opstartkosten die we horen, deze variëren vaak tussen de € 350 en soms wel € 800.

Bij HUIZEN010 streven we ernaar om het verschil te maken op beide fronten. Ons Complete pakket is volledig vergelijkbaar met de traditionele manier van verkopen. Binnen dit pakket nemen wij alle taken uit handen, dit is Full-Service. Het tarief voor dit pakket bedraagt slechts 1% van de verkoopsom, en let op, wij brengen GEEN opstartkosten in rekening.

HUIZEN010 de makelaar in Capelle aan den IJssel

HUIZEN010, uw vertrouwde makelaar in Capelle aan den IJssel, heeft een diepgaande kennis van de wijken en de lokale vastgoedmarkt. Of u nu op zoek bent naar uw droomhuis of van plan bent uw woning te verkopen, wij beschikken over de expertise en lokale inzichten om u optimaal van dienst te zijn.

Capelle aan den IJssel is een aantrekkelijke stad met veel te bieden voor zowel inwoners als bezoekers. Als lokale makelaar begrijpen wij de aantrekkingskracht van deze stad en waarom mensen hier graag willen wonen. Of u nu al lange tijd in Capelle aan den IJssel woont of hier wilt komen vanwege de centrale ligging of de rustige sfeer, wij zijn er om u te helpen bij het vinden van uw ideale woning.

Als u overweegt uw woning te verkopen, begrijpen wij dat u de beste prijs wilt realiseren. Woningen in Capelle aan den IJssel zijn altijd zeer gewild, en wij staan klaar om u te assisteren bij een succesvolle verkoop. Graag gaan wij met u in gesprek om uw persoonlijke wensen te bespreken en de meest geschikte verkoopstrategie voor uw woning te bepalen.

Neem vandaag nog contact op met HUIZEN010 voor een vrijblijvend gesprek over uw woning. Als uw lokale makelaar in Capelle aan den IJssel zijn wij er om u te begeleiden bij het vinden van uw ideale woning of het verkopen van uw huidige woning tegen de best mogelijke prijs.

HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

FAQ

Meest gestelde vragen.

Zoals de naam al verklaart is het werkgebied van HUIZEN010  de regio 010. Hierin  vallen de volgende gemeenten: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Hoogvliet, Maasland, Maassluis, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Rotterdam,Schiedam en Vlaardingen.

Ja absoluut. Ons kantoor is gevestigd in Capelle aan den IJssel. 

We hebben al veel verkopers in Capelle aan den IJssel mogen helpen met de verkoop van hun woning.

Ja absoluut. Uw woning wordt geadverteerd op FUNDA, Huislijn, Pararius, Marktplaats, Facebook, Twitter, Jaap etc.

Nee, dat hoeft niet. Klik op de pagina woningverkoop: hier staan onze drie verkooppakketten en de eventueel aan te vullen services.

Bij HUIZEN010 weet u van te voren altijd wat onze dienstverlening u gaat kosten. Sterker nog als één van de weinige kantoren kunt u onze tarieven gewoon terugvinden op onze website. Klik HIER  voor onze tarieven, en maak gelijk een gratis en vrijblijvende afspraak?