HUIZEN010 makelaardij

VERKOCHT:

Ijsselmondselaan 154, Rotterdam

Altijd al een woning willen renoveren naar geheel je eigen smaak? Dit is je kans! De buitenzijde van de woning is in keurige staat van onderhoud, binnen moet naar 2022 worden gebracht! Renoveren, maar met een hele goede en fijne basis beginnen!

Tussenwoning, ideale locatie. Kralingse Veer is een wijk welke aan de oostkant van Rotterdam. De IJsselmondselaan verbindt de N210 aan de noordkant en de IJsseldijk aan de zuidkant.

€ 269.000,= k.k.

Slaapkamers
Bouwjaar
Oppervlak m2
Perceel m2

Afbeeldingen

Bekijk de woning in VR

Door middel van onze VR presentatie kunt u door deze woning lopen alsof u er zelf bent. Achter een scherm, zoals Google streetview, of met een heuze VR bril. In deze functie staat ook een lineaal onder in beeld, hiermee kunt u alles wat u wilt opmeten. 

Omschrijving TE KOOP: IJsselmondselaan 154, Rotterdam

IJsselmondselaan 154, Rotterdam | eengezinswoning | 2 slaapkamers | ruime achtertuin

Altijd al een woning willen renoveren naar geheel je eigen smaak? Dit is je kans! De buitenzijde van de woning is in keurige staat van onderhoud, binnen moet naar 2022 worden gebracht! Renoveren, maar met een hele goede en fijne basis beginnen!

Tussenwoning op ideale locatie. Kralingse Veer is een wijk welke aan de oostkant van Rotterdam. De IJsselmondselaan verbindt de N210 aan de noordkant en de IJsseldijk aan de zuidkant. Deze kleine en rustige wijk kenmerkt zich vooral door het dorpse karakter. Het is een kindvriendelijke wijk met diverse faciliteiten op korte afstand van de woning.

De naam Kralingse Veer komt van de overzetveer welke ging van Kralingen naar Ijsselmonde. Hoe oud dit veer is, is niet geheel bekend maar de eerste vernoeming stamt al uit 1333. In de wijk zelf woonden veel mensen die werkzaam waren in de zalmvisserij, dit zorgde voor de groei van de wijk. Halverwege de 18e eeuw werd dit professioneler en zo ontstond het Zalmhuis aan de Schaardijk.

Bekijk de video

De videopresentatie van IJsselmondselaan 154 te Rotterdam, geeft een compleet beeld van deze woning. U kunt de woning ook bekijken in VR / 3D en er doorheen lopen alsof u op Google Streetview kijkt. Klik op de onderstaande knop voor de VR presentatie.

Zeer gunstige locatie:

De IJsselmondselaan is zeer centraal gelegen nabij:

– Station 760, 
– Bushalte voor de deur
– Supermarkt 800m
– Basisschool 860m
– Snelwegafrit op een minuut rijden 

INDELING

Begane grond:

Entree met toegang naar de woonkamer en de trapopgang naar de etage.

Woonkamer:
Een lichte doorzon woonkamer ca. 7,25m lang en ca .4.90 breed, voorzien van een keurige zgan laminaatvloer. Vanuit de woonkamer loop je door naar de aanbouw (achter) hier bevindt zich de keuken en het sanitair.

Keuken:
Rechte keuken opstelling, voorzien van gaskookplaat en afzuigkap. ca. 1,76m x 2,96m

Badkamer:
Ruime badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting. Tevens hier de opstelplaats van de geiser.

Berging:
Direct in het verlengde van de badkamer een berging, deze is alleen vanaf buiten bereikbaar. ca. 2.10m x 1,76m.

TUIN:
Deze woning beschikt over een heerlijke diepe tuin ca. 20m! Een tuin op het Oosten wordt vaak gedacht dat deze niet zonnig zal zijn, maar door de diepte is er de gehele dag wel een plekje met zon of juist met schaduw te vinden.

Etage:
Op de etage van de woning bevinden zich 2 slaapkamers en een berging.

Slaapkamer 1: aan de achterzijde van de woning. Deze slaapkamer is voorzien van een groot (kunststof) dakkapel. Daardoor is de hoogte van deze kamer ook 2.60m. De kozijnen in deze kamer zijn eveneens van kunststof. De houten spanten van het dak zijn in deze kamer zichtbaar, wat het weer een lekker authentiek uiterlijk geeft. afmetingen ca. 4.37m x 3.13m

Slaapkamer 2: aan de voorzijde van de woning. Deze slaapkamer is voorzien van een kleine dakkapel, afmetingen ca. 3.06m x 3,76m.

– Bouwjaar ca. 1910
– Zeer ruim perceel
– Eigen grond
– Buitenzijde goed onderhouden
– Houten balken fundering zijn deels vernieuwd 2020
– Dak 2020 vernieuwd
– Desgewenst snel te leveren
– Ouderdomsclausule van toepassing
– Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing

Oppervlaktes en inhoud:

Overig:

Plattegrond IJsselmondselaan 154, Rotterdam

Nader belangrijk:

Bovenstaande presen­tatie is niet meer dan een uitno­di­ging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplich­tingen aan worden ontleend.

Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopinformatie wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard. 

Ja! Ik wil deze woning bezichtigen:

HUIZEN010 makelaar capelle rotterdam schiedam
HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

DOE EEN BOD OP DEZE WONING

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 7 votes
Brand Name
HUIZEN010 makelaardij
Product Name
IJsselmondselaan 154, Rotterdam
Price
EUR 269000
Product Availability
Available in Stock