VERKOCHT o.v.b.

Scheldedal 60 Capelle aan den IJssel

Speels ingedeelde 4 kamer splitlevelwoning, met een zonnige (pas aangelegde) achtertuin op het Zuid-Westen. Deze woning is tevens voorzien van een eigen privé parkeerplaats.

€309.500,= k.k.

Slaapkamers
Bouwjaar
Oppervlak m2
tuin ca. m2

Afbeeldingen

Algemeen:

Scheldedal 60 | Capelle aan den IJssel | Splitlevel woning

Speels ingedeelde 4 kamer splitlevelwoning, met een zonnige (pas aangelegde) achtertuin op het Zuid-Westen. Deze woning is tevens voorzien van een eigen privé parkeerplaats.

Scheldedal is gelegen in een rustige woonwijk en op loopafstand van het winkelcentrum “De Terp”. Overige voorzieningen als openbaarvervoer en uitvalswegen zijn ook op korte afstand van de woning.

VERKOPER AAN HET WOORD:
We waren opslag verliefd op deze woning toen we over de drempel stapten. In de zomer lekker in de tuin (op het zuiden) en in de winter gezellig tafelen in de woonkeuken of knus bij de openhaard.

Ook een gezellige buurt en prachtige omgeving, Hitland is op loopafstand. Heel wat kilometers gewandeld met de honden en naar de waterspeeltuin met pontje. Ook 2 winkelcentrums op loopafstand evenals de metro (in 20 minuten Rotterdam Beurs) en scholen binnen bereik.

Wegens werk vertrekken wij uit Capelle maar we hebben hier met heel veel plezier gewoond!

Bekijk de woning in VR

Door middel van onze VR presentatie kunt u door deze woning lopen alsof u er zelf bent. Achter een scherm, zoals Google streetview, of met een heuze VR bril. In deze functie staat ook een lineaal onder in beeld, hiermee kunt u alles wat u wilt opmeten. 

Perfecte locatie:

Deze splitlevel woning is gelegen in de gewilde dalen buurt. Diverse faciliteiten op korte afstand van de woning zoals:
– Basisschool ca. 200m
– Voorgezet onderwijs ca. 1.5km
– Bushalte ca. 280m
– Supermarkt ca. 1,5km

 

Bekijk de video

De videopresentatie van Scheldedal 60 Capelle aan den IJssel. geeft een compleet beeld van deze  splitlevel hoekwoning. U kunt de woning ook bekijken in VR / 3D en er doorheen lopen alsof u op Google Streetview kijkt. Klik op de onderstaande knop voor de VR presentatie.

INDELING

Begane grond (Niveau 0)
Entree vanaf de parkeerplaats in de berging. In deze berging de garderobe, wasmachine- en drogeraansluiting en toegang naar de hal. Vanuit de hal, middels een trap, toegang tot de woonkamer. Tevens middels een luik in de hal toegang tot de kruipruimte welke ideaal kan dienen als opslag.

Woonkamer (Niveau 1)
Speelse woonkamer. uitlopend in een punt, voorzien van een plavuizen vloer en een openhaard. Vanuit de woonkamer toegang tot de tuin. Trapverbinding naar niveau 2, de woonkeuken.

Niveau 2:
(Hoofd) Entree, hal, toilet en woonkeuken.
Ruime woonkeuken, keuken in U opstelling, voldoende ruimte voor een grote 6 persoons eettafel. Keuken voorzien van inbouw apparatuur. Toilet geheel betegeld voorzien van fontein en zwevend closet.

Niveau 3:
Op dit niveau 2 slaapkamers. Beide slaapkamers ca 2.40x 3.95grenzend en beide geven toegang naar het dakterras.

Niveau 4:
Overloop met toegang tot de badkamer en slaapkamer 1.
Slaapkamer 1 voorzien van een vaste kast en toegang tot een balkon aan de voorzijde van de woning.
Badkamer is geheel betegeld en voorzien van hoekbad, douche met thermostaatkraan, een zwevend closet en een wastafel.

Gelegen op zuid westen, dus heerlijk zonnig. Onderhoudsvriendelijk aangelegd en bereikbaar via een achterom. Afmetingen ca. 8.00x 5.11m

– Bouwjaar 1981
– Zonnige tuin
– 3 slaapkamers

– Prive parkeerplaats
– VVE bijdrage 189 per maand

Oppervlaktes en inhoud:

Overig:

Plattegrond Scheldedal 60, Capelle aan den IJssel

Plattegrond dient alleen voor indicatieve doeleinden, hieraan kunnen GEEN rechten worden ontleend

Nader belangrijk:

Bovenstaande presen­tatie is niet meer dan een uitno­di­ging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplich­tingen aan worden ontleend.

Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopinformatie wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard. 

Ja! Ik wil deze woning bezichtigen:

HUIZEN010 makelaar capelle rotterdam schiedam

DOE EEN BOD OP DEZE WONING

HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN