Verkocht

Koninginnegracht 76 Den Haag

Koninginnegracht 76 is een imposant herenhuis dat dateert uit het einde van de 19e eeuw. Dit pand is in 2017 bijna geheel gerenoveerd van kantoor naar woonhuis. Onder andere elektra, plafonds, deuren, schouwen, leidingwerk en zink zijn vernieuwd/gerenoveerd. De woning is in z’n geheel goed onderhouden en zeer goed verzorgd waarbij veel originele details zijn behouden.

€.....,= k.k.

Slaapkamers
Bouwjaar
Oppervlak m2
Etages

Afbeeldingen

Bekijk de woning in VR

Door middel van onze VR presentatie kunt u door deze woning lopen alsof u er zelf bent. Achter een scherm, zoals Google streetview, of met een heuze VR bril. In deze functie staat ook een lineaal onder in beeld, hiermee kunt u alles wat u wilt opmeten. 

Omschrijving: Koninginnegracht 76 Den Haag

De woning aan de Koninginnegracht 76 is een imposant herenhuis dat dateert uit het einde van de 19e eeuw. Het is gebouwd in de neorenaissancestijl, met kenmerkende elementen zoals hoge ramen, een statige gevel en rijk versierde details. Het pand is een voorbeeld van de rijke architectonische erfenis van Den Haag, die wordt gekenmerkt door prachtige gebouwen die de grandeur van het verleden weerspiegelen.

Dit pand is in 2017 bijna geheel gerenoveerd van kantoor naar woonhuis. Onder andere elektra, plafonds, deuren, schouwen, leidingwerk en zink zijn vernieuwd/gerenoveerd. De woning is in z’n geheel goed onderhouden en zeer goed verzorgd waarbij veel originele details zijn behouden.

Bekijk de video

De videopresentatie van Koninginnegracht 76 Den Haag geeft een compleet beeld van deze keurig afgewerkte woning. U kunt de woning ook bekijken in VR / 3D en er doorheen lopen alsof u op Google Streetview kijkt. Klik op de onderstaande knop voor de VR presentatie.

Zeer gunstige locatie:

Koninginnegracht 76 Den Haag heeft een zeer gunstige ligging:

– openbaarvervoer direct voor de deur
– centrum, 5 minuten fietsen
– strand, 15 minuten fietsen
– supermarkt 580m
– snelweg afrit, 1.5km
– basisschool 500m

INDELING

Bij binnenkomst vind u een entree met een hal, enkele traptreden en een gang, met aan de linkerkant een wc met fonteintje.
De woonkamer ensuite is werkelijk indrukwekkend, met prachtige ornamentenplafonds, marmeren schouwen en een eiken visgraat parketvloer met een bies.
Aan de achterzijde van de woonkamer strekt zich een schitterende kamer uit over de volle breedte van het huis, met drie openslaande deuren naar een veranda. Vanaf hier geniet je van een vrij uitzicht over de tuinen van de huizen aan de Laan Copes van Cattenburch.

Vanuit de hal leidt een trap naar het souterrain met comfortabele vloerverwarming en een nieuwe marmeren vloer. Het souterrain heeft een sfeervol balkenplafond en is voorzien van een woonkeuken aan de voorzijde, compleet met hoogwaardige Miele apparatuur. Aan de achterzijde bevindt zich een gezellige kamer met een schouw en gashaard. Daarnaast is er nog een aparte kast met aansluitingen voor een wasmachine en droger, evenals extra bergruimte. Vanuit het souterrain heeft u toegang tot de zonnige tuin via drie openslaande deuren. Er een vrijstaande stenen berging aanwezig, ideaal voor het stallen van fietsen en als extra opslagruimte. Via de berging is er een achteruitgang welke uitkomt op de Laan Copes van Cattenburch.

De bovenverdieping van de woning beschikt over een praktische indeling.
Slaapkamer 1: Aan de voorzijde van het huis bevindt zich een ruime slaapkamer met prachtige eiken visgraat parketvloer, een marmeren schouw. Daarnaast heeft deze slaapkamer een aparte inloopkast, wat zorgt voor extra opbergruimte.
Badkamer 1: De aangrenzende badkamer aan de voorzijde is voorzien van vloerverwarming, inloopdouche, handdoekradiator, wastafel en openslaande deuren naar een klein balkon.

Slaapkamer 2: Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een tweede ruime slaapkamer, ook met een prachtige eiken visgraat parketvloer en marmeren schouw. Deze slaapkamer beschikt ook over een inloopkast, wat zorgt voor voldoende opbergruimte.
Badkamer 2: De badkamer aan de achterzijde van het huis is voorzien van vloerverwarming, inloopdouche, handdoekradiator en wastafel. Tevens is er aan de achterzijde een balkon over de volle breedte aanwezig.

Zolder etage:
De vliering is bereikbaar via een uittrektrap en biedt extra opslagruimte.
Slaapkamer 3: De achterzijde van het huis heeft een slaapkamer over de volle breedte met een balkenplafond.
Slaapkamer 4 en 5: De voorzijde van het huis heeft twee slaapkamers met dakramen die veel licht binnenlaten.
Badkamer 3: De badkamer bevindt zich tussen de slaapkamers en is voorzien van een wastafelmeubel, een toilet en een ruime inloopdouche.

Tuin:
Zeer diepe achtertuin, ca. 13m, op het Zuid-Westen. Achterin de tuin een vrijstaande stenen berging. De rozen achtertuin is onder architectuur aangelegd.

– Zeer gunstige ligging
– Eigen grond
– Energielabel C
– 2017 bijna geheel gerenoveerd
– Achterom via de stenen berging
– Ruim woonoppervlak > 300m2
– Geheel voorzien van dubbele beglazing
– Veel originele details aanwezig
– CV ketel 2017

Oppervlaktes en inhoud:

Overig:

Plattegrond Koninginnegracht 76 Den Haag

Plattegronden dienen alleen voor indicatieve doeleinden! Hieraan kunnen GEEN rechten worden ontleend.

Nader belangrijk:

Koper is bekend met het feit dat hij onderzoeksplicht heeft jegens het verkochte.
Deze onderzoeksplicht omvat onder andere het onderzoeken of het beoogde gebruik is toegestaan.

Koper heeft voldoende onderzoek uitgevoerd en vrijwaart verkoper en verkopend makelaar van iedere aansprakelijkheid omtrent het gebruik.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Ja! Ik wil deze woning bezichtigen:

HUIZEN010 makelaar capelle rotterdam schiedam

DOE EEN BOD OP DEZE WONING

HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 9 votes
Brand Name
HUIZEN010 makelaardij
Product Name
Koninginnegracht 76 Den Haag
Price
EUR 1675000
Product Availability
Available in Stock