Verkocht o.v.b.:

Schepenstraat 116A Rotterdam

5 kamer appartement | 1e etage | zeer ruime tuin | Rotterdam

Wat een heerlijke locatie! Midden in de stad wonen maar toch het gevoel van een dorpje, zeer gunstig gelegen in de zeer populaire wijk Blijdorp. Deze woning wordt nu gebruikt met 3 slaapkamers, maar een 4e slaapkamer is simpel te realiseren mocht die wens er zijn. Hoe voelt het om hier te wonen? De huidige eigenaar beschrijft het hieronder het beste.

€ ___

Kamers
Bouwjaar
Oppervlak m2
Etage

Afbeeldingen

Bekijk de woning in VR

Door middel van onze VR presentatie kunt u door deze woning lopen alsof u er zelf bent. Achter een scherm, zoals Google streetview, of met een heuze VR bril. In deze functie staat ook een lineaal onder in beeld, hiermee kunt u alles wat u wilt opmeten. 

Omschrijving Schepenstraat 116A Rotterdam:

5 kamer appartement | 1e etage | zeer ruime achtertuin | Rotterdam

Wat een heerlijke locatie! Midden in de stad wonen maar toch het gevoel van een dorpje. De huidige eigenaar beschrijft het hieronder het beste.

Huidige bewoners aan het woord:
Na ruim 13 jaar hier gewoond te hebben is het helaas tijd om het huis te verlaten voor iets ruimers. Eigenlijk gaan wij hier liever helemaal niet weg. De wijk voelt aan als een rustig dorp midden in de grote stad. 5 minuten lopen en je staat al op centraal station. Even een bakje koffie halen in de buurt, een rondje met onze hond in het Vroesenpark. Met de kids in de bakfiets even een rondje stad. Dit huis biedt zoveel mogelijkheden. In de ochtend genieten in de zon van een kopje koffie in de tuin, en in de middag/avond gezellig met de buren en kids spelen op de stoep aan de voorkant in de middag/avondzon. En om vooral niet te vergeten: zomers heerlijk koel slapen in het souterrain! Met pijn in ons hart verlaten we ons plekje en onze buren, maar het is tijd voor een volgende stap. En tijd voor iemand anders om hier te gaan genieten!

Bekijk de video

De videopresentatie van Schepenstraat 116A Rotterdam geeft een compleet beeld van deze keurig afgewerkte woning. U kunt de woning ook bekijken in VR / 3D en er doorheen lopen alsof u op Google Streetview kijkt. Klik op de onderstaande knop voor de VR presentatie

Zeer gunstige locatie:

De ligging van de de Schepenstraat is erg fijn, diverse faciliteiten zijn er op korte afstand zoals:
-Bushalte 220m
-Treinstation 620m
-Supermarkt 100m
-Kinderopvang 100m
-Centrum 450m

INDELING

Begane grond:
Entree van het appartement in de hal.

Aan de voorzijde van de woning de keuken in L opstelling, voorzien van diverse apparatuur. Vanuit de hal toegang tot woonkamer, toilet, badkamer, slaapkamer en trap naar souterrain.

Woonkamer: Zeer ruime woonkamer van bijna 11.5 meter gescheiden door een dubbele, houten, schuifdeur. Zitgedeelte van de woonkamer aan de voorzijde, hier ook de houtkachel. In het midden, voor de schuifdeuren, zeer ruime eethoek. Achter de schuifdeuren aan de tuinkant hebben de huidige eigenaren een speel/hobby ruimte gecreëerd welke door de schuifdeuren is af te zonderen. Dit zou ook te gebruiken kunnen zijn als extra slaapkamer. Vanuit deze kamer toegang tot de tuin.

Slaapkamer:
Aan de achterzijde van de woning, 3.92×2.95. Vanuit deze kamer eveneens toegang tot de tuin.

Badkamer: Voorzien van bad en wastafelmeubel, ca 1.51 x 1.65

Toilet: voorzien fontein en staande closet

Souterrain:
Middels de trap in de hal is het souterrain bereikbaar. In de hal van het souterrain bevinden zich, de opstelplaats van de elektrische boiler, de opstelplaats van de wasmachine en droger en diverse kastruimte. Aan de achterzijde 2 slaapkamers:

Slaapkamer 1: Aan de achterzijde, ca 3.40x 440
Slaapkamer 2: Aan de achterzijde ca. 2.88 x 3.40

Tuin:
Zeer ruime tuin ca 10 x 6.80 Oostelijk georiënteerd, deels voorzien van kunstgras. Ruim genoeg om zowel een zit hoek te maken als een gedeelte waar de kinderen kunnen spelen.

– Eigen grond
– Zeer ruime achtertuin
– 3 slaapkamer, 4 slaapkamers mogelijk
– Oplevering in overleg
– Blokverwarming (staat gepland om vervangen te gaan worden)

Oppervlaktes en inhoud:

Overig:

Plattegrond Schepenstraat 116A Rotterdam

Nader belangrijk:

Koper is bekend met het feit dat hij onderzoeksplicht heeft jegens het verkochte.
Deze onderzoeksplicht omvat onder andere het onderzoeken of het beoogde gebruik is toegestaan.
Koper heeft voldoende onderzoek uitgevoerd en vrijwaart verkoper en verkopend makelaar van iedere aansprakelijkheid omtrent het gebruik.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Ja! Ik wil deze woning bezichtigen:

HUIZEN010 makelaar capelle rotterdam schiedam

DOE EEN BOD OP DEZE WONING

HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 10 votes
Brand Name
HUIZEN010 makelaardij
Product Name
Schepenstraat 116A Rotterdam
Price
EUR 469500
Product Availability
Available in Stock