HUIZEN010 makelaars

Capelle West

Capelle-West is een wijk in Capelle aan den IJssel, Nederland. Gelegen aan de westelijke zijde van de stad, biedt het een mix van woonvoorzieningen, groene omgevingen en nabijheid van voorzieningen

De charmante wijk Capelle-West omvat drie aangename woonbuurten: de Kleine Zeeheldenbuurt, de Redenbuurt en de Loedt. Hier vind je karakteristieke woningen uit circa 1900, waaronder traditionele rijtjeshuizen en smalle straten. De Loedt onderscheidt zich door gemengd gebruik, groene graslanden, boomgaarden, open velden en een verzameling voormalige boerderijen. Ontdek de historische charme en diversiteit van Capelle-West.

Puccinistraat 21 Capelle aan den IJssel HUIZEN010

Bekend met elke buurt in Capelle aan den IJssel: Onze Expertise in Wijkkennis

Ontdek de meerwaarde van HUIZEN010 Makelaars in Capelle aan den IJssel! Als toonaangevende makelaars bieden wij een unieke No Cure, No Pay benadering zonder opstartkosten. Met een focus op transparantie en klanttevredenheid, streven wij ernaar om jouw woning tegen een scherp tarief te verkopen en de hoogste opbrengst te realiseren.

Ons ervaren team kent niet alleen de lokale vastgoedmarkt door en door, maar is ook gepassioneerd om jou de best mogelijke service te bieden. Van een vrijblijvende intake tot een succesvolle verkoop, wij begeleiden je op elke stap van het proces. Ontdek waarom onze klanten ons beoordelen met 5 sterren en vertrouw op HUIZEN010 Makelaars voor een vlotte en succesvolle vastgoedervaring in Capelle aan den IJssel.

Gratis waardebepaling van uw woning?

Wij noemen dat liever een verkoopscan. Deze gaat verder dan een waardebepaling. Met de verkoopscan bekijken we uiteraard de waarde, maar ook hoe we met u de verkoop kunnen optimaliseren. Waar liggen de kansen voor uw woning, soms kan het verrassend simpel zijn. Maak een afspraak, uiteraard is dat vrijblijvend.

JA, ik wil een GRATIS en vrijblijvende waardebepaling:

HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN