Verkocht:

Schoonoordstraat 14B Rotterdam

2 kamer appartement | 1e etage | Rotterdam

Deze woning is gelegen in de wijk Oude Noorden in Rotterdam-Noord. De woning heeft een oppervlakte van ongeveer 55 vierkante meter en is gebouwd rond 1900. Schoonoordstraat 14-b is gelegen in een rustige straat met voornamelijk huizen uit de jaren ’30. In de directe omgeving zijn diverse winkels, supermarkten en horecagelegenheden te vinden.

€ ______

Kamers
Bouwjaar
Oppervlak m2
Etage

Afbeeldingen

Bekijk de woning in VR

Door middel van onze VR presentatie kunt u door deze woning lopen alsof u er zelf bent. Achter een scherm, zoals Google streetview, of met een heuze VR bril. In deze functie staat ook een lineaal onder in beeld, hiermee kunt u alles wat u wilt opmeten. 

Omschrijving Schoonoordstraat 14B Rotterdam:

2 kamer appartement | 1e etage | Rotterdam

Deze woning is gelegen in de wijk Oude Noorden in Rotterdam-Noord. De woning heeft een oppervlakte van ongeveer 55 vierkante meter en is gebouwd rond 1900. Schoonoordstraat 14-b is gelegen in een rustige straat met voornamelijk huizen uit de jaren ’30. In de directe omgeving zijn diverse winkels, supermarkten en horecagelegenheden te vinden.

Het Oude-Noorden is een historische wijk in Rotterdam-Noord, gelegen tussen de Crooswijksestraat, de Noordsingel, de Schiekade en de Bergweg. De wijk kenmerkt zich door haar authentieke uitstraling met oude huizen, smalle straten en gezellige pleintjes.

In het Oude-Noorden vind je diverse winkels, cafés en restaurants, vooral langs de Zwaanshals en de Zaagmolenkade. Hier heerst een gezellige sfeer en kun je genieten van een hapje en drankje op een terras of uitgebreid winkelen bij één van de vele boetiekjes en speciaalzaken.

Bekijk de video

De videopresentatie van Schoonoordstraat 14b Rotterdam geeft een compleet beeld van deze keurig afgewerkte woning. U kunt de woning ook bekijken in VR / 3D en er doorheen lopen alsof u op Google Streetview kijkt. Klik op de onderstaande knop voor de VR presentatie

Zeer gunstige locatie:

De ligging van de de Schoonoordstraat is erg fijn, diverse faciliteiten zijn er op korte afstand zoals:
-Bushalte 100m
-Treinstation 720m
-Supermarkt 150m
-Snelwegafrit 650m, ca. 2 minuten rijden
-Centrum 2.3km

INDELING

Entree met trapgang naar de hal.

Hal waar vanuit toegang tot overige vertrekken.

Woonkamer:
Aan de achterzijde van het appartement. Ruime, lichte woonkamer met veel originele details zoals ornamenten en glas en lood. Vanuit woonkamer toegang tot de gesloten keuken.

Keuken:
Ook gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Voorzien van keuken blok met gaskookplaat en wasemkap, warm water middels geiser.

Slaapkamer:
Gesitueerd aan de voorzijde van de woning, bereikbaar via de hal of middels de glas in lood schuifdeuren. Slaapkamer ca. 3,60 x 265.

Badkamer:
Bereikbaar via de hal. De badkamer voorzien van wastafel, toilet en inloopdouche. De badkamer is modern betegeld tot aan het plafond.

Trapkast/Berging
Naast de badkamer bevindt zich de trapkast. In deze ruimte is ook de aansluiting voor de wasmachine aanwezig.

– Bouwjaar ca. 1902
– Snelle levering mogelijk
– Openbaarvervoer op loopafstand
– Supermarkt op loopafstand
– Energielabel G
– Voorzien van veel originele details
– Eigen Grond

Oppervlaktes en inhoud:

Overig:

Plattegrond Schoonoordstraat 14B Rotterdam

Plattegronden dienen alleen voor indicatieve doeleinden! Hieraan kunnen GEEN rechten worden ontleend.

Nader belangrijk:

Koper is bekend met het feit dat hij onderzoeksplicht heeft jegens het verkochte.
Deze onderzoeksplicht omvat onder andere het onderzoeken of het beoogde gebruik is toegestaan.
Koper heeft voldoende onderzoek uitgevoerd en vrijwaart verkoper en verkopend makelaar van iedere aansprakelijkheid omtrent het gebruik.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Ja! Ik wil deze woning bezichtigen:

HUIZEN010 makelaar capelle rotterdam schiedam

DOE EEN BOD OP DEZE WONING

HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 11 votes
Brand Name
HUIZEN010 makelaardij
Product Name
Schoonoordstraat 14b Rotterdam
Price
EUR 229500
Product Availability
Available in Stock