Huis verkopen in Berkel en Rodenrijs

Stop met makelaars vergelijken, u bent aan het juiste adres.

Bij HUIZEN010 in Berkel en Rodenrijs heeft u de regie over uw verkoopmethode. Of u nu zelf uw huis wilt verkopen of liever vertrouwt op HUIZEN010 voor het volledige proces, u behoudt vanaf het begin tot het einde volledige controle over de verkoop. Ons motto is dan ook:

“Van Ontspannen in de Verkoop naar een Succesvolle Verkoop in Berkel en Rodenrijs!”

JA! Ik wil mijn huis verkopen, en wil meer weten over de diensten van HUIZEN010

HUIZEN010: Uw Full-Service Makelaar in Berkel en Rodenrijs

Welkom bij HUIZEN010, uw Full-Service Makelaar in Berkel en Rodenrijs, waar wij meer bieden dan de standaard (internet)makelaar. Bij ons krijgt u het beste van twee werelden: het gemak van een internetmakelaar gecombineerd met de persoonlijke service van de traditionele makelaar.

Wilt u meer inzicht in onze werkwijze of vrijblijvend uw kansen op de huidige woningmarkt bespreken? Maak gerust een afspraak voor een verkoopscan; dit verplicht u tot niets. HUIZEN010 is de onafhankelijke regionale makelaar die u de nodige expertise biedt.

Bij HUIZEN010 verkoopt u uw huis in Berkel en Rodenrijs op úw manier. Wij begrijpen dat elke verkoop uniek is, en daarom passen we onze dienstverlening aan op uw specifieke behoeften. Ontdek de flexibiliteit en deskundigheid van HUIZEN010 voor een succesvolle verkoopervaring.

Bij een verhuizing komt er veel op je af

Ook bij het kiezen van een makelaar in Berkel en Rodenrijs. Als starter, of doorstromer op de woningmarkt zoek je naar informatie en mogelijkheden, terwijl bij de verkoop van je woning in Capelle aan den IJssel je een makelaar nodig hebt die de beste prijs voor je woning realiseert.

Of je nu een aankoop- of verkoopmakelaar zoekt, er zijn altijd basispunten om te beoordelen of een makelaar betrouwbaar is en het beste met je voorheeft.

Wat zeggen anderen?

Bekijk altijd de ervaringen van anderen die dezelfde dienstverlening hebben gebruikt voordat je een makelaar inschakelt. Lees de reviews voordat je contact opneemt.

Doe wat goed voelt

Verhuizen is niet alleen financieel, maar ook persoonlijk. Kies daarom altijd voor een makelaar in Berkel en Rodenrijs waar jij je prettig bij voelt. Een eerste kennismakingsgesprek biedt hiervoor een uitgelezen kans. Stel gerust kritische vragen!

Helder inzicht in de kosten

Onverwachte makelaarskosten zijn het laatste waar je op zit te wachten tijdens een verhuizing. Controleer daarom altijd of prijzen inclusief of exclusief btw zijn, welke werkzaamheden onder de kosten vallen en of er nog bijkomende kosten te verwachten zijn. Kies voor transparantie en helderheid, vooral in deze belangrijke fase van je leven.

