VERKOCHT o.v.b.

Koningswaard 171 Rotterdam

2 kamer appartement | incl. privé parkeerplaats | 11e etage

Zoek je een snel te betrekken appartement met weinig kluswerk? Dan is deze heerlijke woning echt iets voor jou! In de mooie open keuken met kookeiland geniet je tijdens het koken van het weidse uitzicht.

Deze goed onderhouden en keurig afgewerkte 2 kamer woning bevindt zich op de 11e etage van gebouw Hooghmonde te Rotterdam IJsselmonde.

€ __________ k.k.

Kamers
Bouwjaar
Oppervlak m2
Etage

Afbeeldingen

Bekijk de woning in VR

Door middel van onze VR presentatie kunt u door deze woning lopen alsof u er zelf bent. Achter een scherm, zoals Google streetview, of met een heuze VR bril. In deze functie staat ook een lineaal onder in beeld, hiermee kunt u alles wat u wilt opmeten. 

Omschrijving Koningswaard 171 Rotterdam IJsselmonde:

Koningswaard 171 Rotterdam | 2 kamer appartement | incl. privé parkeerplaats | 11e etage

Zoek je een snel te betrekken appartement met weinig kluswerk? Dan is deze heerlijke woning echt iets voor jou! In de mooie open keuken met kookeiland geniet je tijdens het koken van het weidse uitzicht.

Deze goed onderhouden en keurig afgewerkte 2 kamer woning bevindt zich op de 11e etage van gebouw Hooghmonde te Rotterdam IJsselmonde.

Wonen in Hooghmonde heeft als belangrijk voordeel dat je alles bij de hand hebt. Dagelijkse boodschappen, recreatief winkelen, een avondje uit in het theater of even wat drinken op één van de terrassen aan het gezellige plein. Je neemt gewoon de lift naar beneden.

Voorzieningen:
Winkelcentrum Keizerswaard ligt op 50 meter afstand van uw voordeur. Liever winkelen of uitgaan in het centrum van Rotterdam? Openbaar stopt voor de deur, binnen 20 minuten staat u op de Coolsingel. Met het Maasstad Ziekenhuis zijn ook alle medische faciliteiten aanwezig. De appartementen in gebouw Hooghmonde zijn allemaal al gasloos, geen zorgen om de toekomst dus.


Bekijk de video

De videopresentatie van Koningswaard 171 te Rotterdam geeft een compleet beeld van deze keurig afgewerkte woning. U kunt de woning ook bekijken in VR / 3D en er doorheen lopen alsof u op Google Streetview kijkt. Klik op de onderstaande knop voor de VR presentatie.

Zeer gunstige locatie:

Winkelcentrum Keizerswaard ligt op 50 meter afstand van uw voordeur. Liever winkelen of uitgaan in het centrum van Rotterdam? Openbaar stopt voor de deur, binnen 20 minuten staat u op de Coolsingel. Met het Maasstad Ziekenhuis zijn ook alle medische faciliteiten aanwezig

INDELING

Entree van het gebouw:
Centraal afgesloten entree met liften, trappenhuis en brievenbussen.

11e etage:
Op deze etage zijn slechts 7 woningen. Dit appartement bevindt zich aan de oostkant van de toren.

Het appartement:
De ruime gang biedt toegang tot alle vertrekken van de woning. Woonkamer, ca. 630x695cm. Door de oostelijke liggen heb je een mooi en ruim uitzicht over een deel van Rotterdam. Via de brede raampartij aan de woonkamerzijde kijk je weids over de groenvoorziening uit richting Barendrecht.

Volledig open keuken met kookeiland voorzien van:

– Composiet keukenblad
– Inductie kookplaat
– Recirculatie afzuigkap
– Vaatwasser
– Koelkast
– Aparte vriezer
– Combi stoomoven

Slaapkamer: aan de oostzijde, 263x417cm.

Badkamer: voorzien van douche 90x90cm, 2e zwevend toilet en wastafel.

Berging/wasruimte: inpandige berging/wasruimte  hierin bevindt zich ook de wasmachine/droger aansluiting.

Toilet: 136x100cm voorzien van fontein en zwevend toilet.

Op de 6e etage bevindt zich de niet overdekte privé parkeerplaats (518). De parkeergarage is afgesloten middels een speedgate hierdoor dus uitsluitend toegankelijk voor eigenaren. Er zijn eventueel nog extra parkeerplaatsen te koop.

– Zeer gunstige locatie
– Zuinig energielabel A
– Privé parkeerplaats in afgesloten (aangrenzende) parkeergarage
– Bouwjaar 2011
– Openbaarvervoer direct voor de entree van het gebouw
– Directe tramverbinding naar het centrum van Rotterdam

Oppervlaktes en inhoud:

Overig:

Plattegrond Koningswaard 171 Rotterdam

Koningswaard 171 Rotterdam HUIZEN010

Nader belangrijk:

Bovenstaande presen­tatie is niet meer dan een uitno­di­ging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplich­tingen aan worden ontleend.

Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopinformatie wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard. 

Ja! Ik wil deze woning bezichtigen:

HUIZEN010 makelaar capelle rotterdam schiedam
HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

DOE EEN BOD OP DEZE WONING

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 3 votes
Brand Name
HUIZEN010 makelaardij
Product Name
Koningswaard 171 Rotterdam
Price
EUR 250.000,00
Product Availability
Available in Stock