Efficiënte Huis Ontruiming, Verkoopklaar Maken en Succesvolle Verkoop: Ontdek de Deskundige Diensten van HUIZEN010

HUIZEN010: Ontruiming en Verkoopklaar maken van Woningen - Een Noodzaak voor een Succesvolle Verkoop

Ontdek Stressvrije Huis Ontruiming en Verkoopklaar Maken met HUIZEN010

Het proces van het ontruimen en verkoopklaar maken van uw woning kan overweldigend zijn, maar HUIZEN010 staat klaar om u alle zorgen uit handen te nemen. In nauw overleg met u verzorgen wij een grondige voorbereiding van uw woning voor de verkoop, inclusief de cruciale stappen van marktintroductie tot daadwerkelijke verkoop.

Ons ultieme doel is om u te ontzorgen gedurende het gehele proces. Voorafgaand aan de ontruiming bespreken we uitgebreid uw wensen en verwachtingen. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel, dus als er kosten verbonden zijn aan het verkoopklaar maken, worden deze altijd met u besproken. Bovendien streven we ernaar om de kosten voor het gereedmaken van uw woning terug te verdienen met de succesvolle verkoop.

Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen en de mogelijkheden te bespreken. Bel ons op 010-3076340 of vul eenvoudig het onderstaande formulier in, en wij nemen spoedig contact met u op

JA! Benader mij voor een afspraak.

HUIZEN010 makelaars ontruiming

Wat zeggen onze klanten ONLINE Reviews

Jody Winkelhuijsen
Jody Winkelhuijsen
Verkoper appartement
Lees verder
"We hebben meerdere makelaars gehad die zich kwamen voorstellen. Bij HUIZEN010 hadden we direct een positief gevoel. Wat wij als prettig hebben ervaren tijdens de verkoop van ons huis, is het persoonlijk contact en de aandacht die HUIZEN010 aan ons heeft gegeven. Ons huis is snel en prettig verkocht. Wij adviseren iedereen om zijn/haar huis te laten verkopen door HUIZEN010!
Jim van der Blom
Jim van der Blom
Koper Appartement
Lees verder
Professioneel maar laagdrempelige makelaar. Kon Hugo altijd bereiken, kwam met snelle en duidelijke antwoorden en tips. Een stukje persoonlijke touch gaf voor mij net even dat extra wat je nodig hebt mij het maken van een grote beslissing ​.
Scarlet van Engelenburg
Scarlet van Engelenburg
Koper Capelle aan den IJssel
Lees verder
Heel vertrouwd vanaf het eerste moment. Flexibel met bezichtigingen van woningen. Op de valreep of even ergens tussendoor. De moeite voor je willen nemen en ook de tijd. Goed en snel bereikbaar voor vragen​
Van den Wijngaard
Van den Wijngaard
Rotterdam
Lees verder
Hugo is een fijne makelaar kan alles aan hem vragen is altijd vrolijk neemt de tijd voor je ja ik zou hem aan iedereen aanbevelen toppie.
Mw. Joyce
Mw. Joyce
Rotterdam Verkoper
Lees verder
Hele fijne makelaar met persoonlijke aandacht. Een makelaar die nog met je meedenkt en niets is teveel. Ons huis is binnen een dag verkocht. Heel erg bedankt voor de goede service!!
Bas Bremer
Bas Bremer
Rotterdam Verkoper
Lees verder
Deze fijne attente makelaar doet supersnel en goed zijn werk. Ons huis was binnen èèn dag verkocht. Goed bereikbaar en niks is teveel gevraagd. Dus een echte aanrader voor ieder die zijn huis snel en goedgeregeld wil verkopen. Hugo bedankt!!
Frits Kuster
Frits Kuster
Rotterdam koper
Lees verder
Wij kwamen in contact met Huizen 010 Makelaardij als koper. Dus was het niet "onze makelaar". Zonder dat er van opdringen of pushen sprake is geweest, was echter te merken dat deze makelaar, in dit geval Hugo Nieland, zeer serieus en betrokken met zijn werk bezig was. Dat kan je helaas niet van alle makelaars melden Het was een prettig contact en bovenal alles volgens afspraak.
Bianca
Bianca
Rotterdam verkoper
Lees verder
Hugo is een hele vriendelijke man. Waarbij je het gevoel krijgt dat hij 24 uur per dag tot je beschikking is. Hij heeft het huis van ons snel verkocht en ons geholpen daar waar nodig was.
Michiel & Aukje
Michiel & Aukje
Capelle verkoper
Lees verder
Top! Een symphatieke, betrokken en actieve makelaar. Ons huis was in een mum van tijd verkocht voor een uitstekende prijs.
Mw. S. Menick
Mw. S. Menick
Verkoper Capelle a/d IJssel
Lees verder
Wij hebben ons huidige huis gekocht via 010. Eerste ontmoeting was al fijn. Hierdoor hebben wij voor de verkoop van ons huis 010huizen ingeschakeld. Ons makelaar Hugo top vent. Voelde fijn en vertrouwd om het aan hem over te laten. Fijne communicatie en vooral snelle communicatie. Als je wij 1 ding voelde was het vertrouwen en ook meedenken, als je een goede makelaar zoekt en informatie wil moet u zeker hier voor een gesprek gaan. Wij zijn super tevreden vanaf stap 1. Nogmaals ons dank is groot
Fam Trouwborst
Fam Trouwborst
Verkoper Rotterdam
Lees verder
Heel prettige makelaar hebben we al een hele goede ervaring mee en nu mag hij ons huis weer verkopen
Vorige
Volgende
HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

FAQ

Meest gestelde vragen.

Zoals de naam al verklaart is het werkgebied van HUIZEN010  de regio 010. Hierin  vallen de volgende gemeenten: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Hoogvliet, Maasland, Maassluis, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen.

Geen probleem, neem contact met ons op. We helpen u en zorgen voor een maatwerk oplossing.

Ja absoluut. Als er sprake is van een woning uit nalatenschap bespreken we wanneer u de woning aan ons overdraagt, zodra de prive zaken eruit zijn. 

Wij nemen het stokje dan van u over en zorgen voor de rest. 

Zodra de woning geheel klaar is voor de verkoop vangen we deze ook direct aan.

Dit is eigenlijk vooraf niet te zeggen puur omdat het afhangt van de hoeveelheid werk. 

Neem contact met ons op, we komen vrijblijvend langs om alles te bespreken. 

Uiteraard zorgen wij voor een extra scherp tarief als HUIZEN010 ook de verkoop voor u mag verzorgen. In sommige gevallen kan het dan zelfs gratis!

HUIZEN010 is een makelaar die het persoonlijker maakt. We komen altijd graag eerst kennis maken. Tijdens de kennismaking informeren wij uitgebreid over de verschillende pakketten. Samen met u bepalen wij welk pakket en welke diensten er het beste aansluiten bij uw wensen.