Blauwe Lis Klapwijkse pier HUIZEN010

Wat zeggen onze klanten ONLINE Reviews

Jody Winkelhuijsen
Jody Winkelhuijsen
Verkoper appartement
Lees verder
"We hebben meerdere makelaars gehad die zich kwamen voorstellen. Bij HUIZEN010 hadden we direct een positief gevoel. Wat wij als prettig hebben ervaren tijdens de verkoop van ons huis, is het persoonlijk contact en de aandacht die HUIZEN010 aan ons heeft gegeven. Ons huis is snel en prettig verkocht. Wij adviseren iedereen om zijn/haar huis te laten verkopen door HUIZEN010!
Jim van der Blom
Jim van der Blom
Koper Appartement
Lees verder
Professioneel maar laagdrempelige makelaar. Kon Hugo altijd bereiken, kwam met snelle en duidelijke antwoorden en tips. Een stukje persoonlijke touch gaf voor mij net even dat extra wat je nodig hebt mij het maken van een grote beslissing ​.
Scarlet van Engelenburg
Scarlet van Engelenburg
Koper Capelle aan den IJssel
Lees verder
Heel vertrouwd vanaf het eerste moment. Flexibel met bezichtigingen van woningen. Op de valreep of even ergens tussendoor. De moeite voor je willen nemen en ook de tijd. Goed en snel bereikbaar voor vragen​
Van den Wijngaard
Van den Wijngaard
Rotterdam
Lees verder
Hugo is een fijne makelaar kan alles aan hem vragen is altijd vrolijk neemt de tijd voor je ja ik zou hem aan iedereen aanbevelen toppie.
Mw. Joyce
Mw. Joyce
Rotterdam Verkoper
Lees verder
Hele fijne makelaar met persoonlijke aandacht. Een makelaar die nog met je meedenkt en niets is teveel. Ons huis is binnen een dag verkocht. Heel erg bedankt voor de goede service!!
Bas Bremer
Bas Bremer
Rotterdam Verkoper
Lees verder
Deze fijne attente makelaar doet supersnel en goed zijn werk. Ons huis was binnen èèn dag verkocht. Goed bereikbaar en niks is teveel gevraagd. Dus een echte aanrader voor ieder die zijn huis snel en goedgeregeld wil verkopen. Hugo bedankt!!
Frits Kuster
Frits Kuster
Rotterdam koper
Lees verder
Wij kwamen in contact met Huizen 010 Makelaardij als koper. Dus was het niet "onze makelaar". Zonder dat er van opdringen of pushen sprake is geweest, was echter te merken dat deze makelaar, in dit geval Hugo Nieland, zeer serieus en betrokken met zijn werk bezig was. Dat kan je helaas niet van alle makelaars melden Het was een prettig contact en bovenal alles volgens afspraak.
Bianca
Bianca
Rotterdam verkoper
Lees verder
Hugo is een hele vriendelijke man. Waarbij je het gevoel krijgt dat hij 24 uur per dag tot je beschikking is. Hij heeft het huis van ons snel verkocht en ons geholpen daar waar nodig was.
Michiel & Aukje
Michiel & Aukje
Capelle verkoper
Lees verder
Top! Een symphatieke, betrokken en actieve makelaar. Ons huis was in een mum van tijd verkocht voor een uitstekende prijs.
Mw. S. Menick
Mw. S. Menick
Verkoper Capelle a/d IJssel
Lees verder
Wij hebben ons huidige huis gekocht via 010. Eerste ontmoeting was al fijn. Hierdoor hebben wij voor de verkoop van ons huis 010huizen ingeschakeld. Ons makelaar Hugo top vent. Voelde fijn en vertrouwd om het aan hem over te laten. Fijne communicatie en vooral snelle communicatie. Als je wij 1 ding voelde was het vertrouwen en ook meedenken, als je een goede makelaar zoekt en informatie wil moet u zeker hier voor een gesprek gaan. Wij zijn super tevreden vanaf stap 1. Nogmaals ons dank is groot
Fam Trouwborst
Fam Trouwborst
Verkoper Rotterdam
Lees verder
Heel prettige makelaar hebben we al een hele goede ervaring mee en nu mag hij ons huis weer verkopen
Vorige
Volgende
HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

FAQ

Meest gestelde vragen.

U bent aan het juiste adres! HUIZEN010 is zeer actief in Capelle aan den IJssel.  Met onze GRATIS verkoopscan ontdekt u uw kansen op de woningmarkt.

Bij HUIZEN010 weet u van te voren altijd wat onze dienstverlening u gaat kosten. Sterker nog als één van de weinige kantoren kunt u onze tarieven gewoon terugvinden op onze website. Klik HIER voor onze tarieven, en maak gelijk een gratis en vrijblijvende afspraak?

Ja absoluut. Uw woning wordt geadverteerd op FUNDA, Huislijn, Pararius, Marktplaats, Facebook, Twitter, Jaap etc.

Nee, dat hoeft niet. Klik op de pagina woningverkoop: hier staan onze drie verkooppakketten en de eventueel aan te vullen services.

HUIZEN010 is de makelaar die het persoonlijker maakt. We komen altijd graag eerst kennis maken. Tijdens de kennismaking informeren wij uitgebreid over de verschillende pakketten. Samen met u bepalen wij welk pakket en welke diensten er het beste aansluiten bij uw wensen.

Summary
Makelaar Berkel en Rodenrijs
Service Type
Makelaar Berkel en Rodenrijs
Provider Name
HUIZEN010 makelaardij,
Marshallweg 31,Rotterdam,Zuid-Holland-3068 JN,
Telephone No.0103076340
Area
Berkel en Rodenrijs
Description
Huis verkopen in Berkel en Rodenrijs. Bij ons bent u aan het juiste adres! ✅No cure, No pay. ✅Geen opstartkosten ✅Laagste tarief ✅Professionele promotie ✅Vrijblijvende intake ✅Zeer hoge klanttevredenheid.