Contact met HUIZEN010 makelaars

Woningverkoop

Heeft u plannen om de woning te gaan verkopen? Maak geheel vrijblijvend een afspraak met ons? Naast een gratis waardebepaling kunt u bij ons terecht voor een gratis verkoopscan.Tijdens de verkoopscan bekijken we hoe we uw woning het beste kunnen verkopen.Uiteraard zijn wij gewend te roeien met de riemen de er zijn. Oftewel geen ingrijpendezaken voor uw woning, maar op een makkelijke manier beter de woning presenteren. Dat is slim en efficient werken.

Riederakker 24 Barendrecht HUIZEN010 makelaardij

Taxatie

U heeft een woning gekocht en deze moet getaxeerd worden? Of u bent een verbouwing aan het plannen en moet voor de bank een taxatie hebben?

Wij werken met 3 taxateurs in de regio die u uitstekend van dienst kunnen zijn. Laat via de pagina uw gegeven sachter en zij nemen contact met u op.

Taxatie HUIZEN010

Energielabel voor woningen

Bij verkoop en levering van uw woning is het verplicht een energielabel te registreren en te overhandigen. U kunt deze voordelig en simpel aanvragen via HUIZEN010.  Heeft u verkoopplannen? Dan kunt u korting krijgen op het label! Informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op:

Online reviews

Wat zeggen onze klanten?

HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

HUIZEN010 makelaar voor de regio 010

FAQ

Meest gestelde vragen.

Zoals de naam al verklaart is het werkgebied van HUIZEN010  de regio 010. Hierin  vallen de volgende gemeenten: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Hoogvliet, Maasland, Maassluis, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Rotterdam,Schiedam en Vlaardingen.

Geen probleem, neem contact met ons op. We helpen u en zorgen voor een maatwerk oplossing.

Ja absoluut. Uw woning wordt geadverteerd op FUNDA, Huislijn, Pararius, Marktplaats, Facebook, Twitter, Jaap etc.

Nee, dat hoeft niet. Klik op de pagina woningverkoop: hier staan onze drie verkooppakketten en de eventueel aan te vullen services.

HUIZEN010 is de internetmakelaar die het persoonlijker maakt. We komen altijd graag eerst kennis maken. Tijdens de kennismaking informeren wij uitgebreid over de verschillende pakketten. Samen met u bepalen wij welk pakket en welke diensten er het beste aansluiten bij uw wensen.