6 tips, bij zelf je huis verkopen en bezichtigingen.

 • Zorg voor een opgeruimde woning.

  Voor een onvergetelijke eerste indruk tijdens bezichtigingen: inspecteer je woning kritisch. Hoewel het een open deur lijkt, is het essentieel. Verwijder die natte handdoek uit de badkamer, houd het aanrecht leeg, schud de kussens in de bank op, en vermijd een overvolle kapstok bij de entree. Elke detail telt voor die ene kans om potentiële kopers te imponeren.

 • Verlichting

  Zet alle lichten gewoon aan. Dit maakt een binnenkomst echt prettiger, overal direct licht. Heel belangrijk het toilet en de badkamer, aanzetten voordat er de geïnteresseerde komen.

 • Aangename geur

  Creëer een aangename sfeer in huis zonder constant appeltaarten te bakken. Maak het aanrechtblad vooraf schoon met een aangenaam ruikend schoonmaakmiddel of plaats discreet een schoteltje met een aantrekkelijk geurend schoonmaakmiddel. Deze subtiele geuren hebben direct een positief effect op bezoekers!

 • Zo min mogelijk mensen in huis

  Als er veel mensen in huis zijn kunnen mensen zich eerder ongemakkelijk voelen. Zorg dat de kinderen even bij opa en oma zijn en de hond even bij de buren. Zo creëer je rust en ruimte voor je klanten om rond te kijken.

 • Sluit iedere bezichtiging af met de vraag of je nog wat mag horen van de mensen

  Uiteraard wil je graag weten of het wat wordt met deze klanten. Het is zeker niet raar om het gewoon te vragen. Vraag gewoon wanneer ze weer contact opnemen, of vraag of ze gebeld willen worden door de makelaar van HUIZEN010? We willen contact houden met iedere potentiële klant om zo snel tot een onderhandeling over te kunnen gaan. Mocht het huis toch net niets zijn voor deze klant, zullen ze dat wellicht ook direct aan geven

 • Zet geen onnodige druk op een klant.

  In deze hectische markt gebeurt het maar wat vaak dat er direct druk wordt uitgeoefend om een beslissing te forceren. Wellicht heeft u dit zelf al meegemaakt met een makelaar tijdens een bezichtiging? Voorkom dit aub!! Uiteraard laten doorschemeren dat er meer interesse is, of dat er over 20 minuten andere mensen nog komen, geen probleem. Zet niet te veel druk, dit kan je koper ook afschrikken. Ieder bod is welkom en een opening tot succes, nodig iedereen ook van harte uit dit te doen, maar gun mensen tijd! Een weloverwogen bieding is veel meer waard dan een overhaaste beslissing.

Benieuwd naar uw kansen op de huidige woningmarkt?

Maak een afspraak voor een gratis verkoopscan? We bespreken alle manieren van verkoop, maar ook de kansen en bedreigingen. Na een verkoopscan weet u exact waar u aan toe bent.

Ja! Ik wil een afspraak voor een gratis verkoopscan.

Kies je verkooppakket

COMPLEET FUNDA

Full-Service
1%
VAN DE VERKOOPSOM.
 •  
ALL-INCLUSIVE

EXTRA FUNDA

Zelf verkopen met extra hulp.
1
249
Eenmalig
 •  

BASIS FUNDA

Zelf verkopen
949 Eenmalig
 •  
Voordeligst
HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

FAQ

Meest gestelde vragen.
Nee, dat hoeft niet. Klik op de pagina woningverkoop: hier staan onze drie verkooppakketten en de eventueel aan te vullen services.

Zoals de naam al verklaart is het werkgebied van HUIZEN010  de regio 010. Hierin  vallen de volgende gemeenten: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Hoogvliet, Maasland, Maassluis, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen.

Geen probleem, neem contact met ons op. We helpen u en zorgen voor een maatwerk oplossing.

Ja absoluut. Uw woning wordt geadverteerd op FUNDA, Huislijn, Pararius, Marktplaats, Facebook, Twitter, Jaap etc.

HUIZEN010 is de internetmakelaar die het persoonlijker maakt. We komen altijd graag eerst kennis maken. Tijdens de kennismaking informeren wij uitgebreid over de verschillende pakketten. Samen met u bepalen wij welk pakket en welke diensten er het beste aansluiten bij uw wensen.

HUIZEN010 makelaar top service

De makelaar die de tijd voor u heeft

U gaat uw huis verkopen? Dan wilt u toch ook dat de makelaar die het voor u gaat verkopen alle aandacht heeft voor uw huis? We horen regelmatig deze zorg bij cliënten, er zijn per slot van rekening meer woningen in de verkoop, hoe houden wij uw woning in het vizier?

Lees meer >>

Echt een “no cure, no pay” makelaar

“No cure, No pay” bij steeds meer makelaarskantoren kom je deze kreet wel tegen. Maar is het dan ook echt no cure, no pay. In veel gevallen is dit niet zo. Bij de meeste traditionele makelaarskantoren is de prijsopbouw als volgt

Lees meer >>
HUIZEN010 energielabel voor woningen

Energielabel bij woningverkoop

Er worden nog veel vragen gesteld in zake het energielabel voor woningen. Is dit verplicht, wanneer moeten we deze hebben, hoe vragen we het aan? Zo maar wat vragen. Wij helpen u graag dit duidelijk te maken.

Lees meer >>
Summary
6 tips, bij zelf bezichtigingen organiseren en geïnteresseerden rondleiden.
Article Name
6 tips, bij zelf bezichtigingen organiseren en geïnteresseerden rondleiden.
Description
Misschien wel een beetje stichting open deur. Maar ga voor de bezichtigingen nog even kritisch door de woning. Iedereen begrijpt dat er geleefd wordt maar je hebt maar 1 kans voor een eerste indruk. Nog even die natte handdoek uit de badkamer, het aanrecht leeg, schudt de kussens in de bank wat op, entree geen kapstok helemaal vol met jassen.reken.
Author
Publisher Name
HUIZEN010 makelaars
Publisher Logo