Verkoop scan

U wilt uw huis verkopen maar hoe nu verder? Bij iedere makelaar is een gratis waardebepaling op te vragen en waarschijnlijk heeft u hier ook een bepaalde verwachting bij.

Bij HUIZEN010 kunt u terecht voor een verkoopscan. Deze scan gaat verder dan de waardebepaling. Tijdens deze scan kijken we naar de gehele woning en alles wat de verkoop en/of de prijs van de woning kan beïnvloeden. Zo krijgt u een compleet beeld van de mogelijkheden op de huidige woningmarkt. De eventuele vraagprijs komt aan bod maar ook of de woning verkoopklaar is. Vervolgens bespreken we de verkoopwijze. De drie pakketten waarmee wij werken zijn zo samen te stellen dat deze precies aan uw wensen aansluiten. Hierdoor zijn de kosten voor de verkoop ook direct duidelijk. Bel 010-3076340 of vul onderstaand formulier in.

 
 
 
 

We horen nog regelmatig dat er gekozen wordt voor een NVM of VBO makelaar alleen omdat men denkt dat het de enige manier is om op Funda te adverteren. Met HUIZEN010 staat u op alle grote Huizensites dus ook Funda en o.a. Jaap.nl Woningzoeker, Marktplaats, Pararius etc. Allemaal al vanaf ons Basis-pakket. HUIZEN010 is een echt onafhankelijke makelaar. Verkoop uw huis op úw manier HUIZEN010

Huizen010-Funda

© copyright 2019

Huizen010.nl

Handelsnaam van SPVGM bv.