HUIZEN010 makelaardij

In Virtual Reality uw huis laten zien!

Virtual tour voordeel en voordelig ivm Corona virus

Juist in deze tijd dat veel mensen thuis zijn en blijven willen we toch mensen de gelegenheid geven uw  woning te bekijken. Als dat niet direct op de nomale manier kan, kunnen wij iedereen een virtuele tour aanbieden. Op deze manier kan men toch in de woning kijken en een beter beeld krijgen van de ruimtes en de indeling.

Van een 3d model tot een werkelijke walkthrough

Met onze nieuwe software en camera’s kunnen we je huis omtoveren naar een poppenhuis zodat je in een oogopslag zie hoe de indeling is. Vervolgens is het simpel een ruimte kiezen welke je wilt zien. Uiteraard kan je, net als met Google Streetview, je gewoon door de ruimte bewegen alsof je er bent. Als klap op de vuurpijl kan je zelfs een VR bril gebruiken, dichterbij de realiteit kan niet! Hiernaast een voorbeeld van een dergelijke presentatie. Probeer het gerust uit.

Voorbeeld VR presentatie

Nu EXTRA voordelig virtual tour:

Omdat het in deze tijd de virtual tour extra belangrijk is willen wij u deze ook extra voordelig aanbieden. Maak een afspraak voor een verkoopscan we komen onze werkwijze graag toelichten. Voor de eerste 5 aanmelders bieden wij een VR tour aan vanaf slechts € 150,- incl BTW. (bij afname van het compleet pakket) Meer info? Vul onderstaand formulier in, of stuur een whatsappje naar 010-3076340

Ja! Ik wil een afspraak voor een gratis verkoopscan.

HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

FAQ

Meest gestelde vragen.

Zoals de naam al verklaart is het werkgebied van HUIZEN010  de regio 010. Hierin  vallen de volgende gemeenten: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Hoogvliet, Maasland, Maassluis, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Rotterdam,Schiedam en Vlaardingen.

Geen probleem, neem contact met ons op. We helpen u en zorgen voor een maatwerk oplossing.

Ja absoluut. Uw woning wordt geadverteerd op FUNDA, Huislijn, Pararius, Marktplaats, Facebook, Twitter, Jaap etc.

Nee, dat hoeft niet. Klik op de pagina woningverkoop: hier staan onze drie verkooppakketten en de eventueel aan te vullen services.

HUIZEN010 is de internetmakelaar die het persoonlijker maakt. We komen altijd graag eerst kennis maken. Tijdens de kennismaking informeren wij uitgebreid over de verschillende pakketten. Samen met u bepalen wij welk pakket en welke diensten er het beste aansluiten bij uw wensen.