Type Snip, Inlaagdijk, Zierikzee

Vrijstaande villa met garage, 3 slaapkamers en ruime zolder.

VERKOCHT

Wieds Zierikzee Snip HUIZEN010

Algemeen, SNIP

4-kamers | Zierikzee | Middeldijk

Veel wooncomfort

Ook bij deze villa’s bevindt de voordeur zich aan de zijkant van de woning. Via de hal met open trap en toilet komt men in het midden van de living binnen; aan de linkerzijde bevindt zich een royale aan het oog onttrokken keuken met eetgedeelte en openslaande deuren naar de tuin.

De luxe keuken is standaard voorzien van een inductie kookplaat, heteluchtoven/magnetron, vaatwasser, afzuigkap en
koelkast. De aanrecht- en werkbladen zijn uitgevoerd in composiet steen. Een bijkeuken annex technische ruimte grenst direct aan de keuken en heeft een eigen deur naar de tuin. Op de 1e verdieping bevindt zich een drietal slaapkamers. De luxe badkamer is voorzien
van grootformaat vloertegels en wandtegels tot plafond en uitgerust met een 2e toilet, een wastafelmeubel met verwarmde spiegel en
een inloopdouche met een glazen zijwand. De 2e verdieping bestaat uit een grote zolder met een vlizotrap, waar nog 2 extra werk- of  hobbykamers kunnen worden gecreëerd. Doordat er gasloos wordt gebouwd zijn op de begane grond en de 1e verdieping de vloeren
voorzien van comfortabele vloerverwarming/ koeling. Dus geen hinderlijke en ontsierende radiatoren meer.

Kenmerken:

Nader belangrijk:

Bovenstaande presen­tatie is niet meer dan een uitno­di­ging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplich­tingen aan worden ontleend.

Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopinformatie wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard. 

Ja! Ik wil meer informatie

HUIZEN010 makelaar capelle rotterdam schiedam
Huis verkopen? HUIZEN010

De zekerheden van HUIZEN010

FAQ

Meest gestelde vragen.

Zoals de naam al verklaart is het werkgebied van HUIZEN010  de regio 010. Hierin  vallen de volgende gemeenten: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Hoogvliet, Maasland, Maassluis, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Rotterdam,Schiedam en Vlaardingen.

Geen probleem, neem contact met ons op. We helpen u en zorgen voor een maatwerk oplossing.

Ja absoluut. Uw woning wordt geadverteerd op FUNDA, Huislijn, Pararius, Marktplaats, Facebook, Twitter, Jaap etc.

Nee, dat hoeft niet. Klik op de pagina woningverkoop: hier staan onze drie verkooppakketten en de eventueel aan te vullen services.

HUIZEN010 is de internetmakelaar die het persoonlijker maakt. We komen altijd graag eerst kennis maken. Tijdens de kennismaking informeren wij uitgebreid over de verschillende pakketten. Samen met u bepalen wij welk pakket en welke diensten er het beste aansluiten bij uw wensen.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
WEIDS Zierikzee
Product Name
SNIP
Price
eur 508500
Product Availability
Available in Stock