In Virtual Reality uw huis laten zien!

Virtual tour voordeel en voordelig

Bent u op zoek naar een innovatieve manier om uw woning te presenteren aan potentiële kopers of huurders? In deze tijd waarin veel mensen thuisblijven, is het belangrijk om toch de mogelijkheid te bieden om uw woning te bezichtigen. Onze virtuele tour biedt hierin de perfecte oplossing.

Met behulp van geavanceerde software en camera’s kunnen wij uw woning omzetten naar een interactief 3D-model. Dit model geeft een nauwkeurige weergave van de ruimtes en de indeling van uw huis. Vanuit het comfort van hun eigen huis kunnen geïnteresseerden de woning verkennen en een realistisch beeld krijgen van de verschillende kamers.

Het proces is eenvoudig. Met slechts een paar klikken kunnen bezoekers door het virtuele huis navigeren, vergelijkbaar met hoe men door Google Street View navigeert. Zo kunnen ze op hun eigen tempo de woning verkennen en alle details bekijken die ze belangrijk vinden.

Maar dat is nog niet alles. Voor een nog meeslepender ervaring kunnen bezoekers zelfs een VR-bril gebruiken. Hiermee worden ze volledig ondergedompeld in de virtuele omgeving, alsof ze echt aanwezig zijn in de woning. Dit biedt een unieke en levensechte ervaring die traditionele bezichtigingen overstijgt.

Onze virtuele tour biedt talloze voordelen voor zowel verkopers als potentiële kopers of huurders. Verkopers kunnen hun woning op een aantrekkelijke en moderne manier presenteren, wat de kans op interesse vergroot. Potentiële kopers of huurders kunnen op hun gemak verschillende woningen bekijken zonder fysiek te hoeven reizen, wat tijd en moeite bespaart.

Kortom, met onze virtuele tour bieden wij een efficiënte en effectieve oplossing voor het bezichtigen van woningen, waarbij gemak en realisme voorop staan. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij het presenteren van uw woning op de best mogelijke manier.

Voorbeeld VR presentatie

Nu EXTRA voordelig virtual tour:

Extra voordelig een virtual tour van jouw te verkopen woning? Deze tour zit standaard in ons Funda Totaal pakket

Voor slechts €295,= maken we een VR Tour, 360 graden foto’s en woningvideo. Op deze manier heb je het maximale beeldmateriaal en kom je ook nog eens hoger in de rankings van onder andere Funda.  Onthoudt dat meer dan 80% van de woningzoekende een bezichtigingsafspraak maakt aan de hand van het beeldmateriaal de tekst wordt helaas bijna nooit gelezen.

Ja! Ik wil een afspraak voor een gratis verkoopscan.

HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

FAQ

Meest gestelde vragen.

Zoals de naam al verklaart is het werkgebied van HUIZEN010  de regio 010. Hierin  vallen de volgende gemeenten: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Hoogvliet, Maasland, Maassluis, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Rotterdam,Schiedam en Vlaardingen.

Geen probleem, neem contact met ons op. We helpen u en zorgen voor een maatwerk oplossing.

Ja absoluut. Uw woning wordt geadverteerd op FUNDA, Huislijn, Pararius, Marktplaats, Facebook, Twitter, Jaap etc.

Nee, dat hoeft niet. Klik op de pagina woningverkoop: hier staan onze drie verkooppakketten en de eventueel aan te vullen services.

HUIZEN010 is de internetmakelaar die het persoonlijker maakt. We komen altijd graag eerst kennis maken. Tijdens de kennismaking informeren wij uitgebreid over de verschillende pakketten. Samen met u bepalen wij welk pakket en welke diensten er het beste aansluiten bij uw wensen.