VERKOCHT

Scheldedal 5 Capelle aan den IJssel

Speels ingedeelde 4 kamer splitlevel hoekwoning, met een zonnige (pas aangelegde) achtertuin op het Zuid-Westen. Deze woning is tevens voorzien van een privé parkeerplaats.

Slaapkamers
Bouwjaar
Oppervlak m2
tuin m2

Afbeeldingen

Bekijk de woning in VR

Door middel van onze VR presentatie kunt u door deze woning lopen alsof u er zelf bent. Achter een scherm, zoals Google streetview, of met een heuze VR bril. In deze functie staat ook een lineaal onder in beeld, hiermee kunt u alles wat u wilt opmeten. 

Algemeen:

Speels ingedeelde 4 kamer splitlevel hoekwoning, met een zonnige (pas aangelegde) achtertuin op het Zuid-Westen. Deze woning is tevens voorzien van een eigen privé parkeerplaats.

Scheldedal is gelegen in een rustige woonwijk en op loopafstand van het winkelcentrum “De Terp”. Overige voorzieningen als openbaarvervoer en uitvalswegen zijn ook op korte afstand van de woning.

VERKOPER AAN HET WOORD:

Een speelse woning waar wij direct verliefd op waren, de eerste keer toen wij binnen kwamen lopen. De oorspronkelijke trapleuningen hebben wij eraf gehaald om wat meer ruimte te creëren maar ze zijn bewaard mochten deze er weer op moeten.

De in 2020 opnieuw aangelegde tuin (op het zuiden, dus lekker veel zon!!) heeft voor veel fijne dagen gezorgd, die gaan wij dan ook zeker missen!
Door de ruime eetkamer kan je met lekker veel familie en/of vrienden tafelen of een gezellig bordspel spelen.

’s Avonds lekker met de hond naar het Hitland of juist de andere kant op richting de dijk om van het mooie uitzicht te genieten of een lekker hapje te eten bij de verschillende restaurants, dit is allemaal op loopafstand. Net als het winkelcentrum en OV (Metro) waarmee je binnen 20 minuten in hartje Rotterdam staat.

Door de “goedemorgen, goedenavond”-mentaliteit voel je je meteen welkom en wij hebben de buren en de buurt dan ook zeker als prettig ervaren.

Perfecte locatie:

Deze splitlevel hoekwoning is gelegen in de gewilde buurt. Diverse faciliteiten op korte afstand van de woning zoals:
– Basisschool ca. 200m
– Voorgezet onderwijs ca. 1.5km
– Bushalte ca. 280m
– Supermarkt ca. 1,5km

 

Bekijk de video

De videopresentatie van Scheldedal 5 Capelle aan den IJssel. geeft een compleet beeld van deze  splitlevel hoekwoning. U kunt de woning ook bekijken in VR / 3D en er doorheen lopen alsof u op Google Streetview kijkt. Klik op de onderstaande knop voor de VR presentatie.

INDELING

Begane grond (Niveau 0)

Entree vanaf de parkeerplaats in de berging. In deze berging een vaste kast, wasmachine- en drogeraansluiting en toegang naar de hal. Vanuit de hal, middels een trap, toegang tot de woonkamer. Tevens middels een luik in de hal toegang tot de kruipruimte.

Woonkamer (Niveau 1)

Speelse woonkamer. uitlopend in een punt, voorzien van een laminaatvloer en een openhaard. Vanuit de woonkamer toegang tot de tuin. Trapverbinding naar niveau 2, de woonkeuken.

Niveau 2:

(Hoofd) Entree, hal, toilet en woonkeuken.
Ruime woonkeuken, keuken in U opstelling, plaats voldoende voor een grote 6 persoons eettafel. Keuken voorzien van inbouw apparatuur. Toilet geheel betegeld voorzien van fontein en staand closet.

Niveau 3:

Op dit niveau 2 slaapkamers en een berging. Beide slaapkamers ca 2.40×4.11 grenzend en beide geven toegang naar het dakterras.
Berging, ca. 1,10 breed, hierin de opstelplaats van de CV ketel.

Niveau 4:

Overloop met toegang tot de badkamer en slaapkamer 1.
Slaapkamer 1 voorzien van een vaste kast en toegang tot een balkon aan de voorzijde van de woning. Badkamer is geheel betegeld en voorzien van hoekbad met wirlpoolfunctie, douche met thermostaatkraan, een zwevend closet en een wastafelmeubel.

Achtertuin:
Zuid west georiënteerd ca. 7.75 x 4.65 in 2019 geheel opnieuw aangelegd.

– CV Ketel (huur ca. €45 per maand)
– Grotendeels dubbelglas
– VVE bijdrage €186.21
– Zonnige, nieuw aangelegde, achtertuin
– Bouwjaar 1981

Oppervlaktes en inhoud:

Overig:

Plattegrond Scheldedal 5, Capelle aan den IJssel

Nader belangrijk:

Bovenstaande presen­tatie is niet meer dan een uitno­di­ging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplich­tingen aan worden ontleend.

Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopinformatie wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard. 

Ja! Ik wil deze woning bezichtigen:

HUIZEN010 makelaar capelle rotterdam schiedam

DOE EEN BOD OP DEZE WONING

HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN